Stereo mp3?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Stereo mp3?

Post od Freyr »

Na kojim Nokia telefonima je moguce slusati mp3 u stereu, ne racunajuci ove koji jos nisu stigli na nase trziste?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jooj gde bas 6600 ona ima najlosiji zvuk
6230, 6230i, 6630, 6680, 6681 su solidni telefoni sa dobrim zvukom
e sad SE ima zaista jako doba zvuk, ali ja nisam neki fan SE imam neku averziju prema njima, mislim da mnogo kostaju a malo daju, tako da razmili sta ti odgovara

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

imam se i imao sam nokiu i sve je to isto , samo sto nokia ima dosta vise pametnjakovica sa symbianom u mozgu , sto je po meni extra prednost :lol: :lol: :D
rocK for ever

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

A 7710 si zaboravio? Mada za ovaj telefon treba dubok dzep (i bukvalno i metaforicki 8) ) ali je jako dobar...
Uskoro treba da se pojavi i prvi pripadnik N-serije, odnosno N90, i on bi trebao da ima odlican muzicki plejer...

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ma nista dok se ne pojavi n91 , pa covjece 4gb mjuze i mogu mislit (odnosno predpostavljam) da ce mu kvaliteta zvuka i jacina preko spikerfona biti extra .... al vidjet cemo , iako je glupost sto n91 izlazi kao zadnji od ova tri
rocK for ever

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

kakve veze ima kakav će mu zvuk biti preko spikerfona? valjda je veće uživanje kada staviš lepo slušalice na uši i uživaš u odličnom zvuku koji tvoj mobilni ljubimac reprodukuje... :D
što se tiče n90. čak i da se pojavi u skorije vreme cena će mu biti preko 700€ :shock: .. pa ti razmisli da li ćeš ga čekati ili ne.
make. believe

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ne znam , ali za mene je i uzvivanje kada pustam muziku preko spikerfona ( pa bi mi bilo drago da mu je jacina muzike tako i preko spikerfona jaka) a sto se tice muzike preko slusalica - tu nema dvojbe -biti ce extra u svim pogledima , ali ipak ja cekam n91 (ali cu i jos cekat kad izadje ,da mu cjena padne :D ) jer je za mene n91 savrsen mobitel...
rocK for ever

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Meni je takodje vece uzivanje preko spikerfona i preko spikerfona mnooogo vise korisim mp3 nego preko slusalica, tako da mi je jako bitno. :)
Ja sam se nesto nameracio na W800... :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa za sada je bolje preko spikerfona za vecinu telefona nego preko slusalica :oops:
A videcemo kad se pojave W800 i N91, pa koji ce imati bolji zvuk :wink: :D

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

bilo bi logično da to bude n91, pa majku mu, napravljen je da bude novi iPod.... koliko znam, n91 nema pop-port kao sve ostale nokije, već u njega uključuješ slušalice sa standardnim (3,5mm) priključkom
make. believe

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Citao sam review SE-a K750, porede ga sa Apple iPOD-om!!! :ohmy: Naravno da je Apple ispao malo bolji ali... :wacko: Pa ono, ne znam... Ma sve ti to dodje isto, bez ko oce bas da se muci da cuje i najmanju razliku pri mp3-u... :lol: To je kao ona fora s ekranima, dok ne stavis jedan do drugog i zagledas se dooobro u oba razliku ne mos da vidis... :uhuh: 8)

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

:roll: Da li :P moze :uhuh: stereo zvuka na nokii 3650 i da li imaju :wink: stereo slusalice za nju
3650 je bolji od 3660

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

U pravu si stef, dodje na isto. Pored toga (kao shto vec pomenuh) teoretisanje o josh neizashlim modelima i njihovom zvuku je dosta zaludan posao jer se konfiguracija (hardware-ska za zvuk) setuje za nove uredjaje par nedelja pre premijere cime svi sa punim pravom u momentu izlaska njihove najnovije sprave mogu da kazu "NAS JE NAJBOLJI"

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pa bas stereo malo teze, a imas slusalice...zvuk je onako...solidan :)
Mada bolje je na spikerfonu...u svakom slucaju imas da kupis slusalice, neko je cak dobio uz fon, ja nisam :smutny:

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od qwert »

nisam ni ja dobio inace kupio sam polovan pre 6 dana za 85 evra bilo mi je jeftino ali kaze da je jeftin zato sto nema mmc
3650 je bolji od 3660

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od qwert »

Kako da stavim sliku kao sto zoka ima sliku kako da je stavim :x :ohmy: :smutny? Trazio sam u prfil ali nema nista
3650 je bolji od 3660

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Skini sa sajta na nokijinoj stranici pa ubaci, ili jednostavno moju sa foruma, ako zapne daj mail pa cu ti poslati :wink: :)
Mada kopiras me, nije u redu, hehehe 8) :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Stereo mp3 zaboravi na 3650... :uhuh:
A to sto nema MMC... HAHAHA... :lol: Ta MMC koja dolazi sa njim (16 mb) ne vrijedi 5e... :lol: Uzmi za 25-30e 256 mb MMC i super. :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ajde Stefane, nije bas 5 evra, bar 6-7, hehehe :oops:
Skupo si platio fon pogotovo sto nema MMC, a cudi me da nema, bas me zanima sta je uradio sa njom :| Naravno, 256MB i stvarno super :wink: :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Vala te 1-2e cu ja da dodam ako je frka za njih. :lol:
Sto ste se zakacili za tu MMC ej... :| Pa sve i 50e da kosta 16 mb ne sluzi nicemu... :dry:
Pa nije skupo uzeo sto... Ono... Zavisi ustvari kolko je star, koriscen i kako je ocuvan... :roll:

Odgovori