Yettel novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Re: Telenor novosti
Poslao sam Telenoru mail po isteku ugovorne obaveze u kome sam izneo da mi je glavni problem manjak minuta u paketu, te da je u vipu ponuda 50% vise svega u paketu, a u mts-u popust 50% na paket. Posle dva dana (danas) me zovu iz telenora i ponude dve opcije:
1) duplirani minuti ka svim mrezama u trajanju od dve godine, uz ugovornu obavezu od 12 meseci (kao pandan vip ponudi)
2) 50% popusta na pretplatu uz ugovornu obavezu od 24 meseca (isto sto nudi i mts).
prvo me je pitala da li zelim telefon da uzmem (verovatno je imala i tu neku ponudu), ali ja sam rekao da ne zelim sada aparat, u svakom momentu mogu da uzmem aparat, uz novu ugovornu obavezu
s obzirom da mi dupli minuti uz ugovor od 12 meseci zadovoljavaju potrebe izabrao sam prvu opciju.
e da, kad me je zvala gdjica je napomenula da sam u svom mejlu naveo ponude ostalih operatora, pa s obzirom na to, oni mi nude... lukavi su oni, imaju i posebnu sluzbu za ove stvari, znaci treba samo pokusati...
inace, nemam neke posebne racune, paket PiS 500, uglavnom u okviru paketa, znaci oko 1000 RSD, a ona jos kao, eto posto je broj dugo u nasoj mrezi (ako je dugo od 2010 godine...).
1) duplirani minuti ka svim mrezama u trajanju od dve godine, uz ugovornu obavezu od 12 meseci (kao pandan vip ponudi)
2) 50% popusta na pretplatu uz ugovornu obavezu od 24 meseca (isto sto nudi i mts).
prvo me je pitala da li zelim telefon da uzmem (verovatno je imala i tu neku ponudu), ali ja sam rekao da ne zelim sada aparat, u svakom momentu mogu da uzmem aparat, uz novu ugovornu obavezu
s obzirom da mi dupli minuti uz ugovor od 12 meseci zadovoljavaju potrebe izabrao sam prvu opciju.
e da, kad me je zvala gdjica je napomenula da sam u svom mejlu naveo ponude ostalih operatora, pa s obzirom na to, oni mi nude... lukavi su oni, imaju i posebnu sluzbu za ove stvari, znaci treba samo pokusati...
inace, nemam neke posebne racune, paket PiS 500, uglavnom u okviru paketa, znaci oko 1000 RSD, a ona jos kao, eto posto je broj dugo u nasoj mrezi (ako je dugo od 2010 godine...).
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Stvarno ne razumem ovakve pakete, kakav bre Deezer, svašta!!! I opet ovi dodatni minuti u Telenor mreži, dokle!

Poslednja izmena od Ensiferum u Pet, 01. Feb 2013. 08:31, izmenjeno 1 put ukupno.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Za ove minute ne pise da se trose nakon potrosenih drugih minuta. Ovo deluje kao da su prvi put podelili minute Telenor i van Telenora. Ako je tako onda je paket sasvim ok. Moram da priznam da mi se svidja i neograniceni sms. Ovo je prvi paket sa tolikim brojem poruka za taj novac.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Raspitao sam se.
Definitivno promasen paket. Cak i ne podrzava 'nocne razgovore' koji imaju prednost nad standardnim minutima (po meni najbolji dodatak na telenoru).
Previse malo minuta za razgovor. Vidjao sam za te pare i bolje. Ovo je skoro pa neupotrebljivo.
Sta smo drugo pa ocekivali od Telenora?Dodatni besplatni minuti za razgovore u okviru Telenor mreze su na raspolaganju nakon potrosenih minuta ka svim mrezama. Ovi minuti vaze samo za tekuci mesec i ne mogu se prenositi.
Definitivno promasen paket. Cak i ne podrzava 'nocne razgovore' koji imaju prednost nad standardnim minutima (po meni najbolji dodatak na telenoru).
Previse malo minuta za razgovor. Vidjao sam za te pare i bolje. Ovo je skoro pa neupotrebljivo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Ja sam izgleda jedan od retkih kome Deezer pretplata znači. Aktivirao sam uslugu pre neki dan, i sviđa mi se koncept. Realno, 500 kinti su nikakve pare, a muzike kol'ko voliš. Verovatno ću da nastavim pretplatu nakon isteka probnog perioda. Lakše mi je da iskeširam 500 kinti i da strimujem do besvesti nego da jurim MP3 fajlove po netu. Ovo je za mene jedan od boljih poteza Telenora, naročito što ako se usluga aktivira preko njih izađe prilično jeftinija nego da se ima "samostalna" pretplata na Deezer - u van Telenorove ponude.
A da su Play+ paketi promašaj, jesu.
A da su Play+ paketi promašaj, jesu.
iPhone 4 16GB SIM Free
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kamiondzija, pa lepo je tebi ako ti 500 kinti nisu nikakve pare... Nekome ipak znaci, a u svakom slucaju ovo sto bi meni trebalo od mjuze 100% necu naci preko njihovog servisa. 

pa mislim...500 din nije da nisu neke pare..zasto bih ih bacao... za tih 500 din sa 50% mogu da imam 300 min,600sms,600mb...
Mada sam u Telenoru(i dalje drzim jedan njihov broj na Start-u)od 2000 god.,mislim da sam jedan od prvih,a tada su me mnogi napadali za to,koji je ukazivao na to da Telenor IMA neizbalansirane i preskupe pakete,
,i da im u menadzmentu sedi neko ko uopste nema sluha za korisnika.Puno ste svi otisli u off,mada se slazem sa svim konstatacijama.Smatram da bi idealan paket bio(kod svih operatera),tipa Smart(pa ti kombinuj kako hoces,ali pre poskupljenja kod Vip-a)+par Gb interneta,to po potrebi + pokrivenost signalom od Mts-a.Znam da cete me napasti,kako su kod ovog ili onog brzine na granici naucne fantastike,ili da kako neko rece...on je heavy user i mts je shit,
,ali taj isti mts se "dovukao" maltene i do zadnjeg sela u ovoj nasoj zemlji,pa signal kako kome,ali ga IMA,za razliku od....Pozdrav svima i nemojte napadati mene i sebe izmedju...ovde smo da napadamo ili hvalimo one koje placamo.

Pokušaj, možda se iznenadiš, a besplatno je.psyhound napisao:Kamiondzija...Nekome ipak znaci, a u svakom slucaju ovo sto bi meni trebalo od mjuze 100% necu naci preko njihovog servisa.

Muziku koju ne pronadješ, a poseduješ u računaru, bez obzira da li je legalna ili ne, možeš upload-ovati na Deezer i tako je sinhronizovati izmedju svih svojih uredjaja i preslušavati, online i offline.
iPhone 6 Plus
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
evolution, kako besplatno? Zar servis ne košta 490 din mesečno?! Ili si mislio da je besplatno da se proba (prvi mesec)?
Po meni totalno suludo je plaćati 490 dinara mesečno za ono što može da se nađe besplatno.
Po meni totalno suludo je plaćati 490 dinara mesečno za ono što može da se nađe besplatno.
-
- Sertifikovani Trol
Besplatno je 15 dana. Prebacio sam najzad zenin broj na njeno ima i stigla joj je dobrodoslica u Telenor zajedno sa reklamom za Deezer i lepo pise 15 dana free...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ko koristi ovakav tip servisa i zasto?
Mislio sam na probu. Ali moguće je ostvariti i do 30 dana besplatnog korišćenja. Jednostavno se registrujes npr. preko Facebook-a i tada dobijas 15 dana free. Nakon ovih 15 dana aktiviraš Telenorovu Deezer ponudu na portalu Dobre Stvari koja nudi dodatnih 15 dana. Deezer, čak i nakon ovog perioda, na svakih, čini mi se 10 dana odobrava dodatnih 2h preslušavanja muzike, ali to i nije baš neki bonus...
U Telenor Play+ paketima Deezer je besplatan, a moguće je prebaciti se na ovaj paket odmah putem interneta i portala Dobre Stvari.
Suludo zvuči pretplata na tako nešto iz perspektive prosečnog korisnika interneta u Srbiji, i to je potpuno normalno. Ali sam koncept Deezera menja stvari bitno i to nije nešto što će potisnuti pirateriju ili se boriti sa njom. Već je jednostavno prevazilazi...
Kada sam nakon 3 meseca korišćenja Deezer-a ponovo uključio Winamp, osećaj je bio malo ograničen...
Deezer me najviše podseća na ono što predstavlja Youtube za video. Imam gomilu video klipova u računaru, i mogu preuzeti one koje želim kad hoću, ali Youtube mi omogućava pristup istom tom videu bez ikakvog cimanja. Slično je i sa Deezer-om. Nema cimanja oko traženja pesme, torrenta, kliktanja reklama, prebacivanja... unesem naziv pesme, poslušam, ako mi se dopada, dodam na plejlistu. A izbor je zaista veliki... Kada pokrenem Deezer na telefonu ili tabletu, pesma je tu. Za mene, ta lakoća korišćenja i pristup je nešto što je odlučilo da se pretplatim na Deezer.
Regularna pretplata za Deezer Premium+ (koji Telenor besplatno nudi u Play+ paketima ili kao dodatak od 490 dinara) servis je oko 6,99 Eur (~780 dinara) i po toj ceni ga mogu koristiti korisnici drugih operatera npr.
U Telenor Play+ paketima Deezer je besplatan, a moguće je prebaciti se na ovaj paket odmah putem interneta i portala Dobre Stvari.
Suludo zvuči pretplata na tako nešto iz perspektive prosečnog korisnika interneta u Srbiji, i to je potpuno normalno. Ali sam koncept Deezera menja stvari bitno i to nije nešto što će potisnuti pirateriju ili se boriti sa njom. Već je jednostavno prevazilazi...
Kada sam nakon 3 meseca korišćenja Deezer-a ponovo uključio Winamp, osećaj je bio malo ograničen...
Deezer me najviše podseća na ono što predstavlja Youtube za video. Imam gomilu video klipova u računaru, i mogu preuzeti one koje želim kad hoću, ali Youtube mi omogućava pristup istom tom videu bez ikakvog cimanja. Slično je i sa Deezer-om. Nema cimanja oko traženja pesme, torrenta, kliktanja reklama, prebacivanja... unesem naziv pesme, poslušam, ako mi se dopada, dodam na plejlistu. A izbor je zaista veliki... Kada pokrenem Deezer na telefonu ili tabletu, pesma je tu. Za mene, ta lakoća korišćenja i pristup je nešto što je odlučilo da se pretplatim na Deezer.
Regularna pretplata za Deezer Premium+ (koji Telenor besplatno nudi u Play+ paketima ili kao dodatak od 490 dinara) servis je oko 6,99 Eur (~780 dinara) i po toj ceni ga mogu koristiti korisnici drugih operatera npr.
iPhone 6 Plus
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
evolution, iskreno ja vise volim da svoje play liste sam pravim ,zato sto nikada ne znam sta ce mi se slusati koji dan,napravim 5-6 pa kako mi se kad sta slusa
da dajem lovu za tako nesto ,hm...
vise bi me zanimali besplatan net i minute razgovora posto sms slabo koristim
da dajem lovu za tako nesto ,hm...
vise bi me zanimali besplatan net i minute razgovora posto sms slabo koristim
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Koncept mozda i nije los, ali je problem sto se placa. Kazes "Deezer me najviše podseća na ono što predstavlja Youtube za video". Ali Youtube je besplatan, a Deezer nije.
@kvaka33: I ja ih pravim sam. http://t.co/nm8mFDMk (leva kolona)
@mezzano: To stoji. Ali i ne mogu baš direktno da se porede, npr. offline režim kod Youtube plejlista bi bio odličan... Kao i zamena lošeg mp3 snimka sa kompa sa 320 kbps verzijom
@mezzano: To stoji. Ali i ne mogu baš direktno da se porede, npr. offline režim kod Youtube plejlista bi bio odličan... Kao i zamena lošeg mp3 snimka sa kompa sa 320 kbps verzijom

iPhone 6 Plus
-
- Sertifikovani Trol
320kbps... ~10MB po prosecnoj pesmi tog kvaliteta (ko slusa psy i sl. onda i do 20MB)... ode onih 500MB za jedan dan. 

Ne baš... i na to se mislilo.
"Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije."
http://i.evocentar.net/UchGoz

"Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije."
http://i.evocentar.net/UchGoz
iPhone 6 Plus