Planiram u narednom periodu da starog vuka zamenim sa n70 ili n73, što se kaže jednom s60 uvek s60

Mogu u zameni, dodam 20ak evra i dam moj telefon, da uzmem solidno očuvan primerak...Kao što sam već naveo bio bi mi samo prelazni telefon (mada ako mi se dopadne...

Treba mi par saveta:
Moje potrebe na telefonom su uglavnom multimedia i menkice office.
Sve znam, kakve su prednosti s60 2nd u odnosu na UIQ, al mene zanima da li će p910 moći iole da zadovolji nešto od ovoga.
* Svi polovnjaci koje sam dosad našao po realnoj ceni su bili izlizani sa strane "od nošenja" ne od padova.

* Volim da škljocam slike, i vrlo često neke od svojih najlepših uspomena ugrabio sam telefonom. Ova kamera koju ima 6630 znam i sam da nije nešto, ali prihvatljiva mi je..Može nekako da prodje i na kompu.
E sad, kakva je situacija sa SE, znam da je VGA itd. Jesu li njegove slike iole upotrebljive?
* Telefon najviše koristim kao mp3 player, za memoriju bi se snašao ms pro duo 1gb je oko 30ak jura; našao sam powerMP3 uiq ali me zanima kakav je default player na ovom telefonu. Moze i screenshot sa ostavite ako nije problem; video sam da on ima 2.5mm izlaz za sluške, a ima i onaj klasičan port kao svaki drugi SE, jel to znači da ne mogu da se koriste walkman sluške
* Za pregled slika resco je ultimate!! i našao sam UIQ vertziju, al opet me zanima kako je po defaultu galerija odradjena.
* dosad sam koristio office suite i repligo, za uiq nisam našao verzije..Posoji li neki 3d party ili dal možda u quick office-u na uiq(ako se tako zove) ima mogućnost editovanja .xls i .doc i pregled sa slikama..posto nisam uspeo da nadjem premier za uiq
* kako p910 stoji po pitanju ram-a i multitaskinga, tj. da li ću biti u mogućnosti da kao što to sada radim, slušam mp3, editujem tabelu, kucam sms, pa škljocnem sličicu i tako to...
* ima li uiq 2 active desktop, znači da mi piše na home ekranu koje su npr. moje obaveze za danas.
* Postoji li neki srpsko-englesko/englesko-jezik pandan slovoED-u. Ovo mi je jako bitna applikacija
* i naravno kako se baterija drži sobzirom na onoliki ekran?