Telefon do 200 evra sa GPS navigacijom
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Telefon do 200 evra sa GPS navigacijom
[O.T.] znemanja, sto se tice TCL vs Alkatel, razlika u odnosu na ostale proizvodjace koji prave telefone u Kini je u tome sto to nije samo proizvodnja u Kini. TCL je potpuno "otkupio brend" u cilju proboja ne evropsko trziste. Evropska firma Alcatel-Lucent vise ne proizvodi i ne projektuje mobilne telefone.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
PedjaBL, ako mislis da sam "objasnio" da je Alkatel neki "sklj" brend, onda gresis. Alkatel je po kvalitetu sasvim uporediv, a u nekim aspektima i bolji, sa Samsungom, HTC-om i drugim "renomiranim" proizvodjacima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ja sam pre nekoliko godina kupio usisivac LG,rek'o nije kineski vec korejski pa ce da bude bolji,ali sam se debelo zeznuo,obicno s*anje. A imam TV proizveden u kini,radi ko zmaj vec 7 godina.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
PedjaBL, E upravo tu grešiš nisu bolji, Samsung ima daleko agresivniji marketing i zato su svi čuli za njihove modele, Alcatel nema tako jak marketing i zato ostaje u "senci", ali to nikako ne znači da su im modeli inferiorniji, čak šta više mogu da budu, a neki i jesu, bolji u svakom aspektu od Samsunga, HTC-a i sl..
tomas.hokenberi, Znači TLC korporacija je kupovinom brenda "Alcatel" ušla na Evropsko tržište, a zadržala je taj naziv "Alcatel" za njihove modele samo zbog prepoznatiljivog imena?
tomas.hokenberi, Znači TLC korporacija je kupovinom brenda "Alcatel" ušla na Evropsko tržište, a zadržala je taj naziv "Alcatel" za njihove modele samo zbog prepoznatiljivog imena?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Braaateeee... 'ti dobro, jbt? Samsung je neko vise bozanstvo onda? Znaci fanbojizam³...PedjaBL napisao:[…]bolji koje je pravio samsung nego ti obicni smrtnici
PedjaBL napisao:modeli istog ranga su sigurno bolji koje je pravio samsung nego ti obicni smrtnici

997 nema alternativu

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nesto ne primecujem da se kupci "guraju" u redovima za Alkatel. Samo 5%
viewtopic.php?f=2&t=25083&start=700
viewtopic.php?f=2&t=25083&start=700
LG G2 Black,16GB
-
- Sertifikovani Trol
1. Forum nikako ne moze biti merilo zainteresovanosti kupaca jer npr. moja keva i sestra koriste Alcatel, a nisu clanovi ovog foruma.
2. Koliki je do sada bio izbor modela koji su bili vredni razmatranja? Citava tri modela - 995, 992D i 997(D).
Skoro su stigli Idol i Idol Ultra, a tek treba da stignu jos ozbiljnije spravice.
2. Koliki je do sada bio izbor modela koji su bili vredni razmatranja? Citava tri modela - 995, 992D i 997(D).
Skoro su stigli Idol i Idol Ultra, a tek treba da stignu jos ozbiljnije spravice.
Jeste,narucio sam Alcatel Idol. Zasto pitas,jel imas neku preporuku?
-
- Sertifikovani Trol
Druze, koji je tvoj problem?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Upravo tako Alcatel modeli su tek u poslednjih pola godine došli u žižu interesovanja kupaca i to pre svega odličnim balansom uloženog dobijenog. Tu su OT-995, OT-992D, OT-997 i nedavno Idol i Idol X, a s' obzirom na najavaljene modele, mislim da se Alcatelu,odnoso TLC korporaciji, smeši svetla budućnost.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
Vec kad se prica o Alcatel-TCL saradnji, zaboravio sam jedan detalj koji do skoro ni ja nisam znao:

Znaci svi Alcatel telefoni od 2004. pa nadalje su made by TCL.Alcatel Mobile Phones are a brand of mobile handsets. It was established in 2004 as a joint venture between Alcatel-Lucent of France and TCL Communication of China.

Re:
I tako nekih dana kad sa smoren, na neocekivanim mestima nalazim ljude koji me razvesele.....PedjaBL napisao:Nisam mislio da je sranje..ali modeli istog ranga su sigurno bolji koje je pravio samsung nego ti obicni smrtnici

Nokia Lumia 1520
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Telefon do 200 evra sa GPS navigacijom
Samo sam pitao jer me je interesovalo za koji si se model odlucio. Siguran sam da ces biti zadovoljan izborom
Note IV N9100 dual
A evo ja prvi ne bih kupio taj Alcatel...jednostavno nemam povjerenja...li ko zna, mozda se za neko vrijeme dokazu pa da im dadnemo nase povjerenje