Šta znaći TIM ispod displeja Nokije 6630?
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Šta znaći TIM ispod displeja Nokije 6630?
e ljudi zna li ko šta znaći na Nokiji 6630 ispod displeja piše TIM? Jel to znaći da je skinut sa mreže, ako je to kakva je razlika između njega i onoga kupljenog u radnji ? 
:  
:  
:  
:  
:

- `Dr. Nick Riviera`
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

- `Dr. Nick Riviera`
 - Mobil manijak

Da, ali ti ako qpis cist tel dobijes garanciju 3 godine i vazi ti u celom svetu... a ovako dobijes samo 1 godinu i mozda i manje i vazi samo u tom servisu... a da ne pricam koliko nemaju delova a neki i isqstva sa tim... i ovako znas da ti niko nije dirao tel... 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
						- `Dr. Nick Riviera`
 - Mobil manijak

Pa kao shto mozesh da vidish na ovom sajtu, najjeftinija ti je 395e. 

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/474/Nokia/6630

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/474/Nokia/6630
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
						Pa znam da je 395 najjeftinija tako sam nesto i ja platio ali svi oni koji su do 450-500e su 100% kupljeni u IT od TIM mreze koja ih prodaje za 320e i oni su slobodni jer ih tim ne zakljucava.
Oni od 700e su cisti i uzeti od grcke firme koja je zvanicni zastupnik(alpha g. ili tako nesto nisam siguran)

Oni od 700e su cisti i uzeti od grcke firme koja je zvanicni zastupnik(alpha g. ili tako nesto nisam siguran)
Imam 6630 sa TIM mreže, dobiješ čak i slušalice, sve u originalnoj kutiji na kojoj j naljepnica TIM i neke reklame bla bla.
Kada promjeniš temu od TIM mreže ostaje samo znak ispod displeja i na poklopcu baterije, bez problema sam podesio mms i gprs, samo moraš izbrisati podešavanja koja imaš na njemu, a ta podešavanja imaš i na 95% telefona za koje ljudi misle da su čisti.
Na kraju krajeva promjeni mu software i zdravo, ali nema za tim potrebe.

Kada promjeniš temu od TIM mreže ostaje samo znak ispod displeja i na poklopcu baterije, bez problema sam podesio mms i gprs, samo moraš izbrisati podešavanja koja imaš na njemu, a ta podešavanja imaš i na 95% telefona za koje ljudi misle da su čisti.
Na kraju krajeva promjeni mu software i zdravo, ali nema za tim potrebe.