E, sad, naravno, pitao sam ga koji telefon ima. Kaze n73 Music. I ja kazem koliko si ga platio? On mi kaze: "pa nisam lud da kupujem telefon"
I, sad ja se bacio u razmisljanje, nikako mi ne ide u glavu sta je radio. Znam da nije ukrao, posten je covek. I, pitam ga kako ga je dobio, a odgovor je bio sledeci:
Posto on spada u dobre korisnike, koji trose vise od 100 funti mesecno, oni njega nagradjuju telefonom svake godine. Znaci, dobio je tu n73ME koja je kostala oko 200 funti, sto je racun za dva meseca. Ostalih deset meseci su im isli u dzep, to jest nisu nista poklanjali.
I, on kaze, da je bio spreman da predje na vodafon, ali da zbog ovako necega nece preci (koristi O2 mrezu). I, srecni i korisnik i operater!!!
Zasto to kod nas ne bi moglo da bude!!! Recimo moj cale trosi skoro 500e u proseku mesecno, i nikad nista nije dobio. A, ako on ima tu karticu 6 godina, i placa 500e mesec, on im je dao lepih 36000e!!! Pa mogli su da mu daju nesto( bilo koji telefon na nasem trzistu je smesan naspram te cene), a ovako ce mozda promeniti mrezu, i sta ce oni onda???
P.S. Jeste off-topic, ali moram i ovo da napisem.
Kada je taj moj prijatelj stigao u Srbiju, nakon nedelju dana postar mu je doneo punu korpu nekih vina (srednje skupih, mada je bilo i jedno skupo.)
On nema pojma od koga je, i kada je pogledao, njegova banka mu je poslala za prijatan boravak!!! A, sto je naj zanimljivije, on u toj banci nije imao skoro uopste novca, sve pare je drzao u drugoj, ali nakon ovako necega, to mu je postala banka broj jedan

Eto kako moze sve da bude lepo...