HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
araphel, je si odradio full wipe pre nego sto si stavio leedroid, ja sam bukvalno probao sve romove sa xda ali leedroid mi je i dalje nekako najbolje izbalansiran rom. Jedini rom na koji cu preci kad izadje malo stabilnija verzija je adamov gingerbread, iako je i ova sada stabilna verzija ali ima neke sitne mane koje me nerviraju
acambas, naravno....full wipe pa onda flashovanje iz recovery, pa onda restore preko titaniuma. Nakon tog restore-a je sve poludelo, pola podataka nije vratio, i pola stvari mi nije radilo. Moraću da probam ponovo, u nekom momentu. Sad se zezam sa galaxy tab, i planiram da mi to bude primarni uređaj, ali svakako hoću i Desire malo da maltretiram sa menjanjem ROMova, da vidim hoće li biti nekih poboljšanja.
Pozdrav svima... Ljudi molim vas. pomozite mi... Sa ovim problemom se mucim vec neko vreme i u pocetku mi se uopste nije cinio komplikovanim, ali...
Elem, crko mi je punjac, odnosno punjac radi, ali kabel koji povezuje punjac i telefon je otkazao. I sad, mislio sam da cu resiti problem kada odem i uzmem takav isti, sto sam i uradio... Medjutim, telefon mi se puni, ali jako sporo. To znaci da ga ja ostavim celu noc da se puni, a on se ne napuni do kraja, pa se veoma brzo isprazni.
Ovaj problem me jako nervira, pa ako neko ima resenje molio bih ga da mi pomogne. Cak sam bio i odlucio da kupim nov htc punjac, ali ispostavilo da ga je nemoguce naci, bilo na netu, bilo u prodavnicama. I tako jedan mali kabel mi zagorcava uzivanje u telefonu. Ne znam da li je do amperaze/voltaze ili neceg drugog, ali ako neko zna...
Elem, crko mi je punjac, odnosno punjac radi, ali kabel koji povezuje punjac i telefon je otkazao. I sad, mislio sam da cu resiti problem kada odem i uzmem takav isti, sto sam i uradio... Medjutim, telefon mi se puni, ali jako sporo. To znaci da ga ja ostavim celu noc da se puni, a on se ne napuni do kraja, pa se veoma brzo isprazni.
Ovaj problem me jako nervira, pa ako neko ima resenje molio bih ga da mi pomogne. Cak sam bio i odlucio da kupim nov htc punjac, ali ispostavilo da ga je nemoguce naci, bilo na netu, bilo u prodavnicama. I tako jedan mali kabel mi zagorcava uzivanje u telefonu. Ne znam da li je do amperaze/voltaze ili neceg drugog, ali ako neko zna...

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Objavljeno je novo, veoma lako resenje za data2ext...[DATA 2whatever ] Flashable All- in-
one-Solution for Data 2 sd (HUGE
update ( dec 23 th))... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867049
Imate .zip fajl koji se flashuje preko bilo kog ROMA.. Znaci prvo u recovery-ju flashujete ROM a zatim pre reboota flashnete i taj fajl..
Ja sam isprobala na LeeDroidu v2.3b a2sd.. Nisam cak uradila ni brisanje, vec samo preko vec postojeceg ROMa prvo sam flashovala cist ROM a zatim pre reboota data2wharever zip fajl i cak su mi ostala i sva podesavanja i aplikacije..
Prvo podizanje tel dosta dugo traje pa to ne treba da vas brine..
Tel jeste malo sporiji, ali dobijate ogroman prostor.. Kod mene je ext3 od 2gb.. Znaci, kod mene je trenutno Internal storage 1.88gb..
Sto ga duze koristim tel je sve brzi, kao da treba vremena da skript "legne" u telefonu..
Dakle, ja isprobala i radi..
one-Solution for Data 2 sd (HUGE
update ( dec 23 th))... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867049
Imate .zip fajl koji se flashuje preko bilo kog ROMA.. Znaci prvo u recovery-ju flashujete ROM a zatim pre reboota flashnete i taj fajl..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Mirko BGD, pa u principu i jeste podnosljivo.. posle malo koriscenja bude brzi ali ipak nije isto kao sa a2sd... nakon dužeg testiranja ipak sam se vratila na a2sd.. nemam posebnu potrebu za tolikim prostorom ali lepo je isprobati i znati da imate i tu opciju.. a2sd je brzi i stabilniji..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pre neki dan sam probao data2whatever, pa sam se bio unervozio koliko se dugo chekalo dok se instalira bilo koja aplikacija, pa chak bila i ona od 20-30kb.
Sutra dan, kada sam instalirao neshto novo, onda iznenadjenje, neshto malo brzhe, ali nisam nishta dirao, ostalo kao juche.
Dosta se telefon usporio, probao test na Quadrant Standard, na I/O stajao je dugo u Database write i na 4/4 opciju.
Pozitivna stvar kod ove skripte data2whatever je shto oslobadja dosta interne memoriji, pa je kod mene bilo chak 600MB+ slobodnog prostora, na napravljenoj particiji ext4.
Slozhio bi se s' Ninolinom, kome je potrebno da ima vishe slobodnog prostora, sporiji telefon onda je ovo veoma dobra stvar, kome nije potrebno, onda je trenutno najbolje reshenje a2sd.
Sutra dan, kada sam instalirao neshto novo, onda iznenadjenje, neshto malo brzhe, ali nisam nishta dirao, ostalo kao juche.
Dosta se telefon usporio, probao test na Quadrant Standard, na I/O stajao je dugo u Database write i na 4/4 opciju.
Pozitivna stvar kod ove skripte data2whatever je shto oslobadja dosta interne memoriji, pa je kod mene bilo chak 600MB+ slobodnog prostora, na napravljenoj particiji ext4.
Slozhio bi se s' Ninolinom, kome je potrebno da ima vishe slobodnog prostora, sporiji telefon onda je ovo veoma dobra stvar, kome nije potrebno, onda je trenutno najbolje reshenje a2sd.
- Ninolina
- Moderator
toda81, da bi mogao preko ROM Managera da brišeš programe moraš imati S-Off..
Ako nemaš, onda jedino da iz izabranoga ROMa, pre instalacije, iz .zip fajla, izbrises. apk koje hoćeš da ukloniš.. ili preko adb-a, ali je lakše brisanjem iz .zipa..

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ninolina, znam za brisanje direktno iz zip-a,ali sam se nadao da moze i ovako da se brise,ali vidim da treba s-off,mada cu ja ipak da odradim preko zip-a.Da li postoji sada opet neki kernel za ovu novu verziju LeeDrOiD-a 2.3b da bih znao kada ga budem ubacivao?Nisam vec neko vreme ubavivao rom-ovo,ali mi se cini.ako.ne gresim da ako samo radim update na noviju verziju rom-a posle njegovog ubacivanja svi podaci i aplikacije mi ostaju koje sam imao na prethodnoj verziji tog roma-a.Da li sam u pravu ili gresim posto hocu da predjem sa 2.2f na 2.3b LeeDrOiD
Note IV N9100 dual
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
jedno pitanje
da li je moguce instalirati FABRICKI froyo i onda lepo na njega ubaciti batery fix i app2sd? koliko je ovo komplikovano?
LeeDrOid je odlican, ali mi neke stvari jako smetaju, ne funkcionise sve onako kako sam ja ocekivao da radi
znaci da li je na fabricki rom, moguce ubacivati patcheve i sl?
da li je moguce instalirati FABRICKI froyo i onda lepo na njega ubaciti batery fix i app2sd? koliko je ovo komplikovano?
LeeDrOid je odlican, ali mi neke stvari jako smetaju, ne funkcionise sve onako kako sam ja ocekivao da radi

znaci da li je na fabricki rom, moguce ubacivati patcheve i sl?
Mirko BGD, ja mislim da jeste, samo treba da bude rootovan.. Cak ja mislim da ima i da se skine vec rootovan stock rom sa nekim dodacima, pa ako ti se dopadne kao takav, mozes da ga skines i samo flashujes preko leedroid-a, ne moras da se cimas da instaliras i patcheve posle 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!