Instalacija na NOKIA 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
vrckovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 1
Pridružio se: Čet, 09. Sep 2004. 15:38

Instalacija na NOKIA 6600

Post od vrckovic »

Dobio sam E-mailom camcoder pro serije 60 3.75 i posebno keygen-za nokiu 6600 ali neznam kako dalje da to odradim i instaliram u telefon.
Program i keygen su dosli kao attach i neznam ili nece da se program otvori da bih mu ubacio cod, napominjem da sam keygen otvorio ubacio seriski broj telefona i dobio cod ali kako da otvorim program i da taj kod ubacim u program da bi to sve posle prosledio u telefon.
Drugo pitanje:
Nemam u pc instaliran infrared ni blutooth dali postoji neka druga varijanta da se to smesti na memorisku karticu od telefona pa da se sa nje instalira u telefon jer jedino sa cim se povezujem izmedju pc i telefona je card reader - writter.
Unapred puno hvala svima koji hoce da mi pomognu.

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 123
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Probaj da sacuvas *.sis file koji si dobio kao attachment, pa onda tako da ga instaliras, bar je meni tako uspevalo na 3650 dok nisam kupio bluetooth, inace nema drugog nacina za bezicno povezivanje sem bluetootha i ir-a, mada je card reader jos bolja stvar sem sto moras stalno da vadis karticu. Mozda bi moglo kablom, ali cini mi se da ni 6600 nema pop port, tako da bi mogo jedino servisreski kabl sto nije resenje.

Miškoni
Administrator
Administrator
Postovi: 4096
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6
Lokacija: Beograd

Post od Miškoni »

Pa da počnemo: :wink:

1. Ako nemaš instaliran nikakav file manager na telefonu, nećeš moći da instaliraš ništa čak i ako prebaciš sis fajlove na karticu. Ako imaš, onda skokni na tačku 2. Poslaću ti na mail raspakovan FileMan program, pa ćeš i njega kopirati na karticu u \System\Apps\ i tu smesti ceo folder SmartFileMan. Kad budeš upalio mob, pojaviće ti se njegova ikonica kao poslednja na "desktopu", pokreni ga, MMC kartica je disk E.

2. Prethodno prebaci sve što hoćeš da instaliraš na karticu, u neki folder koji ćeš sam kreirati, recimo "Install", nebitno. Trebaju ti na mobu samo *.sis fajlovi, i *.app ako ih ima, ostalo nemoj da prebacuješ. Instalaciju pokrećeš startovanjem sis fajla (na telefonu!), keygen program pokrećeš na kompu, pa generisani serijski broj upisuješ u instalirani program na mobu. Ovo što si ti probao (ako sam te dobro razumeo), da na kompu otvoriš sis fajl i da u njega ubaciš serijski je, hm :? , pa dobro, ali - malko neizvodljivo, osim ako nisi haker, programer i sl. :mrgreen:

Inače, ta verzija camcodera 3.75 (koja je u stvari verovatno 3.07), kao što si i napisao, je za seriju 60, postoji v1.02 za seriju 70, odnosno za 6600. No, možda će i ta raditi, nisam probao. Neću više da detaljišem za sada, uzmi malo se igraj sam, pa ako negde zapneš, opet piši, ok? :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 42
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 08:05

Post od Zorzzz »

Elem,kratko uputstvo :) sve to prebaci na PC (preko IC ili Bluetooth), pa raspakuj ako je zipovano i slicno, i u tel VRATI samo SYS file. njega startujes iz inboxa, tj samo kliknes na njega, i on ti se lepo instalira. a keygen startuje sa pca, i pratis uputstva. Uglavnom se sys fajlovi ne crackuju, vec se generise kljuc sa keygenom i tvojim imei brojem i to se lepo ukuca u program koji si instalirao u mobilni (register opcija ili sl)
Pozdrav od Djordja

Odgovori