Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
@Azimuth: Pa realno kamera nocu pravi fotke, kao da je dan...bar meni....
Ja i drug pravili test, njegova je malo losija.....
Sad ako hoce neko da mi pomogne, hocu da namestim kao ovaj lik, da se meni krece pokretanjem telefona: vidi te kako http://www.youtube.com/watch?v=hplnQ1ul8b0 meni se ovo svidja.....
Azimuth jel znas ti za ovo?

Sad ako hoce neko da mi pomogne, hocu da namestim kao ovaj lik, da se meni krece pokretanjem telefona: vidi te kako http://www.youtube.com/watch?v=hplnQ1ul8b0 meni se ovo svidja.....

Azimuth jel znas ti za ovo?

Azimuth, kamere su iste stojim do toga,ALI jedno velikoobrada slike nije ista kod oba modela,mnogo bolje je odradjeno kod n82,pa jos bolje kod 6220c zasto to kazem pa jednostavno MNOGO vise detalja napravices sa n82 nego n95 danju jednostavno slika u 100% zoom nema taj kvalitetet i slike su dosta losije mozda ne dosta ali primetna je razlika,a o slikama uvece,predvece itd mnogo bolju ekspoziciju ima n82 dakle n95 je OK tel ali sto se kamere tice ne moze parirati telefonu koji je namenjn za to 

Azimuth jel moze da mi das link?
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavanje do 100 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim*
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavanje do 100 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim*
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Link koji trazis -> Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ne znam na kojoj je strani objasnjenje koji trazis.
Moras iskucati 100 karaktera da bi poslao poruku, takva su pravila foruma. I jos samo da ti skrenem paznju da nije dozvoljeno tražiti i postavljati linkove ka aplikacijama i igrama, zahtevati serijske brojeve, crack-ove i bilo kakve druge oblike piraterije.
Moras iskucati 100 karaktera da bi poslao poruku, takva su pravila foruma. I jos samo da ti skrenem paznju da nije dozvoljeno tražiti i postavljati linkove ka aplikacijama i igrama, zahtevati serijske brojeve, crack-ove i bilo kakve druge oblike piraterije.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dostaje, mislim da gresis ali ok, necemo o tome ovde, nije mesto
U svemu identicni telefoni a jedine razlike su u velicini displeja i blicu. No, kao sto rekoh...
tske, nemoj da te mrzi, potrazi ga. Na kraju krajeva, ovde se upravo zbog pravila foruma i ne postavjaju tako cesto linkovi pa ako hoces vec tu aplikaciju proguglaj malo

tske, nemoj da te mrzi, potrazi ga. Na kraju krajeva, ovde se upravo zbog pravila foruma i ne postavjaju tako cesto linkovi pa ako hoces vec tu aplikaciju proguglaj malo

- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Ljudi, apdejtovao sam softver na 35, i npr. Nokmote i RockNScroll mi ne rade, pa cak i Landscape PRO, u cemu bi bio problem, unapred hvala...
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt: