Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
@ Jovko
Ako mi ne mozes pomoci, nemoj mi ni odmagati. Posto sam isao po upustvima i nije moglo.
1. Kada kliknem na Scan for new device, u pozoru Device info zadnja stavka mi je: ->Products Dir('products').......Not Found. Tako da je to jedna od opcija koja mi je sumnjiva.
2. Ja se spajam sa E61i, a u opisu NSS nigde ne pise da se moze koristiti i za ovaj telefon. Da li je mozda to razlog. U svakom slucaju hvala na pomoci. Nastavicu da cackam, pa mozda nesto i upali
Ako mi ne mozes pomoci, nemoj mi ni odmagati. Posto sam isao po upustvima i nije moglo.
1. Kada kliknem na Scan for new device, u pozoru Device info zadnja stavka mi je: ->Products Dir('products').......Not Found. Tako da je to jedna od opcija koja mi je sumnjiva.
2. Ja se spajam sa E61i, a u opisu NSS nigde ne pise da se moze koristiti i za ovaj telefon. Da li je mozda to razlog. U svakom slucaju hvala na pomoci. Nastavicu da cackam, pa mozda nesto i upali

iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
htz, bilo bi super kada bi pročitao bar ono što treba.
Makar temu u kojoj postuješ.
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Makar temu u kojoj postuješ.
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
htz, u pravu si, nisam video i.
Koja je tvoja?
E61i-1 RM-227
ili
E61i-2 RM-294 ?
Verovatno RM-227?
E61i / RM-227 Product Codes
0542899 EURO L Mocha / Silver
EURO L ima Engleski, Hrvatski i Srpski
EDIT: Obrisani nepotrebni kodovi
Koja je tvoja?
E61i-1 RM-227
ili
E61i-2 RM-294 ?
Verovatno RM-227?
E61i / RM-227 Product Codes
0542899 EURO L Mocha / Silver
EURO L ima Engleski, Hrvatski i Srpski
EDIT: Obrisani nepotrebni kodovi
Poslednja izmena od gameforce u Pon, 31. Dec 2007. 00:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Jeste RM-227, ajde idem da pokusam sa tom L verzijom, al cu prvo malo da cackam po forumu da budem siguran da je to to. Ne bih voleo da zabrljam. Hvala u svakom slucaju, jer sam i ja nasao te kodove al nisam znao za koju su drzavu pa nisam smeo da diram 
Edit: Jeste Euro L kod za srpski meni, hvala vam puno. Napokon sam izbrisao ovaj TIM-ov meni. Radi super, bar za sada

Edit: Jeste Euro L kod za srpski meni, hvala vam puno. Napokon sam izbrisao ovaj TIM-ov meni. Radi super, bar za sada

- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
evo producte codova za nokia modele
http://telefoniko.freeforums.org/viewforum.php?f=23
http://telefoniko.freeforums.org/viewforum.php?f=23
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
markosvaba, nije moguće videti kodove bez prijavljivanja na forum. Ako hoćeš, okači ovde sve ono što već nije na našoj listi, i samo kodove za Balkan, nema potrebe za ostalim.
● PRAVILA FORUMA ●
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Citao sam ovde da su neki imali problema sa NSS-om, resenje je jedan mali program koji aktivira i neke "skrivene" opcije NSS-a, a to je gsm-magic
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!