trazio sam po forumu i nisam nasao nigde neku iole opsirniju temu o p910i,pa rekoh da postavim par pitanja,a ako se ponavljam-izvinjavam se!
dakle,dobio sam ovaj fon pre 2 dana i odusevljen sam!zanima me da li postoji neka srednja varijanta za velicinuikonica,kao lista je nekako smorno a kao ikonice treba bas dosta da se skroluje pa me zanima da li ima nekakva opcija koja bi prebacila recimo manje ikonica ali da ih je vise od dve u redu,ili recimo neka aplikacija koja bi davala kao neki active screen ili tako nesto,da mi omogucava da u ikonicama vidim samo najbitnije funkcije a ostalo da sklonim u neki folder ili tako nesto?zatim da li mogu da osposobim email za neki account tipa hotmail ili gmail ili tako nesto,i ako neko ima iskustva s ovim da mi razjasni kako.za sada se snalazim otvarajuci mailove sa yahoo-a preko opere,ali to mi je skuplja i dugotrajnija varijanta.
unapred hvala!
p910i par pitanja
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pokushacu,kad sam bio u BG prosli put nije bilo problema,tad sam kupovao za stari 3650,ali sad sam malo daleko,a bas mi se ne ceka do maja dok opet navratim.Pokusacu nekako da narucim....
zasad se snalazim,imam 1000 pitanja naravno,ali lagano sam nalazim odgovore po sistemu pokusaj-greska
pa cemo jednog dana sve prokljuviti!ovo mi nije prvi symbian ali se osecam kao da jeste!deluje mi kompletno drugacije od onog nasta sam navikao!
Ajd ako neko zna gde ima da se makne neki dodatni paket jezika osim onih koji se nude na SE sajtu,nek se izjasni.I ako neko zna da li zaista neshto dobijam upgradeovanjem softvera nek malo pojasni,jer mi se bash ne radi napamet,da neshto ne za%$#em!
zasad se snalazim,imam 1000 pitanja naravno,ali lagano sam nalazim odgovore po sistemu pokusaj-greska

Ajd ako neko zna gde ima da se makne neki dodatni paket jezika osim onih koji se nude na SE sajtu,nek se izjasni.I ako neko zna da li zaista neshto dobijam upgradeovanjem softvera nek malo pojasni,jer mi se bash ne radi napamet,da neshto ne za%$#em!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
upgrade ti je opustena stvar(uradi sam)
i uvek novija verzija na SE sajtu ima svoje pogodnosti kao i vise opcija a to mozes preko neta da prikacis fon na cradle samo sto ti preko modema treba cela vecnost....
evo ti adresa gde mozes naruciti cd sa programima i stize ti na adresu
:www.063411660.com

evo ti adresa gde mozes naruciti cd sa programima i stize ti na adresu

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Znam za njih,ranije sam od njih kupovao,ali trenutno chekam da mi odgovore na mail,buduci da na sajtu nemaju zvanicnu politiku naruchivanja iz inostranstva,vec je po sistemu-poshaljes mail pa se dogovorimo.Nije problem koliko ce kostati postarina,Izrael nije daleko,ali je poenta kako i koliko im platiti,pa cu videti sta ce da mi kazu.Gledao sam po njihovom sajtu i zaista imaju solidan izbor programa za moj fon,vredi se pomuchiti za to.....
Da li postoji nachin da proverim da li je verzija softvera na upgradeu novija od one koju imam u telefonu?Da ne radim za dzabe.Ili ce mozda kad pokrenem upgrade sam da mi izbaci prozorcic u kome pishe ako imam istu verziju kao na upgradeu?Uradio sam backup fona za svaki sluchaj,jer je vec pun stvari,pa valjda nece biti nishta strashno ako probam,uvek mogu da vratim taj poslednji backup,zar ne?
Da li postoji nachin da proverim da li je verzija softvera na upgradeu novija od one koju imam u telefonu?Da ne radim za dzabe.Ili ce mozda kad pokrenem upgrade sam da mi izbaci prozorcic u kome pishe ako imam istu verziju kao na upgradeu?Uradio sam backup fona za svaki sluchaj,jer je vec pun stvari,pa valjda nece biti nishta strashno ako probam,uvek mogu da vratim taj poslednji backup,zar ne?
Da ne pokrecem novu temu,imam josh 2 pitanja da postavim pa ako neko zna odgovor bicu mu zahvalan!Naime deshava mi se kad izvadim karticu iz fona i ubacim je u chitach i natrpam na nju muzike,pa je vratim u fon,baterija skoro skroz ode!da li je zbog toga shto fon skenira karticu ili shta,nemam pojma,ali recimo ostane mi vishe od pola baterije,i kad to uradim,u sledechih sast dva baterija padne na jedva 10%!!!!!!!!!inache ako to ima neke veze kartica je Lexar MS duo pro 1GB.
Drugo pitanje je u vezi programa handy day 2004.Program bi mi bio vishestruko koristan,ali me zivcira shto kad otvorim poklopac prvo vidim normalni meni telefona,jer handy day-u treba oko 4-5 sekundi da se podigne!Neverujem da je do telefona jer i nemam neshto programa instaliranih,tako da nema shta da ga usporava.Takodje me zivcira to shto je do onih aplikacija do kojih ne postavim prechice u handy day gotovo nemoguce doci,pa mi tako ispada bespotrebno muchenje koristiti sam handy day!da li je ovo ispravljeno u verziji 2005 i da li ona donosi neke bitnije promene u odnosu na 2004 uopshte?U principu mi je najpotrebnija funkcija desktopa,tojest da mogu ikonice da organizujem po svojoj zelji i da ih u icon modu postavim vishe u jednom redu od dve tako da eliminishem vishak skrolovanja.Ako neko ima ideje ili zna za neki drugi program.......
Drugo pitanje je u vezi programa handy day 2004.Program bi mi bio vishestruko koristan,ali me zivcira shto kad otvorim poklopac prvo vidim normalni meni telefona,jer handy day-u treba oko 4-5 sekundi da se podigne!Neverujem da je do telefona jer i nemam neshto programa instaliranih,tako da nema shta da ga usporava.Takodje me zivcira to shto je do onih aplikacija do kojih ne postavim prechice u handy day gotovo nemoguce doci,pa mi tako ispada bespotrebno muchenje koristiti sam handy day!da li je ovo ispravljeno u verziji 2005 i da li ona donosi neke bitnije promene u odnosu na 2004 uopshte?U principu mi je najpotrebnija funkcija desktopa,tojest da mogu ikonice da organizujem po svojoj zelji i da ih u icon modu postavim vishe u jednom redu od dve tako da eliminishem vishak skrolovanja.Ako neko ima ideje ili zna za neki drugi program.......