Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

vezano za w810i:
ja sam ga uzeo uz prenesi 125 za 7900, koliko je tek to povoljno?!?
330din + 590din obaveznih = 920din

to je bio bas pogodak, zar ne???
+odlicni zvucnici (30e) na poklon
::luv phonez::

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

djoxie, uzeo si taj model sa pretplatom na 2 godine, sto znaci da ces 24 meseca ti placati 590 din(koji su obavezni) i plus ako predjes taj bonus. a fon si platio 100 evra.
kad se to sve sracuna to mu dodje na ovu cifru:
29960din za ovaj model sa ugovorom na 2 godine.
I ja sam hteo da uzmem ovaj model al kad sam sve to izracunao rekao sam:
"NE, BRE"

p.s. ti zvucnici su 25 evra i mogu se naci u slobodnoj prodaji.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

ali toliko i pricam?!? sta je tu cudno??? 260 razgovora poslewdnji mesec a potroseno 120 minuta, koliko bi me to kostalo sa uspostavom poziva i slicnim glupostima na prepaidu??? poruke ni ne saljem a telefon koristim tacno toliko koliki mi je paket i svakako bih uzeo taj paket..

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

kljun, poludecu majke mi od tih koji ne razumeju da to nije rata nego mesecni racun!!!!! Znaci, ako ti koristis prenesi 250, i uzmes telefon uz paket prenesi 250, ti ne placas nista dodatno svakog meseca!!!! Jel moguce da to ne mozete da shvatite, to sto taj paket kosta toliko i toliko, nema veze, jer ti bi ga koristio sa ili bez ugovora!!!!!!! STRASNO!
iPhone + CX300

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Spyker, razumem ja to, al meni to trenutno neodgovara da tako kupujem fon, netrosim tolko kredita. napisao sam ono cisto da se vidi kolko je to ukupno, al nema ni veze...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

e onda smo se razumeli. za 600 dinara pricam koliko mi treba, ne pricam nesto mnogo ali desetak kratkih poziva u toku dana koji su mi neophodni. poruke su mi taman 125 komada jer vise i ne kucam. telefon za 7900 dodje kao poklon, bar meni.
gotova rasprava na tu temu.
i ne razumem ljude koji kupuju dobre aparate a ne razgovaraju. onda brate kupi ipod ili palm racunar pa se zezaj.

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 02:33

Post od Minus »

ceki napisao: to je za fizicka lica , a covek lepo pitao
a ti procitaj ja sam lepo objasniJo da je trenutno akcija u telenoru i da je telefon na popustu do 14.10.2007
prekini da izvrces ......

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Minus »

djape48 napisao:tooooo ceki, jos uzmi e61 uz biznis fleksi 2000 na 24 meseca i posalji mu fiskalni racun na kucnu adresu da ga jos malo dotuces :lol:
ajde ako uzme do 14.10 i racun ne bude 10.900 ja mu placam a ako ispadne da sam u pravu ti kupis meni jedan takav 8)

Aj sad! :P

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

paz sad, da ja ne bih pucao 20k dindzi, ti meni lepo ovako objasni, nacrtaj i pokazi mi kao ja tebi...

mislim, nemas nikakve argumente za to sto pricas, samo zbunjujes ljude laznim informacijama...

osim ako nemas tacnije informacije od samog Telenora...

http://i52.photobucket.com/albums/g8/br ... r_ahal.jpg

Izmenio:gameforce:Slika van dozvoljenih dimenzija i kvari izgled foruma!

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

Niste u pravu ni jedan ni drugi :)

Pitao u shopu Telenora, aparat kosta 14900 uz paket koji pominjete :)

Sad vi meni kupite jedan :roll:

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

pa kako to sad?
je li moguce da savrseni i nadaleko poznati sajt telenora ima gresku???
:ohmy: :blinky: :o :shock: :wacko:
Remember, remember
The 5th of November

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

sajt uglavnom ima cenovnike telefona (bez akcije) valjda... mada mislim da uvek najpouzdanije info su na 9863 jer oni imaju uvek fresh info... u septembru su furali 2 akcije pa je verovatno doslo do gresaka u cenama...

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

Sijamski_Mrmot, ostavi adresu da ti posaljem fon :lol: :lol: :lol:

platicemo ga Minus i ja pola-pola... :D

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Minus »

ceki napisao:paz sad, da ja ne bih pucao 20k dindzi, ti meni lepo ovako objasni, nacrtaj i pokazi mi kao ja tebi...

mislim, nemas nikakve argumente za to sto pricas, samo zbunjujes ljude laznim informacijama...

osim ako nemas tacnije informacije od samog Telenora...
danas ti ja zadnji dan, a ti nemoj da slusas ako neces... greska na sajtu pa sta ... ako nisi uporedio cena na sajtu sa popustom (akcijom) ispada veca nego bez.... a kako ces ti da puknes 20k dindzi ako ja placam 8) ?

Sijamski Mrmot - rekli su ti cenu kada aparat nije na akciji....

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

evo malo satire...

Теленору се исплатила свака пара

Добили смо оно што смо тражили и поручио бих свима да овде дође што више страних инвеститора, јер то што је Србија у центру Балкана значи да из ње као базе могу да допру до више тржишта, каже Стајн Ерик Велан, генерални директор Теленора

У августу прошле године норвешка Теленор група, до тада непозната у Србији, за 1,513 милијарди евра купила је предузеће Моби 62. Преузимање инфраструктуре и претплатничке базе бившег Мобтела највећа је појединачна инвестиција у југоисточној Европи. Истина, познаваоци прилика на међународном тржишту мобилне телефоније од почетка су типовали на ову компанију, која послује широм света и опслужује 130 милиона корисника. Од доласка Теленора на српском тржишту мобилне телефоније конкуренција је све жешћа, а цене услуга падају.
Гост „Политикиног” пословног клуба Стајн Ерик Велан, генерални директор Теленора у Србији, говори о условима за развој бизниса у нашој земљи, односу према страним инвеститорима, пре свега о личним искуствима.

Прошло је годину дана од када Теленор послује у Србији. Каква су Ваша искуства?

Веома смо задовољни. Требало је да прође неко време да видимо шта смо, заправо, купили и зато сада могу да вам кажем да се исплатила свака пара коју смо уложили. Економски параметри су добри, задржали смо затечене клијенте и привукли милион нових корисника. Истовремено, компанију смо прилагодили стандардима по којима Теленор послује широм света. Поносан сам на то како су се радници прилагодили нашем начину рада, тако да смо без проблема отворили 250 нових радних места. Настојали смо да на овом тржишту будемо другачији и зато смо и основали Теленор фондацију кроз коју се трудимо да Србији и њеним грађанима понудимо нешто заузврат.

kojih crnih milion korisnika????
imaginarnih mozda
to bi onda znacilo da je mobtel u jednom trenutku imao samo 1.5mil korisnika...
nastavak intervjua je na sajtu politike

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=44139
Remember, remember
The 5th of November

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Minus »

batancev napisao: kojih crnih milion korisnika????
imaginarnih mozda
to bi onda znacilo da je mobtel u jednom trenutku imao samo 1.5mil korisnika...
nastavak intervjua je na sajtu politike

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=44139
meri ti se broj aktivnih kartica a ne broj ljudi koji ih koristi... tako ti je na svim mrezama....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa u Crnoj Gori ima vise korisnika nego stanovnika ...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

Minus napisao: meri ti se broj aktivnih kartica a ne broj ljudi koji ih koristi... tako ti je na svim mrezama....
"...milion novih korisnika..."
ne novih kartica, nego novih korisnika tako da nemoj se ti truditi da demantujes gen. dir. telenora
:D :D
Remember, remember
The 5th of November

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

batancev, svi operateri smatraju svaku prodatu karticu novim korisnikom. Kad se uzme u obzir da vecina ima 2, 3 kartice, dobije se prava slika o broju korisnika.

PozZ

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

Koren, ama znam ja to ali svi oni koji preferiraju telenor ubise se od toga da nam svima ostalima pokazu kako boze moj mts broji sve izdate kartice a telenor samo aktivne
pa kako onda sada gen. dir. prica o nekih novih milion KORISNIKA kada se ne zna da li su toliko i kartica mogli odstampati i prodati za godinu...
samo ukazujem na kontradiktornost...
Remember, remember
The 5th of November

Odgovori