E ovako imam 2 problema sa telefonom: 1.Kada se pali telefon kada ide ona ulazna animacija sa rukama... dolazi do nekih prekida slike i zvuka
2.Telefon se ugasi sam od sebe (nije do baterije jer,sam pokusho i sa novo formatiranom baterijom)
Da li je softverska greska ili mozda neki deo telefona ostecen.
Ako je u pitanju softver ako moze neko da mi objasni malo oko fleshovanja i formatiranja kako se radi...shta radi telefonu ,da li moze biti shtetno za telefon? Hvala
Verovatno je do softvera,mozda bi formatiranje pomoglo!A ono se radi na vise nacina ali najcesce je da uradis bekap podataka iz telefona na kompjuter ili memorijsku karticu i tek onda ukucas *#7370# i sacekas da se telefon resetuje!Kad ti zatrazi security code ukucas 12345 ako nisi menjao i on je ponovo vracen na stanje od poslednjeg flesa (bilo fabrickog ili onog koji je naknadno radjen u servisu),znaci cist od svih programa koje si ubacio ali i dalje ostaju tvoja podesavanja telefona!
Nakon toga vrati bekap u telefon pa ako imas nesto vazno na memorijskoj kartici to prebaci na kompjuter pa formatiraj i karticu (iz telefona ili card reader-a) da bi pobrisao one foldere programa koji vise ne postoje jer ti badava zauzimaju mesto kad vise ne rade a ima i gomile djubreta!
Pozdrav
pazi kupio sam polovan telefon ionako mi ne treba nishta shto je taj lik vec imao ,ocu sam da stavljam programe...itd... da onda odma uradim format ili backup prvo ?
pazite ovkako jedan serviser poshto sam mu reko da mi telefon blica ekran pri paljenju (zastane slika) i da se prazni baterija i telefon ugasi ,reko mi je da to nije do softvera i da nije pametno uzeti takav telefon,jer ves sutra moze da crkne... ?shta da radimmmm
I kod mene blica jer sam postavio da se svetlo na ekranu gasi posle valjda 5 ili 10 sekundi a startovanje duze traje pa se cini da blica jer se taman ugasi pa se opet upali a slika isto stoji sve vreme dok se svetlo pali i gasi tako da ti prvo proveri podesavanje ekrana!
Potom pogledaj da li je u network settings namesteno Dual network ili GSM only jer i na Dual network trosi do pola dana baterije vise jer trazi UMTS (3G) mrezu da se poveze a naravno nemoze da nadje.
Takodje moze da bude i do koriscenja,tek si ga uzeo pa ga malo duze cackas a Symbian telefonima ionako ne traje baterija bogzna koliko tako da probaj da malo"smanjis dozivljaj"i trebalo bi da ti traje par dana,to je prosek u 90% slucajeva!
Ako ti nista njegovo ne treba onda samo vidi da li ima neka melodija/slika/tema koju je ostavio u memoriji telefona a da se tebi svidja pa je prebaci na memorijsku i uradi formatiranje!
Pozdrav
Smetnuo sa uma,sorry,mislim sve vreme da prica covek o 6630! Gledao sam vise stvari odjednom i na netu i na TV-u i potkrade se greska,nije namerno!
Pozdrav
E ovako imam 2 problema sa telefonom: 1.Kada se pali telefon kada ide ona ulazna animacija sa rukama... dolazi do nekih prekida slike i zvuka
2.Telefon se ugasi sam od sebe (nije do baterije jer,sam pokusho i sa novo formatiranom baterijom)
E ,ja imam apsolutno isti problem kao LuKe,ali ni formatiranje nije pomoglo... Sta dalje? ...neka iskustva?
boza_arh, pa evo...posto se LuKe, nije javljao ponovo, pretpostavimo da je resio problem... Imas mail u njegovom profilu...Pokusaj da ga kontaktiras na taj nacin, jer ce ti to biti informacija iz prve ruke...
Nadam se da sam ti bar malo pomogla...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina,havla na pomoci ali LuKe se i dalje ne javlja... tako da ...... probao sam i ono sa *,3,call, ali nista novo... (na *#7380# ne reaguje..) mislim da je taj flesh neophodan.. vidim da se pominje neki 5.27 -zanima me sta to znaci..... i jos jedna stvar:cale se zali na 5210 da gubi mrezu,resetuje se.... ima li i za njega neka kombinacija dugmica ili da ih zajedno nosim? hvala josh jednom.
boza_arh, jel to nece da se formatira fon ni sa sifrom, ni sa hard formatom...odn. sa * , 3 , call , on/off...Jesi sve uradio kako treba...?? a
A sifra za format je *#7370#...ni meni ne reaguje na *#7380#... Jedino sto bi jos mogao da probas, da bi uradio format, jeste da pokusas sa Psiloc-ovim programom System Tools...Ako ga nemas daj mi mail na PP pa cu ti poslati...Instaliras ga na Phone memory...pokrenes ga i u njemu imas opciju format phone...Nesto bi trebalo od ovoga da upali...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.