Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Baraba, to je opcija koju mozes da isključiš a valjda pojačava zvuk tokom razgovora. Ta opcija ti je u Phone/ Menu/ Call settings i tu mozes da odstikliras tu opciju.
To ti je ta ikonica na desnoj strani ekrana kod glave na slici kontakta.
Ako se dobro secam, to nije uključeno vec ti daje precicu na pozivnom ekranu da mozes da ga ukljucis kad mislis da ti treba.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
По основи треба да је стално угашена, а да ти по потреби палиш или гасиш током разговора. Добро послужи понекад.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Baraba, Settings/ Security and lock screen/ Lock screen options/ Shortcuts
Ali treba da klikneš baš na mesto gde piše Shortcuts a ne na mesto gde je On/Off. Pojavice ti se opcija da menjas precice.
Ali treba da klikneš baš na mesto gde piše Shortcuts a ne na mesto gde je On/Off. Pojavice ti se opcija da menjas precice.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
To je to, hvala.
Koje tastature koristite za kucanje?
Koje tastature koristite za kucanje?
Baraba, better keyboard po meni najbolja tastatura .
Pozdrav svima...
Jel moze neko da mi kaze kako da iskljucim opciju da svaki put kad otvorim web stranicu u browseru, izadjem iz browsera i kad se ponovo vratim on je automatski refreshuje?
I gde mogu da vidim koliko sam kb interneta potrosio, neki pregled stanja na telefonu a da nije onaj od Vip-a.
Nadam se da sam dobro objasnio u cemu je problem... Hvala unapred.
Jel moze neko da mi kaze kako da iskljucim opciju da svaki put kad otvorim web stranicu u browseru, izadjem iz browsera i kad se ponovo vratim on je automatski refreshuje?
I gde mogu da vidim koliko sam kb interneta potrosio, neki pregled stanja na telefonu a da nije onaj od Vip-a.
Nadam se da sam dobro objasnio u cemu je problem... Hvala unapred.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
petar789, ja koristim program Call Meter NG. On radi upravo ono što ti treba.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
petar789, na ovom telefonu imaš u podešavanjima fabrički mjerač podataka i ja sam prezadovoljan preciznošću i odlično prikazuje. Čak imaš detalje koliko je koja aplikacija potrošila internet i možeš sebi podesiti upozorenje i ograničenje interneta. 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Posle novog update na 4.1, stalno mi tinja crvena lampica pored zvucnika slusalice, tu je detektor svetlosti i pokreta. Da li se i drugima to desava i zbog cega je to?
- janka_88
- Expert
nsvladimir, ja i dalje imam 4.0.4. ali isto tako svijetli senzor svjetlosti. Nekad ne a nekad da, ne znam zasto je to tako.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
LINK
Ovo nije nimalo bezazleno. Vidim da se i na XDA priča o tome. Čini se da nije samo SGSIII ugrožen.
Ovo nije nimalo bezazleno. Vidim da se i na XDA priča o tome. Čini se da nije samo SGSIII ugrožen.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
sada sam shvatio da je Viber razlog svetlosti na proximity senzorujanka_88 napisao:nsvladimir, ja i dalje imam 4.0.4. ali isto tako svijetli senzor svjetlosti. Nekad ne a nekad da, ne znam zasto je to tako.
- janka_88
- Expert
Jel iko od vas dobio zvanični update na 4.1 Jelly Bean? Kod mene još uvijek ništa mada moj nije sa našeg tržišta pa vjerovatno zato još ništa a za sad izašao samo u Poljskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji. 

-
- Redovni učesnik
ja sam uradio zvanicni update na Jelly Bean i odlicno radi, pokusaj preko Samsung Kiesa
- janka_88
- Expert
nsvladimir, ma nema nikako... ostaje ili da čekam ili da flashujem preko ODIN-a neku od tih koji su izašle. Ne znam samo u čemu bi mogla biti razlika ako neko zna?