HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Neznam za vas ja taj problem nikad imao nisam od kad imam telefon a to je 6 meseci od kad je vip poceo da ga prodaje,cujem da hard reset resava taj problem ali nisam siguran koliko je to tacno?
Meni je stalno upaljen i wifi i gprs pa gde nema wifi on koristi gprs,a sto naidje na neki wifi spot nebitno otvoren ili koji je vec zapamcen u mom telefonu on se automatski prebacuje na wifi.Nadam se da sam pomogao odgovorom
Ninolina, Pa super u vezi rom probaj ima ih par bas sam stalni na xda i citam dosta se hvale i modaco je izbacio rom za tattoo
Iphone 4s white clear install

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Opet malo o udate-u.Odgovor na pitanje Gsm Arena-e,da li ce biti update-a na 2.1 :
HTC’s response:
“Kindly note that now we understand that a phone running Android OS 2.1 is available that you are excited to get an update for your Tattoo. We are still working hard to Sense for building this new version but we expect to have the upgrade finished and ready to go soon.”

I jedno pitanje:
Zasto mi se pri notifikaciji za pristigli mail javlja "efekat scratch-ovanja"?Tj. za jedan mail cujem upozorenje po 7-8 puta u roku od 10-15sec.Naravno,notifikacija i ne stigne da "odsvira" do kraja,vec secka,"scratch-uje".
Kako da se resim ovog problema i cujem notifikaciju za mail normalno,jedanput,a ne 10x?
Slika

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

I meni je Wi-Fi isto tako radio fantasticno kada sam ga kupio, i onda od jendom kad sam hteo da se nakacim nista... Tako da sam odradio hard reset i od tada sljaka kao leptir! :) :) :)

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Da li mora da se uradi root da bi mogla da se pokrene N drive navigacija? :unsure: I kolilko je komplikovano da se uradi navigacija? Kako radi? Da li neko ima iskustva?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Gaga3, ne moraš da rootuješ telefon da bi ti radila navigacija :) za sada je najbolji NDrive :) jedna od verzija postoji na Marketu :) ja ga imam, ali ga ne koristim, jer imam Garmin na N97ici i na njoj je navigacija, zbog veličine ekrana, mnogo upotrebljivija :) pročitaj malo ovu temu i temu o GPSu pa će ti neke stvari biti malo jasnije :) evo linka do teme o GPSu :) viewtopic.php?t=7222 :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, Sta bi u vezi sa rom-ovima kuvanim na xda forumu jesi li probala koji kao sto rece ili nisi stigla? Ako jesi daj neki komentar koji i kako radi

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

xerosoft, pogledala sam teme... Nije baš da nema problema sa tim ROMovima :( Neke stvari ne rade s njima pa sam ipak odlučila da sačekam da izbace malo stabilniju verziju :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, pa ja sam na private pricao sa par nasih ljudi koji testiraju te romove kazu da su dobri i da je moguce vracanje na stari ako se ne svidi novi kako radi :unsure:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Postovi koji su se nadovezali na pitanje koje je postavio lacko1984 prebačeni su u posebnu temu u delu "Servisiranje".
viewtopic.php?t=20473

Inzanjer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Apr 2010. 20:31

Post od Inzanjer »

Ljudi, i ja uzeh tattoo!!!!!!!!!!!!
Ovaj forum mi je dosta pomogao oko podesavanja ovog tel., samo ne mogu da nadjem detaljno uputstvo za Ndrive!!!!!!!!!!!!

araphel, mozes li i meni da posaljes detaljno uputstvo za instalaciju Ndrive?
moze i neko drugi da mi posalje ako ima
Drugari, hvala unapred

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Pronadjoh ovo na xda forumu pa rekoh zgodno je za pogledat
http://lh6.ggpht.com/_bwv1mPT-Gks/S7hnP ... AG9088.jpg
u pitanju je open eclair 2.1 rom koji se radi na xda forumu

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Inzanjer, ne koristim vise Tattoo, i ne mogu da skontam kud mi je nestalo to uputstvo....Ionako postoji problem sa Ndrive, a to je da se na Tattoo uvek ugasi kad skrenes s puta, umesto da preracuna rutu....tako da i nije mnogo koristan.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Inzanjer.Poslacu ti ja uputstvo za Ndrive. .
Proveri PP.
Slika

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

cale,

jao ako mozes i meni da posaljes uputstvo na pp bio bih jako zahvalan! :)

Meni se nesto desava sa porukama, ja posaljem poruku i dobijem odmah poruku sa tog broja i telefon je stavi iznad moje poruke (kao da sam prvo ja primio poruku )
HTC Tattoo_____N 95 8gb

Inzanjer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Apr 2010. 20:31

Post od Inzanjer »

Gaga3, cale
hvala na uputstvu!
araphel, ma instaliracu Ndrive dok ne izadje nesto bolje tj. igo :D

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Inzanjer, Ma ima igo za tattoo ali tesko radi na njemu dosta je spor tako bar kazu ovi sto su probali da ga koriste neznam sto ne probas ovaj copilot i on ti je dosta dobar kao i Ndrive

njujork14
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Apr 2010. 02:07

Post od njujork14 »

Zdravo ljudi, evo ja sam nov 8) . Jako sam se nalozio na ovaj mob, medjutim procitao sam svih 37 stranica (nadam se da nisam postao zrikav :blinky: ) :roll: i posle svega sto sam procitao mene je strah da ga kupim posto svako ima neki problem :?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Sem problema(ne kod svih korisnika) sa WiFi konekcijom i "donekle" BT transferom ozbiljnijih problema nema.
Na kraju krajeva sve su to SW problemi koji se daju resiti.
E,sad,sto smo "mi" "zapeli" za Eclair-om,to je druga stvar.
U tom cenovnom rangu,za jedan Android telefon,moja iskrena preporuka.
Slika

Alan
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Jul 2009. 22:07

Post od Alan »

Svi koji toliko zele eclair mogu da odu u poslasticarnicu da sebi za male pare priuste jedan. 8)
Ja sam se najduze premisljao i trebalo bi danas ili sutra da kupim jedan tattoo , cim uvaljam staru n73 , jer imam brdo telefona koje ne koristim...

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

njujork14, kakvi problemi brate evo ja imam telefona 6 meseci i hvala bogu jos mi nista se nije pokvarilo i da prestane da radi a vjeruj mi iscackao sam ga uzduz i popreko ceo telefon.samo ti kupi original i nemas sekiracije 2 godine garancije i da si zdravo :wink: :D

Odgovori