Telefoni iz Nemacke???
Telefoni iz Nemacke???
Da li neko zna kakve su cene mobilnih telefona (nokia) u Nemackoj?
S obzirom da se neki modeli tamo proizvode... i vredi li traziti nekoga da ih donese?
Neki tipa 8800 Arte ili Lunu...
S obzirom da se neki modeli tamo proizvode... i vredi li traziti nekoga da ih donese?
Neki tipa 8800 Arte ili Lunu...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Meni je drug kupio u Nemackoj polovnu nokiu E61i za 181 euro,a tel je u savrsenom stanju,bez tackice,a dobio sam uz nega original kutiju,garanciju na 2 godine,2 knjige sa uputstvima,slusalice,koznu futrolu debljine 4 mm,a tel je imao samo 10 h razgovora i par meseci je bio star.Ako imas nekog u Nemackoj najbolje ti je da tako kupis tel jer bar znas sta imas u rukama i nemas razlog za brigu
Note IV N9100 dual
Već vidim u opčenim oglasima: polovan telefon, odlično očuvan, uvezen iz Nemačke, devojka vlasnik, nikad nije izašao iz tapacirane sobe, u fullu.
Ako luca ima neki info iz prve ruke, ok. Ali inače stvari stoje ovako: kao i kod nas i u Nemačkoj možeš da nabaviš jeftino telefon na ugovor, ali to te ne zanima. Možeš da uzmeš od legalnog uvoznika, takođe za sličnu cifru kao i ovde, s tim da ovi naši umeju malo i povremeno da oderu kožu s leđa ali da ni na zapadu to nije jeftina zabava. I treća varijanta je skidan s mreže što u Nemačkoj teško da ima. Skidani najčešće nisu kradeni nego samo uzeti na ugovor na ime nekoga kome novi aparat ne treba uz isplaćenu naknadu, i zato su oni jeftiniji od "legalnih".
Ako luca ima neki info iz prve ruke, ok. Ali inače stvari stoje ovako: kao i kod nas i u Nemačkoj možeš da nabaviš jeftino telefon na ugovor, ali to te ne zanima. Možeš da uzmeš od legalnog uvoznika, takođe za sličnu cifru kao i ovde, s tim da ovi naši umeju malo i povremeno da oderu kožu s leđa ali da ni na zapadu to nije jeftina zabava. I treća varijanta je skidan s mreže što u Nemačkoj teško da ima. Skidani najčešće nisu kradeni nego samo uzeti na ugovor na ime nekoga kome novi aparat ne treba uz isplaćenu naknadu, i zato su oni jeftiniji od "legalnih".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
A koliko je tamo HTC Touch Pro ili TyTN II?
Ta cena za E71 je extra!
Donese ga licno ili ti ga posalje nekako (ali da li onda placas carinu) ?
Ta cena za E71 je extra!
Donese ga licno ili ti ga posalje nekako (ali da li onda placas carinu) ?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
wicker man - ja uzo
ne znam da li mogu da vam postavim ovde link da vidite cene... sajt se zove jeftinije.com (naravno na nemackom je
)... http://www.guenstiger.de/gt/main.asp?kat=71 naravno ne placam nista osim cene telefona koji hocu... uvek neko ide tamo-vamo pa ono...

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Када видим ове цеме заврти ми се у глави, шта ми плаћамо овде. Неки модели су јефтинији него код наших дилера али опет знаш шта си добио. Кога да нахватам да ми донесе фон 

Poslednja izmena od LittlePrince u Čet, 18. Dec 2008. 00:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
loki13, Ako kupis kod nasih dilera na "crnjaka" i ako ti se nesto pokvari najcesce ti dodje isto - njihova garancija najcesce vredi koliko parce papira na kome je napisana.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Na to jos dodaj Little Prince njihove plate , sa tim cenama , pa vidi kako zivi normalan svet .LittlePrince napisao:Када видим ове цеме заврти ми се у глави, шта ми плаћамо овде. .......

Znaci , kriza u zemlji i male plate , a cene ogromne <-> ok stanje u zemlji i plate velike ( bar u odnosu na nas ) , a cene normalne ( citaj nize mnogo od nas ) , i onda se ne treba cuditi kako zive .
Mi ovde u Srbiji samo prezivljavamo ( mislim na normalan radnicki narod ) . Ovo nije normalno stanje kako treba biti u jednoj zemlji . I zato su poremeceni svi odnosi . U bilo kom smislu .
Realno , kad se pita bilo koji stranac , sta bi radio u nasoj situaciji i kako bi ziveo , samo odgovori "ne znam , takav zivot je nemoguc. Ne vredi tu mnogo razmisljati , kad je osnova poremecena" . Ja sam pricao sa mnogim strancima i uglavnom im se svede razmisljanje na ovaj nacin . Jednostavno , prvo ne smeju ni da zamisle da moraju da zive u ovakvim uslovima u svojoj zemlji a drugo , znaju da u ovakvim uslovima nije normalan zivot i skapirao sam da je poenta da ovakvo stanje u kom smo mi prinudjeni da zivimo sve od 1990.-e nije stanje na koje covek treba da se navikava , nego treba da ga prevazidje . Jer u ovakvom stanju samo blesav ( ili lopov ) moze dobro da zivi .

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Pa u suštini kod nas i nema garancije za telefone sa smešnom cenom.loki13 napisao:Ako ti se aparat ne daj Boze pokvari ti ga moras lsati za Nemacku na popravku....bome zaguljeno!
Druga stvar je što se polovni mogu naći za iste pare, al to je sad ako se ima neka veza i onda nije strašno za carinu ( maximum da je 20 eura ) i kad se sve skupi opet nije loše
Nokia Lumia 630