Savjet za mobilni tel - HTC ili Samsung sa sto boljom bat.
Savjet za mobilni tel - HTC ili Samsung sa sto boljom bat.
Cao,
Ne uzimam telefone cesto, ali kad ih uzmem uglavnom odaberem novi model.
Sebe smatram naprednim korisnikom i iskoriscavam gotovo sve funkcije u telefonu.
Bacio sam oko na android operativni sistem, i mnogo mi se vise svidja ponuda HTC/Samsung nego iPhone. Dakle u sustini bi mi trebao:
1. Android telefon nove generacije, ~500 eura po listinzima na ovom sajtu.
2. Touch screen.
3. Dobra baterija u odnosu na konkurenciju
4. HTC/Samsung mi se cine kao dominantni u ovom sektoru.
Hvala.
Ne uzimam telefone cesto, ali kad ih uzmem uglavnom odaberem novi model.
Sebe smatram naprednim korisnikom i iskoriscavam gotovo sve funkcije u telefonu.
Bacio sam oko na android operativni sistem, i mnogo mi se vise svidja ponuda HTC/Samsung nego iPhone. Dakle u sustini bi mi trebao:
1. Android telefon nove generacije, ~500 eura po listinzima na ovom sajtu.
2. Touch screen.
3. Dobra baterija u odnosu na konkurenciju
4. HTC/Samsung mi se cine kao dominantni u ovom sektoru.
Hvala.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Impulse, "dobra baterija" je prilicno neodredjen pojam. Svi noviji smart-telefoni imaju baterije velikog kapaciteta, ali sta to vredi kada su istovremeno veliki potrosaci. Od smart telefona ne ocekuj neko posebno trajanje baterije - max 2 dana, a onda mora opet na punjac.
Ako ti ~550 evra nije previse ja bih na tvom mestu uzeo Galaxy S II kao trenutno najmocniji telefon u Android ponudi.
Ako ti ~550 evra nije previse ja bih na tvom mestu uzeo Galaxy S II kao trenutno najmocniji telefon u Android ponudi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Ukoliko se odlucis za SGS II, malo jos sacekaj, naravno ako nije hitna kupovina, da se vidi sta ce dobro doneti apdejt sw-a. Tel. za sada ima problema sa kamerom (roza mrlja je vidljiva po sredini video snimka), pregrejava se kada se koristi WiFi i neki modeli imaju zutu mrlju na displeju (povodom ovoga se Samsung nije zvanicno javio).
Inace moze se naci za 500e.
HTC Sensation je konkurencija SGS II, pa mozes nesto procitati i o tom modelu, mada i on ima neki problema -> KLIK
Mozes pogledati i HTC Desire S, kao i Samsung Galaxy Tab. Cini mi se da na ova dva modela baterije mogu izgurati malkice vise nego one u gore navedenim modelima.
Inace moze se naci za 500e.
HTC Sensation je konkurencija SGS II, pa mozes nesto procitati i o tom modelu, mada i on ima neki problema -> KLIK
Mozes pogledati i HTC Desire S, kao i Samsung Galaxy Tab. Cini mi se da na ova dva modela baterije mogu izgurati malkice vise nego one u gore navedenim modelima.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Cudno da tako kazes kada je tester mobile review-a dosao do suprotnog zakljucka. Da li si iskoristavao funkcije za cuvanje baterije?ione napisao:...
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad.Sledeca takva poruka ce ti biti obrisana bez obavestenja!
Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Impulse, ne razumem sta hoces da kazes? Da je tester mobile review dosao do zakljucka da Sasmung Galaxy S II (I9100) ne briljira? Tesko da je to napisao. U Android svetu, i pored sitnih problema, SGS II, trenutno, nema prave konkurencije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Misli na trajanje baterije... Tu je i kod nekih prisutni "battery drain", Samsung izbacuje apdejtove. Treba sve to ispratiti, inače po meni ni jedan minus, osim te izrade i prenaglašenih boja na ekranu (koje se valjda mogu namestiti). Bez konkurencije isto.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Navodno je izasao apdejt za kameru i nema vise roze mrlje, takodje izasao je KE7 za nase podrucje ali ne znam da li je vidljiv preko Keisa, a preko Odina se moze odraditi apdejt.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●