Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pazi, ne iskljucujem to sto si rekao, ali ajde da oba uredjaja opteretimo do kraja, pa da vidimo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
To ce mi biti tesko ostvarljivo, jer kuma za par dana ide u Australiju, a sestra u Norvesku.
A znajuci koliko njih dve nisu zahtevni korisnici, obe ce relativno dugo biti zadovoljne svojim telefonima.
A znajuci koliko njih dve nisu zahtevni korisnici, obe ce relativno dugo biti zadovoljne svojim telefonima.
Znam da se dosta porede WP telefoni i Android ali po meni onda treba u cenu telefonu da uracunas to sto dobijas PLACENI operativni sistem koji si kupovinom platio a ne besplatan android koji svi imaju pravo da koriste . Tako da neki telefoni koji su mozda cenovnim rangom isti zapravo nisu .
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Priznajem, nisam nikad stvari posmatrao na takav način.
U tom slučaju, da li ispada da su Androidi skuplji nego što bi zapravo trebalo da budu?
U tom slučaju, da li ispada da su Androidi skuplji nego što bi zapravo trebalo da budu?
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
E zbog ovakvih postova cenim ono što ovde pišeš,.... nema šlihtanja po svaku cenu samo zato što ste u istom taboru.Evindzer napisao:....miodrage, znam da ces sad da me mrzis , ali moram da napisem i sledece:......
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hehe, hvala na cenjenju.
Jesmo u istom taboru, ali ja "sedim na dve stolice": pored WP-a, svakodnevno koristim i Android.
Kad iznosim svoje vidjenje nekog telefona, uvek sam ozbiljan i iskreno napisem ono sto mislim, ne gajim preteranu lojalnost prema nekom brendu, OS-u, i sl. Postoje stvari koje vise ili manje volim, i shodno tome ih i koristim.
Jesmo u istom taboru, ali ja "sedim na dve stolice": pored WP-a, svakodnevno koristim i Android.
Kad iznosim svoje vidjenje nekog telefona, uvek sam ozbiljan i iskreno napisem ono sto mislim, ne gajim preteranu lojalnost prema nekom brendu, OS-u, i sl. Postoje stvari koje vise ili manje volim, i shodno tome ih i koristim.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Evindzer, Naravno da su skuplji nego sto treba da budu. Dobijas telefone koji su relativno skloni bagovima, ali zato win to ne ume da iskoristi.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pa, što onda ne pređeš potpuno na WP, nego merkaš neke tamo "havajce"?
Mislim da čovek nije hteo da istakne bagovitost, već više zaokruženost ili nezaokruženost proizvoda za koji se daje isti novac, odnosno, mogućnost da se besplatno dođe do nečega što se u startu, ipak, plaća.
I naravno, kao i uvek, ako grešim, neko će me već ispraviti.
Mislim da čovek nije hteo da istakne bagovitost, već više zaokruženost ili nezaokruženost proizvoda za koji se daje isti novac, odnosno, mogućnost da se besplatno dođe do nečega što se u startu, ipak, plaća.
I naravno, kao i uvek, ako grešim, neko će me već ispraviti.
- vojkan85
- Mobil manijak
Ma jel ti to meni druze Radovane, ti meni??? . E pa i ja tebi . Jedini razlog, ali jedini je skrnavan os koji ne koristi svoj pun potencijal, i scrool koji traje u nedogled. Sama misao da svaki dan gledam isto me izludjuje.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni je skrol OK na ovoj Lumiji, a da nisu ni blizu potencijalnih mogućnosti - to si u pravu.
- vojkan85
- Mobil manijak
Ok je on, ne kazem, ali je predugacak (da se ne shvati pogresno ). Jos sam kod 535 primetio kako ostavlja neke tragove, slicno ghost efektu kada se duze skroluje. Malo ruzno izgleda. Barem je tako bilo na youtube-u kada sam gledao review nekih modela koji su imali problem sa ekranom.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kad sam je juče malo gledao, nisam puštao nikakav video preko neta, pa ne znam za to..
- vojkan85
- Mobil manijak
I kako ti se cini? Pozicionira se u svojoj klasi ili je ipak malo slabiji nego sto jeste?
ljudi, dosadasnja iskustva vlasnika, vredi li 535 uzimati ili ne? uzela bi supruga da premosti do kraja septembra... nov, sa garancijom od 2 godine - 100, 110eur...?!?
Pa citaj ovde par stranica unazad, bag sa ekranom je otklonjen. Imas naoglasima i za 90€ mesec dana stari a kao novi, isto sa garancijom od 2god. Tesko da ce naci bolji telefon, nov za taj novac.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
za te pare nema bolji, bar po onome u šta sam se sam uverio
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja lično nisam zadovoljan.vojkan85 napisao:I kako ti se cini? Pozicionira se u svojoj klasi ili je ipak malo slabiji nego sto jeste?
Ne bih ga preporučio nekom ko može da izdvoji više i uzme nešto bolje, da se ne ponavljam, imaš moj post od pre par dana..
- vojkan85
- Mobil manijak
Podeljenja misljenja. Neko kaze da je dobar za ulozen novac, neko da se razocarao...
Sto ljudi sto ćudi, nema pravila.
Vaša poruka sadrži 33 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 33 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Sto ljudi - sto ćudi. Sto žena - dvesta grudi.
Da me neko ne shvati pogrešno, ja sam ovaj telefon komentarisao iz ugla nekoga ko ima dva ne baš jeftina FHD telefona vrlo dobrih sposobnosti. A dao sam mu ocenu nakon dva sata upoznavanja sa njim. Dakle, nisam ga koristio danima i nedeljama, pa da ga znam u dušu, ali prvi utisak mi je negativan.
Takođe - i ovo je jako bitno da naglasim - nemam apsolutno ništa protiv jeftin(ij)ih telefona, i sam sam koristio razne "kineze" bez marke, Enikul i slične sirotinjske izbore kad nisam imao za nešto bolje, i nije mi smetalo što nemam telefon poznate marke ili odličnih specifikacija.
Dakle, nije u pitanju snobovski stav, već lično mišljenje, a ono je sledeće:
Ko nije izbirljiv ili nema za skuplje, 535 mu može vršiti posao, ali prilično sam siguran da se za iste pare može naći neki drugi model koji će bolje poslužiti - možda ne WP, ali Android, što da ne..
Zato bih voleo da mogu da pogledam i 540 na par sati, pa da vidim jesu li popravili stvari u odnosu na ovaj model.
Da me neko ne shvati pogrešno, ja sam ovaj telefon komentarisao iz ugla nekoga ko ima dva ne baš jeftina FHD telefona vrlo dobrih sposobnosti. A dao sam mu ocenu nakon dva sata upoznavanja sa njim. Dakle, nisam ga koristio danima i nedeljama, pa da ga znam u dušu, ali prvi utisak mi je negativan.
Takođe - i ovo je jako bitno da naglasim - nemam apsolutno ništa protiv jeftin(ij)ih telefona, i sam sam koristio razne "kineze" bez marke, Enikul i slične sirotinjske izbore kad nisam imao za nešto bolje, i nije mi smetalo što nemam telefon poznate marke ili odličnih specifikacija.
Dakle, nije u pitanju snobovski stav, već lično mišljenje, a ono je sledeće:
Ko nije izbirljiv ili nema za skuplje, 535 mu može vršiti posao, ali prilično sam siguran da se za iste pare može naći neki drugi model koji će bolje poslužiti - možda ne WP, ali Android, što da ne..
Zato bih voleo da mogu da pogledam i 540 na par sati, pa da vidim jesu li popravili stvari u odnosu na ovaj model.