Ali videcu, mozda mi se i posreci
Coca cola nagradna igra!
Ja dnevno nema sanse da skupim vise od 100 (eh kad bi moglo ove od 0.25 koliko hoces dnevno, njih imam mlogo...) tako da... 
Zanima me da li ce objavljivati koliko je poslao bodova dobitnik PS3, cisto da znam...
ps: hoce neko da se menja: kodove od 0.25 (ja imam) za kodove sa limenki ili od 0.5, xe,xe
... Ozbiljan sam
!?!?
Zanima me da li ce objavljivati koliko je poslao bodova dobitnik PS3, cisto da znam...
ps: hoce neko da se menja: kodove od 0.25 (ja imam) za kodove sa limenki ili od 0.5, xe,xe
Ljudi znam da svi zelimo sony 3 ja cu da umrem ako ga ne dobijem pa ako ste raspolozeni za saradnju da se dogovorimo da neposaljemo istog dana kodove?!!Sta mislite o tome?Da li bi imao neke sanse sa 90 kodova?Ja sam planirao da posaljem 29.jula sve kodove koje do tada sakupim pa ko se slaze da nece poslati tog dana?Ako je neko planirao tog dana da salje ja cu da odlozim samo da svi dobijemo sony 3

aj kad ih budes zvao javi mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da se dogovorimo da ne posaljemo isti dan jer pored tebe nemam sanse!!!
moze pozajmica od dva koda???ja u steku imam tek 13 kodova?
ne znam da li mogu kodovi sa flasha od 1l i 2l meni drug kaze da ne mogu mada neverujem, kod od osam slova je na svakoj flashi i nema razlike?
sta ti mislish?
kad ti planiras da saljes te kodove?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Koristi opciju "Izmeni" za dopunu!
da se dogovorimo da ne posaljemo isti dan jer pored tebe nemam sanse!!!
moze pozajmica od dva koda???ja u steku imam tek 13 kodova?
ne znam da li mogu kodovi sa flasha od 1l i 2l meni drug kaze da ne mogu mada neverujem, kod od osam slova je na svakoj flashi i nema razlike?
sta ti mislish?
kad ti planiras da saljes te kodove?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Koristi opciju "Izmeni" za dopunu!
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
branko93, pa ne mozes ti nekom da odredis kad ce da salje, ti imas 15 kodova i sad mislis da ce neko sa forum da posalje bas taj dan i ima 1200 kodova, daj molim te znas koliko ljudi isto skuplja ove kodove i flase...Nema sta ti nama da odredjujes i da se dogovaras, posalji kad posaljes...
Nego pitanje za vas koji ste narucili nagrade pre Hrista, jel vam dosla antistres, rancevi, plisani medvedi...
Nego pitanje za vas koji ste narucili nagrade pre Hrista, jel vam dosla antistres, rancevi, plisani medvedi...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert

Znam da je bila subota i mislim da je to bio 23. znaci koliko sam uspeo da izracunam proslo je 11 dana
Ajd da kazem da nisam bio tu pa da je mozda bio postar da dones, ali stalno sam tu i nikog nije bilo... Ma dobicemo ga za NG 
- MilančeBGD
- Expert

Evo ja taman krenuo da pljujem kako mi nema nagrade, i sad seo da rucam i zvoni neko na interfon i kaze ja sam nesto narucio
Dodje covek donese kutiju, nadji u svojoj listi moje ime i prezime, ja se potpisah i dobih kutiju sa svojom lopticom
Veca kutija nego loptica
Videli ste i sami kako izgleda unutra je punjena(koliko osecam) sa onim mali plasticnim kuglicama(stao mi mozak kako se zove to), znate sigurno sto dobijete uz patike, mala kesica pa unutra kuglice.
Ako zelite slike stavicu
Veca kutija nego loptica
Ako zelite slike stavicu
- MilančeBGD
- Expert

100% sam siguran da je to za izvlacenje vlage, osecam pod rukama, pa to sam i ocekivao
jer znam da su i neke druge loptice i neke igracke punjene tim.Jer je loptica cvrsta, prvi kontakt imao sam osecaj kao da je unutra nesto cvrsto i tesko
Ali sad sam se navikao
presvucena je skajom(valjda je) kao lici na kozu, i ti savovi kojima je sve to spojeno mi ne izgledaju bas cvrsto, osecam kad bi je jace puk'o o zid, da bi se raspala.
Inace ja sam mislio da zaliha nece biti pa sam narucio nju, nije nista extra ali dobro je.Mozda eto mogla je malkice manje napunjena kuglicama da bi se mogla malo lakse stiskati, ali i ovako je dobro.
Raspisah se ja, ceo review o loptici
Evo i slika da vam je docaram
(slike su smanjene i nisu nekog kvaliteta, slikano kraj prozora da bi ispale bolje)

PS. morao sam 6630 da vadim iz kutije
Inace ja sam mislio da zaliha nece biti pa sam narucio nju, nije nista extra ali dobro je.Mozda eto mogla je malkice manje napunjena kuglicama da bi se mogla malo lakse stiskati, ali i ovako je dobro.
Raspisah se ja, ceo review o loptici
Evo i slika da vam je docaram

PS. morao sam 6630 da vadim iz kutije
Poslednja izmena od MilančeBGD u Sre, 04. Jul 2007. 18:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel mogu kodovi sa O.5l, ali sa ove stare etikete, za PS3... (ili mora sa ovih novih etiketa)
Niko se nejavlja na moj oglas
...
MENJAM KODOVE OD 0.25 ZA KODOVE OD 0.5
...
Da li da posaljem oko 300 bodova prvog dana, imam li sanse?!?!? Kontam tad niko nece slati, jer ce hteti da vide koliko je imao bodova dobitnik tog dana, da znaju na cemu su...
Inace imam jos jedan oglas
:
TRAZIM PRIJATELJE KOJI CE DA PRIME POZIV OD MENE DA SE REGISTRUJU NA SAJTU KAKO BI JA DOBIO 15 BODOVA...
Niko se nejavlja na moj oglas
MENJAM KODOVE OD 0.25 ZA KODOVE OD 0.5
Da li da posaljem oko 300 bodova prvog dana, imam li sanse?!?!? Kontam tad niko nece slati, jer ce hteti da vide koliko je imao bodova dobitnik tog dana, da znaju na cemu su...
Inace imam jos jedan oglas
TRAZIM PRIJATELJE KOJI CE DA PRIME POZIV OD MENE DA SE REGISTRUJU NA SAJTU KAKO BI JA DOBIO 15 BODOVA...