A 2850 ne moze da kosta nikako tako da su te odzeparili opasno, al' ajde sad... (mozda ti zato i ne daju tel, jbg)
Servisiranje po isteku garantnog roka
A da jos nesto, komplet maska za n73 u alpha copy-ju kosta oko 1200din (tastarura 400din, prednja maska 400din, i zadnja maska isto oko 400din), znaci sve bez ekrana, sto znaci i da ti uzmu jos jedno 800din za zamenu a ne bi trebalo vise to ti je sve komplet 2000din, pa ti vidi koliko moze da kosta zamena dzojstika....
A 2850 ne moze da kosta nikako tako da su te odzeparili opasno, al' ajde sad... (mozda ti zato i ne daju tel, jbg)
Ljudi vi i dalje mesate babe i zabe.....
Koliko sam shvatio pitanje se odnosilo na privatne servise,ne na ovlasene servise(prevarante).
Zato sam vec napisao da takva tema vec postoji,Alpha copy,itd......tu nemojte nista ni da pokusavate,mozete ici i u inspekciju samo ce vas potapsati po ramenu.
Ali zato ako odete i prijavite nekog od nas sitnih privatnika,e tu ce odma da potrce.
Dakle ajmo ponovo.........
(pricam o SZR Pera i Mika gsm)
Po izdatom reversu,budes obavesten kad ce aparat biti popravljen,a po zakonu TO MORA biti najkasnije 45 dana.
U slucaju da ti i posle 50 dana ne vrate telefon,to je onda cist bezobrazluk,za tako nesto veruj mi nisam cuo jos.....dakle poseti trzisnu inspekciju.
Ako je u pitanju full servis bez majstora unutra
(Alpha,Mobis trte-mrte)
Ne posecuj trziscnu,ne prljaj se po ovom vremenu,nego cekaj kad ce da se smiluju.....eto tako je
ps:zamena dzojstika je 600 dinara kod mene
Koliko sam shvatio pitanje se odnosilo na privatne servise,ne na ovlasene servise(prevarante).
Zato sam vec napisao da takva tema vec postoji,Alpha copy,itd......tu nemojte nista ni da pokusavate,mozete ici i u inspekciju samo ce vas potapsati po ramenu.
Ali zato ako odete i prijavite nekog od nas sitnih privatnika,e tu ce odma da potrce.
Dakle ajmo ponovo.........
(pricam o SZR Pera i Mika gsm)
Po izdatom reversu,budes obavesten kad ce aparat biti popravljen,a po zakonu TO MORA biti najkasnije 45 dana.
U slucaju da ti i posle 50 dana ne vrate telefon,to je onda cist bezobrazluk,za tako nesto veruj mi nisam cuo jos.....dakle poseti trzisnu inspekciju.
Ako je u pitanju full servis bez majstora unutra
(Alpha,Mobis trte-mrte)
Ne posecuj trziscnu,ne prljaj se po ovom vremenu,nego cekaj kad ce da se smiluju.....eto tako je
ps:zamena dzojstika je 600 dinara kod mene
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....pa maksime oni tebe odrase samo tako....
pa kod drgrga si mogao 5 joystick-a da zamenis za te pare....
aaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...koja sramota za mobis!!!
strasno strasno...nemam reci....ostao ja bez teksta u potpunosti...
pa jbt da stavljaju zlatan joystick ne bi izaslo toliko...
ja nemam reci!!!
pa kod drgrga si mogao 5 joystick-a da zamenis za te pare....
aaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...koja sramota za mobis!!!
strasno strasno...nemam reci....ostao ja bez teksta u potpunosti...
pa jbt da stavljaju zlatan joystick ne bi izaslo toliko...
ja nemam reci!!!
Even a clock that does not work is right twice a day