7500 Prism i srpski T9

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
sava92ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Sep 2008. 06:18

7500 Prism i srpski T9

Post od sava92ns »

E ovako..kupio sam nokiu 7500 PRISM koja je original iz finske..sa srpskim menijem i srpskim t9...ali postoji problem...kada pisem poruke sa srpskim slovima...(s kao skola, c kao cacak...)..uvek mi posalje po 2 poruke....(nebitno koliko slova...dovoljno je samo s (kao skola) da napisem...i potrosi 2 poruke...)

interesuje me da li mogu da iskljucim ta srpska slova....ili kako bar to da resim..?? :dry:

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Cini mi se da je jedino resenje da iskljucis T9 i da poruke pises na klasican (mutitap) nacin, bez koriscenja srpaskih slova.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

sava92ns, imao sam i ja takav problem na N82! Kada sam mu stavio noviju verziju SW nisam vise imao problema oko broja karaktera! Sada fercera bez problema!
Ili nemoj koristiti slova sa kukicama!

sava92ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Sep 2008. 06:18

Post od sava92ns »

IDzO, ....naravno lakse mi je da kucam sa t9 ....mislim razume se....i brze....znate na t9 kad ukucam npr sta? (to je znaci 7 8 2...)...i sama mi se pojavi kukica na s...ili skola .....na s se pojavi kukica sama....pa pokusavam to da sprecim..da mi ne bi svaka poruka bila 2...ili cak 3.....ako je malo duza...
Nokia 7500 Prism + 512 mb

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

malo je zastarela tema ali ja nikad iskreno se nisam snalazio sa T9 i iskreno znam kako funkcionise na engleskom i ne svidja mi se bas tako da sam ja za staro dobro kuckanje.....uostalom nemoj da ste lenji previse :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori