Moilim Vas pomagajte
Koliko besplatnog kredita na prepaid kartici?
Koliko besplatnog kredita na prepaid kartici?
Koji mobilni operater daje najveci kredit pri kupovini prepaid kartice? Mts, Telenor ili VIP? Znam da MTS daje 200 dinara besplatnog kredita, neku srecjku i nekoliko besplatnih SMSova. Zanima me jer bi hteo da kupujem preko Interneta preko SMS kartice.A ako platim 200 karticu a dobijem preko 200 din. kredita to bolje za mene.Znam da je ranije bilo da ako se kupi VIP kartica da se dobija (valjda) 2500 kredita
Moilim Vas pomagajte
Moilim Vas pomagajte
- mezzano
- Expert

- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Da, obavezno će ti dati 2500! Imaš njihove sajtove, pa pogledaj www.vipmobile.co.yu , www.telenor.rs , http://www.mts.telekom.yu/
Samo da se nadovezem na Laki024-ja, tarifiranje posle ove promocije ostaje 60+30, pa ko voli neka uziva
Inace mt:s karticu 065 sam kupio na trafici i za 180din = 100 sms-a + 200 din (10 sms-a pri promeni tarife) a mozes da aktiviras 200din=1200sms-a bez ogranicenja
osim toga jedini imaju omiljeni broj i mondo web sms i najnize cene uz najbolje promocije, nadam se da sam pomogao
Inace mt:s karticu 065 sam kupio na trafici i za 180din = 100 sms-a + 200 din (10 sms-a pri promeni tarife) a mozes da aktiviras 200din=1200sms-a bez ogranicenja
osim toga jedini imaju omiljeni broj i mondo web sms i najnize cene uz najbolje promocije, nadam se da sam pomogao
Da, slazem se sa Mp3mp3. MTS je najbolji izbor ako govorimo o prepaidu. Ali ako se razmislja o postpaidu, "prenesi" paketi kod Telenora su najbolji.
Da li si NekoNekic razmisljao o postpaidu? Ja toplo preporucujem jer iz mog iskustva vidim da se isplati. Tako npr. svakog meseca imam 150 minuta i 150 poruka besplatno, za sve ukupno 600 din. Neka neko proba da sa 600 din kredita posalje 150 poruka i prica 150 minuta.... Nema sanse, pa koja god mreza bila u pitanju i prepaid paket.
Da li si NekoNekic razmisljao o postpaidu? Ja toplo preporucujem jer iz mog iskustva vidim da se isplati. Tako npr. svakog meseca imam 150 minuta i 150 poruka besplatno, za sve ukupno 600 din. Neka neko proba da sa 600 din kredita posalje 150 poruka i prica 150 minuta.... Nema sanse, pa koja god mreza bila u pitanju i prepaid paket.
Meni treba boj za jednokratku upotrebu.Treba mi samo da bih kupio premium za BiteFight (online igru).Mislim da mi ova 2 puta veca dopuna za VIP bas odgovara.A sta znaci to "60+30"?Aleksaboy napisao:Da, slazem se sa Mp3mp3. MTS je najbolji izbor ako govorimo o prepaidu. Ali ako se razmislja o postpaidu, "prenesi" paketi kod Telenora su najbolji.
60+30 je tarifiranje razgovora. Razgovore krace od 60s ti naplacuju kao da si pricao ceo minut, kada predjes 60s tada ti zaokruzuju na 30s. Tj ako razgovaras 0s-60s naplate ti minut. Ako pricas 61s-90s naplate ti minut i po i tako redom.
Mana je naravno sto za recimo 10s naplate minut ili za 61s naplate minut i po. Mada bolje i tako uz promociju nego kod telenora 60+60
Mana je naravno sto za recimo 10s naplate minut ili za 61s naplate minut i po. Mada bolje i tako uz promociju nego kod telenora 60+60
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Aleksaboy mogao sam ali je poenta bila da od loseg ima losije... time sam hteo da kazem da ima i gore ponude.
Recimo olimpijski ima vecu cenu prvog minuta i sms-a a i sa tarifiranjem je 60+60, dok ova vip promocija koja je cini mi se bolja "veceri besplatnih minuta i sms-a"
to je primer gore kombinacije...Inace neverujem da neko na ovom forumu nezna da telenor ima 60+60 i 60+1
Recimo olimpijski ima vecu cenu prvog minuta i sms-a a i sa tarifiranjem je 60+60, dok ova vip promocija koja je cini mi se bolja "veceri besplatnih minuta i sms-a"
to je primer gore kombinacije...Inace neverujem da neko na ovom forumu nezna da telenor ima 60+60 i 60+1
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Eh pa miodrage ne može baš svako ko ima mogućnost da kupi SIM karticu da ima i i neku drugu karticu
Ako ti treba nešto za plaćanje preko mobilnog onda je najbolja varijanta mt:s (čudna mi čuda) kartica po ceni od 1000 din sa 1500 din kredita pošto se taj kredit ni na koji način ne uslovljava.....jedna od IMHO ključnih prednosti mt:s pripejda ... samo da se ne dosete da počnu i u tome da kopiraju ove druge 
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ne znam, VISA Virtuon kartica u recimo Raiffeisen banci te kosta sat vremena i 20E da stavis na nju sto mora da bude tamo kao depozit. Potom samo odes do banke pre neke transakcije, ulozis koliko ti treba, i od kuce platis. Savetuje se da se ne drzi novac na samom rachunu zbog mogucih zloupotreba.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!