koji uređaj koristitie za slušanje muzike u pokretu?
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
koji uređaj koristitie za slušanje muzike u pokretu?
da li je to telefon (koji)? mp3 player (koji)? slušate li radio ili mp3? kako ste zadovoljni kvalitetom i jačinom zvuka?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ja koristim iPod nano 1 gen uncapovan, zvuk je ODLIČAN! toliko je dobar, kvalitetan glasan da ne znam sa čime bih ga uporedio! jedina mana je što je player već star, i što mu baterija ne traje dugo, uzimao bih ponovo iPod, ali ove novije verzije ne mogu da se uncapuju a to znači da da će desire ili bilo koji drugi telefon imati mnogo bolji zvuk od novijih modela
inače zvuk mp3 playera na desireu je IZUZETAN! jako je glasan i kvalitetan, gotovo da može da se poredi sa mojim iPodom, jedina mana je radio, koji je praktično ne upotrebljiv zbog nedovoljne jačine! to mi nije jasno, muzički player se čuje odlično, ćak i preglasno, a radio se čuje SIGURNO 3 puta tiše

inače zvuk mp3 playera na desireu je IZUZETAN! jako je glasan i kvalitetan, gotovo da može da se poredi sa mojim iPodom, jedina mana je radio, koji je praktično ne upotrebljiv zbog nedovoljne jačine! to mi nije jasno, muzički player se čuje odlično, ćak i preglasno, a radio se čuje SIGURNO 3 puta tiše

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Koristim
sa Innovation slusalicama koje sam dobio uz njega, koje su ODLICNE
Kupio sam i neke sa silikonskim nastavkom ( one sto skroz udju u uvo, pa kao da ste okrugli akvarijum stavili na glavu, spoljna sredina se ne cuje nista
). Mada vise koristim HTC-ove sluske
[/img]

Kupio sam i neke sa silikonskim nastavkom ( one sto skroz udju u uvo, pa kao da ste okrugli akvarijum stavili na glavu, spoljna sredina se ne cuje nista

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
U poslednje vreme slušanje muzike uglavnom ide kod kuće ili u kolima, ali kad se zadesim i bez kuće i bez kola
onda se smenjuje, zavisno od toga šta je trenutno u džepu. Od uređaja ili Desire, ili E72, a od sluški samo Skullcandy, modeli Agent ili Titan. Zadovoljan sam sa reprodukcijom na oba uređaja, ali ako ćemo ići u detalje, onda je Desire za nijansu glasniji, dok E72 ima ipak nekako lepši zvuk, ili je to samo zbog toga što sam mogao sam da podesim ekvilajzere.
Negde po fiokama mi još uvek stoji neprevaziđeni Cowon Iaudio X5, za koji i dan danas tvrdim da šije iPod po kvalitetu zvuka, ali ga ubijaju mali ekran i pojednostavljen interfejs. Njega koristim samo kad mi treba veliki izbor muzike u pokretu, nakrcam njegovih 60 Gb i teram....opet naravno sa Skullcandy sluškama.

Negde po fiokama mi još uvek stoji neprevaziđeni Cowon Iaudio X5, za koji i dan danas tvrdim da šije iPod po kvalitetu zvuka, ali ga ubijaju mali ekran i pojednostavljen interfejs. Njega koristim samo kad mi treba veliki izbor muzike u pokretu, nakrcam njegovih 60 Gb i teram....opet naravno sa Skullcandy sluškama.

- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Koristim HTC Desire ili ponekad SE W900 i neke krš MSI sluške, zadovoljan sam i kvalitetom i jačinom na oba telefona. Slušam samo mp3, radio uključim jednom u 5-6 meseci (tek sam pre neki dan prvi put uključio radio na Desire, a imam ga skoro 2 meseca
).

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Uh, skar, koja opasnost
Šta je ovo, CX-500?
Ja uglavnom muziku slušam preko:
,
Ali još uvijek u tu svrhu koristim i:
.
Uz oba modela koristim Sennheiser PX 200 bijele boje, koje su izuzetne. Zaista sam prezadovoljan muzičkim doživljajem koji mi pružaju iPhone 4 i Nokia N91, kako u smislu kvaliteta tako i u smislu glasnoće u svim uslovima. Još mi se nije desilo da i najtišu pjesmu u kolekciji ne mogu udobno da slušam čak i u vozu. Da ne pominjem kako to izgleda kad u N91 utaknem ove Nokijine nove in-ear slušalice što dolaze uz novije modele! One, nažalost, ne sarađuju sa iPhoneom, tj. ne daju mi stereo zvuk...
Još uvijek nisam na pravi način uporedio kvalitet reprodukcije na dva telefona, ali hoću ubrzo.
Nemam potrebe za posebnim plejerom i slažem se sa kolegama koji kažu da je to trošenje para i džep-spejsa.
Posebno je to tačno u mom slučaju kada imam dva vrhunska telefona u smislu reprodukcije muzike, za koje se redovno piše da se glat porede sa stand-alone plejerima. Jedino se ne bih bunio za neki iPod Classic od 160GB ili nešto sličnog kapaciteta na čemu bih mogao da pohranim svu svoju muziku i uvijek je imam sa sobom.
Ali mi to objektivno nije potrebno...
Pozdrav!

Ja uglavnom muziku slušam preko:

Ali još uvijek u tu svrhu koristim i:

Uz oba modela koristim Sennheiser PX 200 bijele boje, koje su izuzetne. Zaista sam prezadovoljan muzičkim doživljajem koji mi pružaju iPhone 4 i Nokia N91, kako u smislu kvaliteta tako i u smislu glasnoće u svim uslovima. Još mi se nije desilo da i najtišu pjesmu u kolekciji ne mogu udobno da slušam čak i u vozu. Da ne pominjem kako to izgleda kad u N91 utaknem ove Nokijine nove in-ear slušalice što dolaze uz novije modele! One, nažalost, ne sarađuju sa iPhoneom, tj. ne daju mi stereo zvuk...

Još uvijek nisam na pravi način uporedio kvalitet reprodukcije na dva telefona, ali hoću ubrzo.
Nemam potrebe za posebnim plejerom i slažem se sa kolegama koji kažu da je to trošenje para i džep-spejsa.

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Dream Weaver, probaj da nadjes kvalitetne bt stereo slusalice - korigovace vecinu eventualnih nedostataka u kvalitetu zvuka samog telefona.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora