Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung je predstavion svoj novi novitet SPH-B5200(pored SCH-B600 10mpx),podrzava 3D gejming sa matching pad-om,2" QVGA displayom,DMB tunerom i MP3 player (interna memorija kao i ostali podaci za sada nepoznati)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
eh da mi je imati jednu ovakvu spravicu , da kada mi je dosadno da razbacam koju partiju cod2 , samsung sve vishe napada , ovim je napao nokiin n-gage , a ovo bi mozhda bio odgovor Hat-u koji se dvoumi izmedju PSP i n-gage
vidis da je mogucje , dobro su to izveli , meni se svidja , dobar je dizajn , lici na gameboy color , da li mu je ono zvucnik ispod f1 i f2 ili da nije cooler
Treba malo dok provalish kako se i na koju stranu otvara... Zanimljivo reshneje,izgleda kao da ima dupli klizni mehanizam...a i izgleda sasvim lepo..al ko zna kad ce na evropsko trzishte...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.