Adams, slazem se sa tobom, i ja bih voleo nesto malo jace u skorije vreme, 1030, 940 ili nesto na taj fazon

Kod mene je trenutno 22:16.miodrage napisao:Mislim da ce se Microsoft ovakvim modelom zakopati potpuno. Ako ovako nesto izbace, onda treba da prestanu da se bakcu sa mobilnom industrijom. Kad to dolazi od mene, onda znate koliko je sati.
Da krenemo redom - ekran - isti kao na 930, a konkurencija izbacuje 4k ekrane... Dajte ljudi... Ako nema Glance, bolje da ga ne izbacuju, neka i povisi cenu, nije bitno!
Memorija - moraju da daju 64GB uz fon, i naravno, prosirenje karticama za jos 128.
Osim velicine senzora, ovo je ista kamera kao na 930 ili 1520... Glupost. Moraju da daju Slow-Mo(2160@120fps), prednja kamera minimum 8Mpix, i 4x opticki zum. SA time prave pun pogodak.
Baterija mora da bude ili 3500mAh, ili neka je 2400, ali da stave neku brzo punjivu (0-70% za 15 min), pa nek kosta sta kosta.
Jedino na ovaj nacin ce M$ da se probije malo, inace odose u 3 lepe. Ne kazem, prodavace im se mid-range uredjaji i to je to. Od toga ne moze da se zivi. Za zivot je potrebna neka Lumia koja ce specifikacijama da oduva konkurenciju, i da ponudi nesto revolucionarno, upravo ono sto je Galaxy brend doneo Samsungu.