Dobro, ja sam doduše ovo sad komentarisao kao da ti treba nešto od 8GB RAMa, s obzirom da si napisao u prethodnom postu da već imaš 4GB, a još bi da mu dodaš. Mislim da takvi laptopovi idu od četrdeset i nešto hiljada, pa naviše. Barem u velikim radnjama.
Ali da, kome laptop nije neophodan, desktop je mama.
sugarcoated_ass, da li se slazemo da je Surface Pro4 2-u-1? Ako da, onda na njemu moze! i5 I i7 nisu rezervisani samo za laptopove, kao i sto nema svaki 2-u-1 samo Atoma u sebi. Jeste, kostaju, ali sa njima moze ozbiljan posao da se radi.
Znači jedini uređaj takvog tipa koji bi (možda, još ne znam da li može i oprema da se zakači na njega) mogao da potera to što meni treba bi koštao 1000$?
Ahahahaha!
Pa promašaj u momentu! Većina koja se bavi muzikom iz hobija ne može to da priušti, a ovi koji mogu ili profesionalci će pre uzeti Mac mašine ili neki Ultrabook i neće razmišljati jer će dobiti još jači hardver. [emoji38]
Pa da, zato ja ni ne gledam te skupe 2u1 u najavama, za toliku razliku u ceni ću radije biti "manje elegantan". Ali mi se ipak sviđaju oni jeftiniji, kao što sam već pomenuo Lenovo Miix, i koji mogu dosta dobro da posluže za sve one osnovne stvari.
Lenovo loaned Windows Central a review unit of the 12-inch Miix 720. This specific configuration has an Intel Core i7-7500U processor (CPU), 8GB of DDR4-2133MHz RAM, and a 256GB PCIe solid-state drive (SSD). This exact configuration costs about $1,250
Intel® Core™ i7
The Intel® Core™ i7 option includes Intel® Iris graphics, making your photo, video, and 3D applications run faster. It also gives you the ability to play more PC games.
256GB SSD
8GB RAM
Intel® Iris™ Plus Graphics 640
NEW
$1,599*
Pazi, ipak je jeftiniji, a isto mocan. Ja nisam rekao da je ultra povoljan, nego da je jeftiniji. Na kraju krajeva, ovaj procesor kosta. Kosta i ta mala memorija, i SSD...
Da je zanimljiv zanimljiv je, ali izvan mojih mogućnosti. :/ Makar kad je 2u1 u pitanju... Da sutra treba da kupujem jedan, čekao bi da se pojavi u prodaji neki za maksimum 25-30 hiljada.
DODATAK:
U svakom slučaju, nikako mi ne ide u glavu kako neki sa 500GB skladišnog prostora košta 50ak hiljada, a ovi sa 64 ili 32GB koštaju samo tih 10-15 hiljada manje. Razlika je ogromna, i ne bi smeli ovi drugi da prebacuju tih 30 hiljada po meni. Jasno, nije sve u skladišnom prostoru, ali ipak...
To jeste... Pretpostavljam da u ove novije može i memorijska kartica od 200GB. Za ovaj moj je doduše maksimum 32 ili 64GB na memorijskoj kartici. Uglavnom je dosta i to, ali korisno je imati više prostora. Mislim, da mi nije dovoljno ne bi taj Lenovo Miix s devojkom mi kupio, ali kao što rekoh - po nižoj ceni. Valjda će se i te cene unormaliti...
гари, nece, jer zele da te motivisu da potrosis sto vise novaca. Pa ako za malu razliku mozes da dobijes daleko nesto jace i bolje, naravno da ces to da uradis. Exemplum: zasto bi kupio 64GB, kad za par hiljada vise mozes 256GB npr?
edigital.hu Neces proci puno bolje, cak i da vratis AFA-u. Najbolje prodjes preko nasih oglasa, ili preko nekih "poznanika" koji znaju gde roba ispada iz kamiona
Hvala! Zapravo, jesu za nijansu povoljniji, a s obzirom da mi put u Segedin ne bi bio opterećenje, što da ne... A vidim da imaju i Kindle 8 za koji sam se raspitivao ranije.
гари, moj savet, uzmi Kindle PaperWhite zbog backlight. Nisi svestan koliko znaci. Cim osvetljenje malo padne, obican Kindle ne moze da se cita, a ja najvise volim da se uspavam uz knjigu... Licne preferencije naravno, ali razmisli o ovome.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.