Vaš desktop
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
MIUI bas ima cool lockscreen-ova, onaj Five Target je odlican, jer poseduje precice za jos 4 aplikacije (pored Home, tu su SMS, Phone, Browser i Camera).
Evo kako izgleda, prva slika kad se dodirne katancic, druga kad se zadrzi pritisak na isti. Inace, kad se pritisne taster za otkljucavanje na telefonu, na ekranu stoji samo katancic:

Evo kako izgleda, prva slika kad se dodirne katancic, druga kad se zadrzi pritisak na isti. Inace, kad se pritisne taster za otkljucavanje na telefonu, na ekranu stoji samo katancic:

- Dream Weaver
- Mobil manijak

Dream Weaver, odes na MIUI.us sajt i tamo ces na pocetnoj strani, skrolujuci malo nize, naci temu o novim lockscreen-ovima.
Skines .zip fajl, izvadis screen-ove koji su u .mtz formatu i jednostavno prebacis na karticu u folder MIUI/theme. Neka te ne buni to sto ce biti zajedno sa ostalim temama.
Probaj, pa javi se ako naidjes na neki problem, da otklonimo...
Skines .zip fajl, izvadis screen-ove koji su u .mtz formatu i jednostavno prebacis na karticu u folder MIUI/theme. Neka te ne buni to sto ce biti zajedno sa ostalim temama.
Probaj, pa javi se ako naidjes na neki problem, da otklonimo...
- Dream Weaver
- Mobil manijak

nemanjale, pozadina je obican desktop wallpaper, ali je "isecen" za onoliko koliko ga ima na glavnom ekranu, osim ako se ne postavi poseban lockscreen wallpaper, koji ce biti prikazan u celosti i u manjim dimenzijama. Logicno, jer se lockscreen ne moze skrolovati levo-desno... 
Dream Weaver, prelamaj...
Dream Weaver, prelamaj...
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Dream Weaver
- Mobil manijak