predlozi za telefon do 300 eura
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
araphel, s obzirom da ti treba telefon koji bi bio primaran, mislim da ipak izabereš neku stabilnu varijantu, kao što je E52/E75.. HTC Magic sa Androidom je još uvek nov i nepoznat... To je bar moje mišljenje... Ja razmišljam uskoro da uzmem Hero, jer me Android baš izaziva, ali kao prvi telefon će svakako ostati N97...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
araphel, kada bih ja bio na tvom mestu od ova 2 ponudjena modela Nokie izabrao bih E52.Mislim da je E75 losiji telefon od E52 uprkos qwerty(qwertz) tastaturi...
A kada bih u obzir uzeo pored ova dva telefona i Magic-a...Mislim da sam ti sve rekao u postu na prethodnoj strani...

A kada bih u obzir uzeo pored ova dva telefona i Magic-a...Mislim da sam ti sve rekao u postu na prethodnoj strani...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Ninolina, Fox, Danas sam se još malo igrao sa E52 i počinje sve više da mi se sviđa. Jedino što me zamara je Symbian i njegovi nedostaci, tipa potreba za hackovanjem, sertifikati i ostalo.....Ali realno, on mi je i najjeftinija opcija. Malo se dvoumim oko cele odluke, jer sam u poslednje vreme baš nabudžio Storm svim i svačim, i realno mi sada samo navigacija nedostaje.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
araphel, koliko god mi to ne zelimo priznati,E75 je i tehnoloski dosta iza E52.Nije samo u pitanju novija verzija Symbiana,tu je i 60% brzi procesor sto ipak nije za zanemariti...
Jedini (mozda) problem koji vidim kod E52-ojke je sto ne znam da li se taj sw sa kojim telefon dolazi pri kupovini moze hackovati...Ako se on ne moze jos uvek hackovati,a sva je prilika da je tako to onda menja stvari.Sve je manje "kvalitetnog" kadra koji se bavi Symbian tematikom sto se moze videti iz "nemoci" probijanja zastite na novim sw N86,N97,E51,sutra verovatno i ostalih modela.A kako je koristiti "modovan" telefon ili ne znas i sam a mozes saznati i iz prve ruke,pitaj samo Ninolina-u sta misli o tome...

Jedini (mozda) problem koji vidim kod E52-ojke je sto ne znam da li se taj sw sa kojim telefon dolazi pri kupovini moze hackovati...Ako se on ne moze jos uvek hackovati,a sva je prilika da je tako to onda menja stvari.Sve je manje "kvalitetnog" kadra koji se bavi Symbian tematikom sto se moze videti iz "nemoci" probijanja zastite na novim sw N86,N97,E51,sutra verovatno i ostalih modela.A kako je koristiti "modovan" telefon ili ne znas i sam a mozes saznati i iz prve ruke,pitaj samo Ninolina-u sta misli o tome...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Fox, ma ja i kad sam imao Symbian telefone, nisam se petljao sa hackovanjem, već sam samo krpio sertifikat, jer mi je bitno da instaliram određene programe, a da modujem sam telefon, za to me baš briga....realno.
Zato me dosta i vuče povratak na Win Mo, jer nema sertifikacije i zezancije... hiljade aplikacija koje samo čekaju da ih instaliraš
Zato me dosta i vuče povratak na Win Mo, jer nema sertifikacije i zezancije... hiljade aplikacija koje samo čekaju da ih instaliraš

ne znam samo zasto je E52 bolji telefon od E75?!
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2688
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2688
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
luca, kao prvo e52 ima bateriju od 1500 mah,a e75 od 1000 mah,procesor na e52 radi na 600 mhz,dok je na e75 onaj od 369 mhz,standardni s60 paket na e52 je za nijasnu bogatiji od onog na e75...
Zatim e52 je skoro pola cm tanji od e75....
I na kraju e52 je jeftiniji od e75....
Pa gde ces vise???
Zatim e52 je skoro pola cm tanji od e75....
I na kraju e52 je jeftiniji od e75....
Pa gde ces vise???
D500&E71