LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
mrkixxx, bio sam ja danas i nema fo0lije, al sam nasao u kenzu foliju za 950 din ...
Pozdrav drustvo, od juce jos jedan ponosan vlasnik Nexusa ovde 
Odusevljen sam telefonom...

Odusevljen sam telefonom...
LG Nexus 4 16GB
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Svaka cast,dobro si izabrao 

samo da vas obavestim -
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=709184
ne znam kako ce izgledati i sta donosi novi 4.3 jelly bean ali mislim da ce biti razocaranih ako ne bude uskoro 5.0
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=709184
ne znam kako ce izgledati i sta donosi novi 4.3 jelly bean ali mislim da ce biti razocaranih ako ne bude uskoro 5.0

- artifex
- Mobil manijak
Ako nabacim neki custom rom hocu li izgubiti mogucnost za OTA update od googla ? Tj da li moram da se vracam na stock da bih ga update ?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Naravno da ces izgubiti. Ota update ce raditi akko (ako i samo ako, matematicki
) imas stock recovery i da sistemski fajlovi nisu dirani (oba uslova su prekrsena custom romom). Ali opet, cim cujes da je izasao novi official, ti mozes da vratis na stock za 5 minuta i da dobijes update.. 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- artifex
- Mobil manijak
Tako sam i mislio,hvala
Imate li koji rom da preporucite? Ili kernel neki? Kakva je baterija na custom romovima,drzi li krace ili duze od stocka ? 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Najbolji combo po mom iskustvu je Paranoidandroid rom i franco kernel. Baterija traje duze nego na stocku... A PA rom ima kilo podesavanja i customizacije 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Hahahaa e ova tema mi ulepsa dan
mislim, nemojte pogresno da me shvatite, samo puna je nelogicnosti
e, da nije neko dobio 4.3 verziju?

Kako da dobiju 4.3 kad jos nije ni izasla.
Spominje se da cu na google i/o izaci.
Spominje se da cu na google i/o izaci.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Dakle artifex, jel si probao ParanoidAndroid rom sa franco kernelom ? Kakav je u poredjenju sa tim koji ti koristis ? Hvala 

- artifex
- Mobil manijak
Jesam probao sam PA 3.15 i juce sam takodje bio probao PA 3.50 sa onom HALO opcijom.PA sam koristio proteklih par dana i ROM je dobar,stabilan i moze da se moduje kako ti je zelja.Ali eto juce sam odlucio da probam i ovaj xylon(lose sam ti rekao tamo u temi 'vas desktop' ono je liquid smooth rom,njega sad koristim) malo sam ga cackao i onda flashovo liquid smooth 2.3 .On me je od starta odusevio,iako koristim franco kernel isto kao na PA nekako imam osecaj da rom fluidnije radi,a i baterija drzi duze nego na PA. Ja ti toplo preporucujem da probas Liquid smooth ,a ako zelis da ga modujes kao PA mozes jer su opcije jako slicne.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Super, probacu veceras ako budem imao vremena da flesujem
Hvala puno ! 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Layne_Staley, e bas me nasmeja!
ja cekam vikend da otkljuca bootloader i da instaliram paraandroid. mada niisam siguran dal da ubacim taj drugi rom ssto je postavio artifex.
cekao sam da mi dosadi stock.
kakva su vasa iskustva?
mene za sada jedino nervira sto slabo cujem poruke i pozive. tj, uposte ih ne cujem, osim kad mi fon vibrira u dzepu.

ja cekam vikend da otkljuca bootloader i da instaliram paraandroid. mada niisam siguran dal da ubacim taj drugi rom ssto je postavio artifex.
cekao sam da mi dosadi stock.
kakva su vasa iskustva?
mene za sada jedino nervira sto slabo cujem poruke i pozive. tj, uposte ih ne cujem, osim kad mi fon vibrira u dzepu.

- artifex
- Mobil manijak
Ja sam ih probao par,PA je dobar ali mi je ovaj liquid smooth sa franco kernelom za sada najbolji..Mozes da modujes kako ti volja(PAje sto se toga tice za nijansu bolji),ko slusa muziku ima i dsp manager da podesava efekte itd...Probaj oba pa vidi koji ti je bolji
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam se na kraju opredelio za PA jer su apsolutno najredovniji sa updatovima, uvek rade nesto novo, sad su izbacili HALO...
- artifex
- Mobil manijak
Ja da bih odradio OTA update sad kad bude izasao ovaj novi android moram da vratim na stock rom i da unrootujem fon ?
Ili treba samo na stock recovery da vratim ?
Ili treba samo na stock recovery da vratim ?

Vratis sve na stock tom da bi bio sigurniji da ce sve da prodje kako treba. Mada ja ne bih nista to dirao cim izadje prvi update eto ga i prvi custom rom.
- artifex
- Mobil manijak
lesa0208, E pa to me zanima isto... koliko vremena treba da izadje prvi custom rom sa novijim androidom ?
Ja sam nestrpljiv covek 

probaj da vratis sve na stock i lepo uradis update... ako imas nekih ''problema'', lako ces da ubacujes kuvani i bAdzis nesto kasnije