7500 problem sa video klipovima

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

7500 problem sa video klipovima

Post od dimi89 »

zapravo kad pustim svaki klip zvuk ide ali slika stoji jedno 3-4 sekunde i posle toga se odjednom ubrza i kao da se nista nije desilo......pocinje da me nervira opasno..mislio sam da je problem u kartici jer mi je bila napunjena skoro do kraja pa sam prebacio klipove na mem. telefona i isto se desava svaki put................ako neko ima resenje ili ideju kako da resim ovo neka pise.Unapred hvala :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Meni lici na cist softverski bag.Resenje su programi Nemesis i Software Updater preko koga ces instalirati najnoviji sw i dobices izmedju ostalog srpski jezik.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

sale razmisljao sam o tome,mada sam malo skeptican oko tog softwer update-a.....da nesto ne zeznem mob...mada pokusacu...idem na nokiin sajt da pogledam za softwer ako ima novi update.Ako neko ima neko drugo resenje neka predlozi :)

nema nista od softwer update-a jer mi je sadasnja verzija softwera novija nego na nokiinom sajtu.......... jedino kad bih naso istu verziju softwera pa samo da zamenim......

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Moras da promenis product code prvo preko programa Nemesis i onda ce ti software updater ponuditi novu verziju ako je ima.Imas specijalnu temu Nokia firmware Updater i tu ima sve objasnjeno kako ces to da odradis.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Zaključana tema