Odlicne fotke svima
Na 808PV i kad ne ispadnu najbolje mogu lako i lepo da se obrade,
Pre i posle:
Old school Bendza, nikako nisam mogao da dobije zeleni kvadratic i na ekranu se nista nije videlo zbog mraka ili ne znam cega, al sam nekako izvukao fotke:
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
kutijagreha, Jesi li obrađivao ovu sliku u PS?, odlična je, isti efakat se na Nokia ostvari kada se aktivira ND filter, jel možda G2 poseduje ND filter?
[/quote]Video juce nekog lika da slika tu fontanu,pa pomislih da si to bio ti [/quote]
nisam jbg... radio bas je bio lep dan za setnju i slikanje juce,tu mi banka pa idem cesto
Taman posla, zasto bi bila tajna , ja sam iz Kragujevca ali svake godine dolazim u Sokobanju tamo negde sredinom ili krajem juna kada se zavrsi skola...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.