Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

darkooni, kilobajta ili kilobita? razlika je drasticna. Jer 32 kilobajta je ok brzina, negde oko 256 kilobita po sec. Ovo drugo ne bih ni komentarisao, to je 33600 modem :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Istina. Jeste isplativiji za nekoga ko svaki mjesec ima slicnu potrisnju, za nekoga ko varira je druga opcija isplativija. Sve ima svoje. Istina he da bi trebalo ponuditi i jedno i drugo.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

miodrage napisao:Ovo drugo ne bih ni komentarisao, to je 33600 modem :D
Ni ja to necu komentarisati..a upravo je to .Ja sam mislio da predjem na taj paket odustao odmah.Kao da smo u Tunguziji. Inace u fulu je brzina izmedju 2-4MB sto zavisi da li imas 3g ili ne u blizini kacenja na net,to je dok se besplatni mb ne potrose

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

miodrage, kao kod Telenor Klika, dok ima onih 150mb, super je, posle... Dok ucita stranicu, ima da se okozis! Da skines 1mb treba ti pola sata! Jeste da je neogranicen, ali je slicno kao kad bi sobu osvetljavao sijalicom, a kad potrosis odredjenu kolicinu struje, ti upalis svecu...

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Kada sam imao Klik bas sam uz pomoc Speed Test aplikacije izmjerio brzinu po isteku 150 MB , iznosi tacno 9 kbps, to je neupotrebljivo cak i za mail. Ako je to ono sto cemo dobiti u ovim surf paketima...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Evil_Zo, smem da se opkladim da će biti tako...

markomarko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14

Post od markomarko »

mezzano napisao:miodrage, kao kod Telenor Klika, dok ima onih 150mb, super je, posle... Dok ucita stranicu, ima da se okozis! Da skines 1mb treba ti pola sata! Jeste da je neogranicen, ali je slicno kao kad bi sobu osvetljavao sijalicom, a kad potrosis odredjenu kolicinu struje, ti upalis svecu...
Vise mi zvuci kao jedna sijalica sa novogodisnje jelke....

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma cim je Knjaz jos prolse nedelje napisao insajderske informacije,rekao sam da ce staviti neko ogranicenje posle potrosenih datih gb,ma znam ih ja preko deset godina veliki su to razbojnici :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

GRAND PRIPEJD :

Promocija
Svaka dopuna 3x više kredita

Samo u Grandu za dinar dobijaš tri dinara kredita!

Svi novi i postojeći korisnici Grand pripejd tarifnog paketa će od 06. juna pa sve do kraja jula 2011. imati mogućnost da utrostruče iznos unete dopune.
Svaki Grand pripejd korisnik koji u ovom periodu unese dopunu u bilo kom iznosu dobija 3 puta veći iznos kredita! Npr. ukoliko se korisnik dopuni sa 300 dinara, uz 300 dinara kredita, on dobija i dodatnih 600 dinara bonus kredita.
Bonus kredit se može iskoristiti na minute i SMS u Grand mreži i na GPRS u nacionalnom saobraćaju po cenama Grand pripejd tarifnog paketa.
Bonus kredit se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana dopune.
Preostali iznos bonus kredita, kao i rok do kada on važi korisnici će moći da provere pozivanjem besplatnog koda *121*3#

http://www.grandpripejd.rs/pages/tarifn ... mocija.php

mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 21:45

Post od mm1 »

Sve lepse od lepseg (govorim o postpejdu). I ne kontam zasto evolution uopste afirmativno govori o tim "akcijama"...Kakav neogranicen internet, pa ko je probao ono 150+MB, zna o cemu govorim..A taman, kontao da pazarim cim je stigao desire s u NS :uhuh:

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Da li je neko na stari postpaid paket prenesi 150 ili 325 sklopio ugovor za nov tel u skorije vreme-vreme od kada su ih ukinulitj. da li je neko poslao molbu i dobio pozitivan odgovor?M
eni uskoro istice ugovor ali mi se ne uzimaju novi prenesti paketi a uzeo bih neki tel jer biti na postpaidu bez uzetog tel je cista glupost po meni.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

darkooni, nov telefon, nov ugovor i novi paketi na stare zaboravi. Kod Telenora je tako nema pogadjanja jer to sto nude tonam je pa kome se svidja svidja kome ne cao.
Ja sam jesenas i to pokusavao da zadrzim stari prenesi 150 ali oni me kulturno obavestili "vas novi paket bice prenesi 200".

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

deksicom, da li to znaci da su ti posle isteka ugovora smanjili paket po svom nahodjenju,mislim tako sam shvatio,a i meni se blizi kraj ugovora na starom prenesi 325?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

PetarI, ako ne potpisujes novi ugovor ti ostajes na starom paketu koji i sad koristis i bice taj paket sve dok ne potpises novi ugovor. Ako se odlucis za novi ugovor i novi telefon onda moras birati neki od ponudjenih aktuelnih paketa.
Ja sam jesenas i to pokusavao da zadrzim stari prenesi 150 ali oni me kulturno obavestili "vas novi paket bice prenesi 200".
To sam ja zeleo da zadrzim stari paket a da potpisem ugovor i uzmem novi telefon, pa sam cak i kao hteo da odem od njih ali dzaba nista nije upalilo.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

deksicom napisao:PetarI, ako ne potpisujes novi ugovor ti ostajes na starom paketu koji i sad koristis i bice taj paket sve dok ne potpises novi ugovor. Ako se odlucis za novi ugovor i novi telefon onda moras birati neki od ponudjenih aktuelnih paketa.
To sam ja zeleo da zadrzim stari paket a da potpisem ugovor i uzmem novi telefon, pa sam cak i kao hteo da odem od njih ali dzaba nista nije upalilo.[/
quote]
Najverovatnije po isteku ugovora da cu broj prebaciti u start tarifu,cisto da ga cuvam,ako se nesto kod Telenora promeni,a nastaviti u MTS-u,koji kao da pocinje da se budi posle mnogo godina.Samo uporedi slicne cene kod oba,a sta koji konkretno nudi.Razlika je velika u korist MTS.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Stvar je u tome sta je tebi potrebno a ne sta ko nudi. razumes li 8)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

AquaZX napisao:Stvar je u tome sta je tebi potrebno a ne sta ko nudi. razumes li 8)
Pa vidi kako si utvrdio,pametno,treba mi 600 min.,1,5 Gb i 1500 sms(njih i ne bas toliko) za 1.947,00 din.,ili jos bolje 501 min.,1001 sms,1 Gb za 1.501,00 din.,a SIGURNO mi ne treba 300 min.,1000 sms i "neogranicen"(to se jos nezna),internet za 1.790,00 din.,poznavaoce.Razlika je je bez obzira na prenesi varijantu ocigledna. 8)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Tarifni paket Prenesi i Surfuj - Pitanja i odgovori:
http://i.evocentar.net/khZdrT
iPhone 6 Plus

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Veliki fail za telenor, jer nazvati paket Prenesi, a ne prenositi ono sto je osnovna pogodnost paketa - internet, je blago receno - neozbiljno. Inace, su mi stari prenesi plus i bili "too good to be true", znao sam da ce ih ubrzo pokvariti... Sreca te uzeh telefon pre tri meseca uz prenesi plus 500 pa sam miran...

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Ovo je vec stvarno lose. Ako su odlucili da nema prenosa interneta u punoj brzini, onda bi trebalo da cijene paketa budu manje, tada bi sve bilo ok, ovako vise nema istog smisla.

A bas sam mislio ove dane da sa starog Prenesi Plus 1GB predjem na novi Prenesi i Surfuj 1000 pa da mi se tu gomila kad ono cvrc, dobro je da nisam... :(

Odgovori