Pomoc TCL 5388 !!!!

Nemke_st
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 01:51

Pomoc TCL 5388 !!!!

Post od Nemke_st »

osto nisam znao u kojem topiku ovo da napisem a i da ne otvaram novi za dzabe ( ako nesto treba neka ga mod premeste gde treba ili obrisu) zato sto je tema stvarno offtopic.

Ovako, ako neko zna ili ima zelje i volje molio bi ga da mi pomogle u mom 'problemcicu' . Dobio sam neki mob telefon ( ne pitajte me kako i odakle ) koji je neke veoma cudne marke i nema ga kod nas svi prvi put vide i cuju za tako nesto.Na mobilnom telefonu pise samo TCL . Cackao sam dugo po netu i saznao da je to jedan od vodecih proizvodjaca tehnike u aziji tj sediste im je u kini. TCL Communication Technology Holdings.... Bla bla bla da ne gusim znam sad sve skoro o njima raspitao sam se na netu ali meni treba jedno. TREBA MI PUNJAC ZA TAJ TELEFON jer hocu da ga dam devojci zato sto se njoj veoma svidja, inace tel je veoma malih dimenzija.

Ako neko zna gde mogu da nabavim punjac kod nas ili da li mi neko moze pomoci bio bi veoma zahvalan .

Jos jednom se izvinjavam ako nije prikladno mesto a ni vreme da ovde ovako nesto. Poz svima...Mob je TCL 5388

[/img]

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nemke_st, nesto sam ceprkao po netu, i naleteo na ovo. Pojma nemam da li uopste odgovara, ali makar odnekle da imas da pocnes.
LINK
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nemke_st
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nemke_st »

"miodrage"

Tesko brate, dodje mi da odem u blok 70 kod kineza da se nakako sporazumem sa njima za taj punjac...mozda neko ima...ko zna...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Nemke_st, kupi univerzalni externi punjac za baterije.
Jer generalno, svi kineski telefoni, koliko ja znam ne dolaze sa klasicnim punjacem koji utaknes u njega, nego sa punjacem za bateriju i zato uglavnom dobijas dve baterije uz telefon.
A taj njegov punjac ces naci ovde, nikada

Nemke_st
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nemke_st »

da li znas gde mogu u Beogradu da kupim taj univarzalni punjac za baterije i kolika je odprilike cena?? I da li cu sigurno sa njim moci da napunim batreriju za mob baterija je 3.7v 550mAh Li-ion

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

kod kineza sam vidjao portabl punjache sa gomilom nastavaka (ultimate korisno) idi pogledaj, mozhda ubodesh .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Moze da puni bukvalno bilo koju bateriju za mob.Imas da kupis u bilo kom servisu cena je od 350-650 din., kako kad, kako gde.
Ako se ne snadjes sam, javi se na pp, pa cemo se dogovoriti za punjac.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nemke_st, ja sam na netu citao da je baterija 620 mAh. ili mozda ima i od toliko... Show!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nemke_st
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nemke_st »

550mAh je! Jbg sta ces. Evo jurim , nigde ne mogu da navatamm taj univerzalni punjac za baterije na mobinlom.. Ako neko zna , neka mi skrati muke .

Hvala unapred

Nemke_st
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nemke_st »

Problem Resen , zaknjucajte topik. Cebzab Kvala puno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključana tema