Samsung SPH-B5200 Gaming DMB TV

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Samsung SPH-B5200 Gaming DMB TV

Post od mihajlovic »

Slika

Slika

Samsung je predstavion svoj novi novitet SPH-B5200(pored SCH-B600 10mpx),podrzava 3D gejming sa matching pad-om,2" QVGA displayom,DMB tunerom i MP3 player (interna memorija kao i ostali podaci za sada nepoznati) ;)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

eh da mi je imati jednu ovakvu spravicu , da kada mi je dosadno da razbacam koju partiju cod2 :D , samsung sve vishe napada , ovim je napao nokiin n-gage , a ovo bi mozhda bio odgovor Hat-u koji se dvoumi izmedju PSP i n-gage :wink: 8) :) :D :lol:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

vidis da je mogucje , dobro su to izveli , meni se svidja , dobar je dizajn , lici na gameboy color , da li mu je ono zvucnik ispod f1 i f2 ili da nije cooler :lol: :D :wink: 8) :) :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Treba malo dok provalish kako se i na koju stranu otvara... :P Zanimljivo reshneje,izgleda kao da ima dupli klizni mehanizam...a i izgleda sasvim lepo..al ko zna kad ce na evropsko trzishte...

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

E del boy ovo kada izadje kod nas cena ce mu biti k'o svetog petra kajgana,hat ce verovatno morati da proda neki namestaj.tv..............
......Smej se smej,uvek se smej........

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

prelepa stvarcica nema sta ali ipak ce SE spakovati fontel u PSP i onda su svi otisli u OUT :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori