Hte bih jednom (mozda na leto) da uzmem p990 ako bude normalna cena,a ako ne bude onda p910i.
Kakvi su tacno to telefoni u praksi? Voleo bih da cujem opsirnije komentare od ljudi koji ih (ili su) koriste!!!
Da li imaju konkurenciju? Mislim mozda ne znam da postoji jos nesto slicno tome...
P serija
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
p serija bar po meni nema konkurenciju
ako si pri keshu uzmi 990 a ako nisi i 910 moze da posluzi jer razlike i nisu nesto narocite a 910 sam imao god. dana i mislim sta reci!!
bez greske u radu...nemoguce je pokajati se samo ako znas sta ti treba tj sta trazis od aparata

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Uf!Evo imam p910 par meseci i nevidjeno sam zadovoljan!Znaci,ne koristim ga samo za zezanje,zaista mi vrsi i neke bitnije funkcije,a otkako sam mu nabacio handy day posta je jos jedno 3 puta funkcionalniji!kad je zatvoren,sasvim se normalno kuca jednom rukom,kad je otvoren mora sa dve i tastatura je malo neugodna ali se posle par pokushaja provali sistem i onda ide brzo,mada je meni najlaksi nacin za pisanje preko virtualne tastature ili jottera(ovo drugo najcesce koristim).Mp3 je odlichan,kamera losha,ali u granicama normale za vga kameru.Sluske koje idu uz njega su stvarno dobre!Email,internet odlicno funkcionishu,i njegov fabrichki browser moze da otvara www ali sam ipak zadovoljniji operom.Office aplikacije rade zadovoljavajuce,mislim word i excel,powerpoint nisam ni koristio.Ebook reader je zaista zgodna stvarcica za ubijanje vremena....sve u svemu aparat koji je stvarno tesko nadmasiti!Baterija u mom sluchaju izgura 2 2 ipo dana sa oko 20ak minuta razgovora i oko sat ipo slusanja muzike po danu.Sto se tice reagovanja,nemogu nista da ti kazem,jer ovde ljudi rdovno bulje u svakoga ko ima bilo kakvu redje vidjenu napravu,pa su ljudi na to i naviknuti.U svakom slucaju mislim da nemozes pogresiti.Kad bih resio da menjam telefon(sto se nece skoro desiti) nemam pojma sta bi posle ovakvog cuda mogao da uzmem a da to ne bude s konja na magarca! 

Ups.....
zaista mi nije palo na pamet!a pravo da ti kazem,nisma bas jedan od onih koji citaju pravila postovanja na forumu.nema veze,na kraju cu zamoliti nekog od rodbine da mi pazari neki cd tam u BGu pa da mi posalje,ili tako nesto!ionako sam se uverio da drugacije nema sanse da nadjem!
ok moze lock ili brisanje sto se mene tice!

zaista mi nije palo na pamet!a pravo da ti kazem,nisma bas jedan od onih koji citaju pravila postovanja na forumu.nema veze,na kraju cu zamoliti nekog od rodbine da mi pazari neki cd tam u BGu pa da mi posalje,ili tako nesto!ionako sam se uverio da drugacije nema sanse da nadjem!
ok moze lock ili brisanje sto se mene tice!