Sony-Ericsson W800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
WlayCo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 16:54

Sony-Ericsson W800i

Post od WlayCo »

Pozdrav svima,
bicu kratak, zelim da kupim devojci ovaj telefon i zanima me samo da li dobijam uz njega 512mb ili ne? Razlog je taj sto pise da uz telefon ide 512 a kada pozovem radnju oni kazu da idu samo slusalice,punjac i usb kabl. Da li je memorija vec u njemu ? Ako ne onda gde mogu da je kupim i koliko otprilike kosta?

Hvala unapred...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

WlayCo, uz original pakovanje dobijas sledece:
Punjač
Uputstvo
USB kabl
Stereo slušalice
Memorijska kartica kapaciteta 512 MB
CD sa programima
a cenu memorijske neznam, nije tolko zastupljena u prodaji.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

WlayCo, pa trebalo bi da ide....
Mada sto se tice kupovine w800,ipak mislim da je to malo zastareo telefon,bolje pogledaj w810 (naslednik w800),a on ima malko veci ekran,senzor za svetlost,nema dzojstik,isto ima 2mpx sa autofokusom,isto 512 mb,takodje ima flash teme (menjaju ceo izgled menija),jedino sto nema jeste poklopac kamere.....i kosta oko 170e (polovan 130-140e)
:wink:
D500&E71

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Memorijske kartice bi trebao lako da nadjes, npr. skoro sam nasao karticu u jednoj radnji u Balkanskoj SanDisk 4GB za 50e. Takodje bih ti toplo preporucio da uzmes w810, a i mislim da ces sad malo teze naci w800
w810 + 8GB

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

WlayCo, pa treba da ide 8) u znjega kartica a cena varira zavisi od 900 dinara za 512 pa navise a opet bolje je da uzmes w810
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

WlayCo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od WlayCo »

Prvo, hvala svima na odgovorima ,znaci definitivno ide 512mb uz njega (njih) i tacka. Sto se tice odabira modela prvi ustisak je ostavio dizajn i posebno narandzasta kombinacija boja (zzene... :roll: ) ali razmislicemo dobro o kupovini w810...pogledao sam uporedni test i vidim da su veoma slicni telefoni. Moze li neko jos da mi postuje neki sajt odakle mogu da skinem molodije, flash teme ili jos ponesto zanimljivo za doticne telefone?

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa taj ti za te pare nudi najbolje moguce funkcije i svidece joj se 200 posto imam dosta drugarica koje imaju i koje su imale taj fon i nijedna se nije zalila da joj smeta nesto a cak kazu da im je crna boja lepsa od bele jer deluje mocnije...plus imace da slusa muziku da snima kvalitetne fotografije i da igra igrice jednom recju strava fon za te pare...ja ti ne bih preporucio nijedan drugi iz tog cenovnog ranga!!! :wink: :P
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

WlayCo, esato ti je najjaci sajt za SE telefone,jedino flash teme ne mogu da se skidaju (tj mogu) jer ne rade (tj ne menjaju izgled menija,samo screensaver itd)....
A za te pare,oko 170e najjaci moguci su w810 (funkcijski ubedljivo) ili 6300 (estetski)...
D500&E71

WlayCo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od WlayCo »

OK hvala puno svima, telefon je kupljen sinoc i oboje smo zadovoljni :) Full oprema, sve sto treba za 165e. Sada se bacamo na provaljivanje i download :) Hvala jos jedanput! Pozdrav

Odgovori