HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Neznam za vas ja taj problem nikad imao nisam od kad imam telefon a to je 6 meseci od kad je vip poceo da ga prodaje,cujem da hard reset resava taj problem ali nisam siguran koliko je to tacno?
Meni je stalno upaljen i wifi i gprs pa gde nema wifi on koristi gprs,a sto naidje na neki wifi spot nebitno otvoren ili koji je vec zapamcen u mom telefonu on se automatski prebacuje na wifi.Nadam se da sam pomogao odgovorom
Ninolina, Pa super u vezi rom probaj ima ih par bas sam stalni na xda i citam dosta se hvale i modaco je izbacio rom za tattoo
Meni je stalno upaljen i wifi i gprs pa gde nema wifi on koristi gprs,a sto naidje na neki wifi spot nebitno otvoren ili koji je vec zapamcen u mom telefonu on se automatski prebacuje na wifi.Nadam se da sam pomogao odgovorom
Ninolina, Pa super u vezi rom probaj ima ih par bas sam stalni na xda i citam dosta se hvale i modaco je izbacio rom za tattoo
Iphone 4s white clear install
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Opet malo o udate-u.Odgovor na pitanje Gsm Arena-e,da li ce biti update-a na 2.1 :
I jedno pitanje:
Zasto mi se pri notifikaciji za pristigli mail javlja "efekat scratch-ovanja"?Tj. za jedan mail cujem upozorenje po 7-8 puta u roku od 10-15sec.Naravno,notifikacija i ne stigne da "odsvira" do kraja,vec secka,"scratch-uje".
Kako da se resim ovog problema i cujem notifikaciju za mail normalno,jedanput,a ne 10x?

HTC’s response:
“Kindly note that now we understand that a phone running Android OS 2.1 is available that you are excited to get an update for your Tattoo. We are still working hard to Sense for building this new version but we expect to have the upgrade finished and ready to go soon.”
I jedno pitanje:
Zasto mi se pri notifikaciji za pristigli mail javlja "efekat scratch-ovanja"?Tj. za jedan mail cujem upozorenje po 7-8 puta u roku od 10-15sec.Naravno,notifikacija i ne stigne da "odsvira" do kraja,vec secka,"scratch-uje".
Kako da se resim ovog problema i cujem notifikaciju za mail normalno,jedanput,a ne 10x?

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Gaga3, ne moraš da rootuješ telefon da bi ti radila navigacija
za sada je najbolji NDrive
jedna od verzija postoji na Marketu
ja ga imam, ali ga ne koristim, jer imam Garmin na N97ici i na njoj je navigacija, zbog veličine ekrana, mnogo upotrebljivija
pročitaj malo ovu temu i temu o GPSu pa će ti neke stvari biti malo jasnije
evo linka do teme o GPSu
viewtopic.php?t=7222 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Postovi koji su se nadovezali na pitanje koje je postavio lacko1984 prebačeni su u posebnu temu u delu "Servisiranje".
viewtopic.php?t=20473
viewtopic.php?t=20473
● PRAVILA FORUMA ●
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Pronadjoh ovo na xda forumu pa rekoh zgodno je za pogledat
http://lh6.ggpht.com/_bwv1mPT-Gks/S7hnP ... AG9088.jpg
u pitanju je open eclair 2.1 rom koji se radi na xda forumu