koji uređaj koristitie za slušanje muzike u pokretu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

koji uređaj koristitie za slušanje muzike u pokretu?

Post od Mirko BGD »

da li je to telefon (koji)? mp3 player (koji)? slušate li radio ili mp3? kako ste zadovoljni kvalitetom i jačinom zvuka?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nokia N85 je moj MP3 player. 8)

Slika

Zaseban uredjaj mi realno ne treba. Trosenje para i dzepa. :) Bar za moje potrebe sasvim zadovoljava kvalitet i jacina zvuka. Mozda nekad pozelim da moze jace, ali tu bi neke bolje slusalice trebalo da uskoce.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Retko kada, ali ako slusam onda je to preko telefona. Trenutno Samsung i8510 innov8. Nisam preterano zahtevan, tako da mi odlicno zavrsava posao. :wink:

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Imam prastari iPod Click Wheel 40GB, odlican je zvuk ali je player za danasnje standarde postao cigla i po i uskoro ce na prodaju. Verovatno ce ostati samo HTC Touch Pro.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja koristim iPod nano 1 gen uncapovan, zvuk je ODLIČAN! toliko je dobar, kvalitetan glasan da ne znam sa čime bih ga uporedio! jedina mana je što je player već star, i što mu baterija ne traje dugo, uzimao bih ponovo iPod, ali ove novije verzije ne mogu da se uncapuju a to znači da da će desire ili bilo koji drugi telefon imati mnogo bolji zvuk od novijih modela :angry:

inače zvuk mp3 playera na desireu je IZUZETAN! jako je glasan i kvalitetan, gotovo da može da se poredi sa mojim iPodom, jedina mana je radio, koji je praktično ne upotrebljiv zbog nedovoljne jačine! to mi nije jasno, muzički player se čuje odlično, ćak i preglasno, a radio se čuje SIGURNO 3 puta tiše :(

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Koristim Slika sa Innovation slusalicama koje sam dobio uz njega, koje su ODLICNE :)
Kupio sam i neke sa silikonskim nastavkom ( one sto skroz udju u uvo, pa kao da ste okrugli akvarijum stavili na glavu, spoljna sredina se ne cuje nista :) ). Mada vise koristim HTC-ove sluske :)[/img]
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

U poslednje vreme slušanje muzike uglavnom ide kod kuće ili u kolima, ali kad se zadesim i bez kuće i bez kola :lol: onda se smenjuje, zavisno od toga šta je trenutno u džepu. Od uređaja ili Desire, ili E72, a od sluški samo Skullcandy, modeli Agent ili Titan. Zadovoljan sam sa reprodukcijom na oba uređaja, ali ako ćemo ići u detalje, onda je Desire za nijansu glasniji, dok E72 ima ipak nekako lepši zvuk, ili je to samo zbog toga što sam mogao sam da podesim ekvilajzere.

Negde po fiokama mi još uvek stoji neprevaziđeni Cowon Iaudio X5, za koji i dan danas tvrdim da šije iPod po kvalitetu zvuka, ali ga ubijaju mali ekran i pojednostavljen interfejs. Njega koristim samo kad mi treba veliki izbor muzike u pokretu, nakrcam njegovih 60 Gb i teram....opet naravno sa Skullcandy sluškama. :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

U mom slučaju da ne bih trošio bateriju telefona to je:
Slika

staje u kutiju šibica a prima microSD i svira k'o veliki ;)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

za muziku ipod shuffle neunistiv i skullcandy slusalice smokin buds rasta, jedino sto nema display ali mi odgovara u potpunosti :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

My Precious :D A pre njega telefoni koje sam imao, E61 i Nokia 3300. Nikad nisam imao MP3 player jer to smatram nepotrebnim kad vec imam uredjaj koji to isto moze - stedim novac i dzepove :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nokia 5230+Genius HP-02 Live. Kvalitetom sam zadovoljan, jačinom baš i ne. Uglavnom slušam mp3, mada ponekad pustim i radio.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Koristim HTC Desire ili ponekad SE W900 i neke krš MSI sluške, zadovoljan sam i kvalitetom i jačinom na oba telefona. Slušam samo mp3, radio uključim jednom u 5-6 meseci (tek sam pre neki dan prvi put uključio radio na Desire, a imam ga skoro 2 meseca :lol: ).
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

moja kombinacija
Slika

Slika

:wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Uh, skar, koja opasnost :) Šta je ovo, CX-500?

Ja uglavnom muziku slušam preko:
Slika,

Ali još uvijek u tu svrhu koristim i:
Slika.

Uz oba modela koristim Sennheiser PX 200 bijele boje, koje su izuzetne. Zaista sam prezadovoljan muzičkim doživljajem koji mi pružaju iPhone 4 i Nokia N91, kako u smislu kvaliteta tako i u smislu glasnoće u svim uslovima. Još mi se nije desilo da i najtišu pjesmu u kolekciji ne mogu udobno da slušam čak i u vozu. Da ne pominjem kako to izgleda kad u N91 utaknem ove Nokijine nove in-ear slušalice što dolaze uz novije modele! One, nažalost, ne sarađuju sa iPhoneom, tj. ne daju mi stereo zvuk... :(

Još uvijek nisam na pravi način uporedio kvalitet reprodukcije na dva telefona, ali hoću ubrzo.

Nemam potrebe za posebnim plejerom i slažem se sa kolegama koji kažu da je to trošenje para i džep-spejsa. :) Posebno je to tačno u mom slučaju kada imam dva vrhunska telefona u smislu reprodukcije muzike, za koje se redovno piše da se glat porede sa stand-alone plejerima. Jedino se ne bih bunio za neki iPod Classic od 160GB ili nešto sličnog kapaciteta na čemu bih mogao da pohranim svu svoju muziku i uvijek je imam sa sobom. :) Ali mi to objektivno nije potrebno...
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

heh
to su razer proTone m100,iliti seinhejzerke cx300 il creative ep630 :wink:
a za walman-a samo reci hvale,ne znam koliko baterija drzi na ostalim,na ovom uz odlicno vadjenje duse,i do 7 dana....a posto je tezak 30g,ne osetim ga oko vrata!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Koristim mobilni (Samsung I780) u kombinaciji sa A2DP stereo bluetooth slusalicama (Samsung SBH100)

Slika
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Увек сам користио телефон (зашто носити више стварчица ако није потребно), а овај има и добар квалитет звука 8) Такође ни слушалице нисам мењао.
Slika

ПС: Нема лепши МП3 уређај од овог :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

LittlePrince, pa sad :-)

I ja samo koristim jedan uredjaj za sbe, trenutno kristim HD2 za slušanje muzike i nije se baš nešto pokazao. kako sam se zeznuo što sam prodao N91 8gb. To čudo je pevalo :-)
and justice for all...

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

@Lobachewsky
to se tice n85,pobaj pribaviti nokiine slusalice sto dolaze uz x6,ima da progledas sa njima...ja imam jedne u fioce koje koristim ako me mrzi da nosam walkman!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Dream Weaver, probaj da nadjes kvalitetne bt stereo slusalice - korigovace vecinu eventualnih nedostataka u kvalitetu zvuka samog telefona.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori