Spyker, znam ja vrlo dobro... gargamel4,
Dzabe je njemu pricati, on ce i dalje nastavljati sa svojom prepirkom...
Nisam uopste ni planirao da prenosim tudja misljenja... svako ima svoje misljenje, nekom se ne svidja dpad, nekom se ne svidja.Nekom je to obican java telefon isti kao i svi SE, a nekom je veoma veliki napredak.
Poslednja izmena od MilančeBGD u Uto, 20. Nov 2007. 04:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Jos nisam video da ga neko ima (K850),al sam ga drzao u radnji (iskljucenog) i mogu ti reci da,po meni naravno,telefon extra izgleda,znaci stvarno mu je dizajn vrh (subjektivno misljenje)!
Samo cekam da mu cena jos malo padne i bice sigurno moj!
lolcina... napisao sam prvi put pravilno i onda sam bio izmenio i stavio kao ne svidja, nisam ni citao sta je ispred
Pa trebalo bi da ima u obe boje ako nema narucis
Mislim da ce se zelena vise prodavati...
Sto se tice slika iskreno ne mnogo veliko poboljsanje u odnosu na k800ali moram priznati da su primetno bolje slike, plus jos dodata podesavanja ISO-a sto je po meni veoma dobra opcija.
znaci, ovo podebljano prvo kaze da nije poboljsanje, pa onda kaze da jeste poboljsanje(to nije podebljano, vec samo obojeno)
Ok ajde pametan si, daj evo da uzmemo orden da ti damo...
Od danas ti se ne obracam ni preko foruma, znaci mrtav sam za tebe... Ja sa ljudima koji su burzuji, imaju iq kao broj svojih patika necu da pricam, i da gubim zivce svadjajuci se... To koliko si pametan si vec dokazao, dzabe to sto si odlican, pare sve potkrpe...
Vec rekoh da je dzojstik jako dobar, ukoliko je isti kao na iPodu, jer je on po meni odlican... Mada treba nekih dan dva da se naviknete, ali to nije mnogo, jer je poznato da su ovi dzojstici izuzetno brzi(lako idu preko 150 fajlova u sekundi(ako brzo okrecete prstom), ako telefon moze da podrzi, na iPodu je letelo), a to kod slika i muzike ume lepo da pomogne...
Ja sam ga cackao jedno 15-ak min u jednom shopu (dobra neka prodavacica bila )
i je mi bio problem prvih 5 min kretati se kroz telefon, ali kasnije vec poboljsanje, vjerovatno poslije mjesec dana potpuno...
I samo da napomenem, vido klip *vrh*, bez i naj manjeg trzanja ili kockica, sad koliko mogu da budem objektivan za tako malo vremena...
Dzojstik kao na ipodu Kao prvo ipod nema dzojstik, kao drugo ni k850 nema dzojstik vec dpad... I dpad na k850 nije osetljiv na dodir kao na ipodu, vec ima 4 pravca...
Telefonu ce pasti cena negde na 300e i mislim da ce se tu zadrzati, mislim bezveze je reci da ce za par meseci moci da se proda za 130e
Ja sam ga uzeo i prezadovoljan sam,kvalitet slika je na nivou (Milance je video,tj pomogao mi da izvucem maximum sa kamerom [ima na esato forumu jedna tema sa podesavanjima,obavezno pogledajte] )
D Pad radi super,odmah sam se navikao,ekran se nije pokvario (kao sto su neki predvidjali) ne baguje se,jedino sto video nema podrsku za 640 x 480,ali sta je tu je.Sve u svemu,mislim da vredi uzeti ovaj fon,ali mozda jos malo pricekati sa kupovinom.
Svako dobro
Milos
P.S. Milance,postoji Taster Back,on je u stvari samo izmesten da bude taster na ekranu,tj touch screen taster.
Znam da postoji, ali onaj taster back je bio bolji nekako sam navikao da ga vidim na tom mestu gde je na svim SE
btw. pomeri te slike iz potpisa da ne bi bilo problema
Ja imam 2 slikice sa k850 od Milos-a pa ako se ne ljuti okacicu
Kao sto sam rekao ne mnogo veliko poboljsanje u odnosu na k800, ali razlika se primeti...
Cekamo da vidimo i neku slikicu po danu, naravno tvojih ruku delo jer sam ja video dosta slika sa k850 po stranim forumima, a i jednom hrvatskom
MilančeBGD, i k800 je bio dosta skup i eto ga sada kosta 175.. a po maximalnoj ceni ce ti ga kupiti polovnog za 130-140.. mozda sam bio preblak sa izrazom "par meseci", mislio sam na 5-6 pa i 7 meseci jer ja smatram da je to neki normalan broj mesici koriscenja fona..
Ali k800 je na trzistu skoro 2 godine A ta cena 175e nije tacna, prava cena k800 u full pakovanju, oridjinal je 190e...
A cena k850 full, oridjinal je 420e pa ti vidi
k800 je u srbiji od jula 2006.-znaci manje od 18 meseci.ja sam ga krajem jula 2006 uzeo za tacno 370e(ja izbrojao coveku ),sad je kod mene manje od 200e-to znaci 10e mesecno pada cena-+,- 1e
k850 sam prodao za 180e-cini mi se posle tacno 1 godine(znaci polovan je biio duplo jeftiniji 1 godinu posle uzimanja
video na k850 je qvga pri 30 fps-a to na ekranu k850 izgleda perfektno,tako da dok se video ne prebacina komp k850 moze da se takmici sa vga video kamerama-a vecini ne prebacuje video na komp vec ga gleda na fonu-tako da je video upotrebljiv i perfektno tece-bez seckanja
bas me interesuje da li bi bilo razlike kad bi video snimljen sa k850 prebacili na n95 i pustili ga-a posle snimili iste stvari sa n95 pri vga rez i uporedili ta 2 videa na ekranu n95 koji ima qvga rezoluciju
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.