Nokia 808 PureView
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Nokia 808 PureView
Hvala
Da, pošto sam ga relativno povoljno nabavio, imao sam par ponuda da preprodam i uzmem 30-40e više, ali reko ne, jedva sam ga našao, ništa mi ne znači tih 30e. Sad samo da nađem vremena da krenem za vežbanjem 
-
filip89x
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
Ja sam na Delight od prvog dana. 1.3 pa posle 1.4, sad sam se odusevio sto je Baraba okacio da ima 1.5.....
Dobija se duze trajanje baterije, stabilniji i brzi fon. Kamera je ista i kvalitet... neki kazu da je i zvuk bolji, ali mislim da je isti...
Moj fon ima brdo aplikacija i za godinu dana nije niti jednom zablokirao i usporio niti sam ga restartovao i gasio
Eh, da je ovakav Symbian bio pre 4 godine mozda i ne bi propao
Sto se tice ACDC i Microsofta u EXIF, dovoljno je rotirati sliku i cod tih programa se ureze u EXIF, pogotovo microsoft to vole
Stavljam 1.5 vcrs kad dodjem kuci pa javljam utiske....
E o ovom farbanju slike, ne znam sta da vam kazem... Javlja se i kod mene, al i kod mnogih drugih modela... Iphone 5s i n8 po meni daju uvek prirodne slike i boje, ostali neki manje neki vishe jok...
Dobija se duze trajanje baterije, stabilniji i brzi fon. Kamera je ista i kvalitet... neki kazu da je i zvuk bolji, ali mislim da je isti...
Moj fon ima brdo aplikacija i za godinu dana nije niti jednom zablokirao i usporio niti sam ga restartovao i gasio
Sto se tice ACDC i Microsofta u EXIF, dovoljno je rotirati sliku i cod tih programa se ureze u EXIF, pogotovo microsoft to vole
E o ovom farbanju slike, ne znam sta da vam kazem... Javlja se i kod mene, al i kod mnogih drugih modela... Iphone 5s i n8 po meni daju uvek prirodne slike i boje, ostali neki manje neki vishe jok...
ovaj navifirm pljus ne znam da koristim nikako
nece da izbaci listu pa nece softvera
Majkon kolega mislim da nećeš ni moći da skineš firmware sa navifirma jer je ugašen. Bukvalno official firmware moraš tražiti na netu da skineš pa da ga flešuješ preko fenixa..
nasao ovo http://symbian-developers.net/symbian-b ... oad-links/ ali ovde mi nista nije jasno dal je to to,i kako se i gde ovi silni fajlovi stavljaju,nema tutorijala,mada zadovoljan sam ovim custom romom,baterija stvarno ko luda i telefon je mnogo brzi nego inace,samo sam hteo da imam i zvanicni za nedaj Boze
majkon80, skini Navifirm sa sledeceg linka i sve ce ti se kazti.
http://www50.zippyshare.com/v/75756785/file.html
acamatic, kao i uvek, postoji resenje.

http://www50.zippyshare.com/v/75756785/file.html
acamatic, kao i uvek, postoji resenje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ili, ovde po Product Code, ovo je npr. za mene:
http://www.mrcrab.net/Nokia-Product-Cod ... de=059M977
http://www.mrcrab.net/Nokia-Product-Cod ... de=059M977
a cekaj kako da znam koji je product kod za mene?rm 807 je oznaka za 808,ali ne znam product cod 
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
majkon80, Kucaj *#0000# i tu možeš da nađeš Product code.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
aha,e pa hvala drugar,tako je to kada si amater u svetu profija 
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Treba mi pomoć iskusnijih vlasnika ovog telefona oko slikanja za doček. Mislio sam da ponesem 808 pošto je drugarici riknuo digitalac, pa mi trebaju saveti za podešavanje slike. Nisam imao vremena zbog obaveza ni 5 slika da opalim sa telefonom, kamoli da isprobam noćno slikanje. Neće ovamo biti mrak, biće prigušena svetla..
upali ksenon i uživaj, sa ksenonom se ionako podešavanja vraćaju na default tako da nemaš šta da podešavaš osim rezolucije
-
filip89x
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
Ni ja ne podesavam nista kada su proslvae u pitanju... 8mpPV i udri ( sarpnes mi stoji na 3 ostalo sve na auto i 0)... po 100 fotki za vece, posle naplcujem 150 dindzi po fotki, ahahahahahhahaah
p.s salim se malo ovo za naplatu
mada dobra ideja

p.s salim se malo ovo za naplatu
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ja sam nekad dok mi nisu makli aparat to radio. Za jednu svadbu komotno kapne za jednu 808-icu 
EE kutijagreha je na svakoj svadbi bio,samo jos nije na svojoj

-
drdekzar
- Mobil fan

- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Koja aplikacija pokazuje procenat baterije.
Ja sam koristio battery monitor 3
-
drdekzar
- Mobil fan

- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Hvala, probacu.
Sad imam ako neko moze da mi pomogne, idem za vikend na dva decija rodjendana.Jedan igraoni a drugi kod kuce i voleo bi da slikam, nemam mnogo vremena zbog posla da isprobavam do tada pa akp neko ima iskustva sa slikanjem u zatvorenom prostoru da mi da savet ili koja podesavanja da namestim na c1 i da samo pucam.Nisam siguran koliko cu vremena imati za podesavanja na licu mesta.
Sad imam ako neko moze da mi pomogne, idem za vikend na dva decija rodjendana.Jedan igraoni a drugi kod kuce i voleo bi da slikam, nemam mnogo vremena zbog posla da isprobavam do tada pa akp neko ima iskustva sa slikanjem u zatvorenom prostoru da mi da savet ili koja podesavanja da namestim na c1 i da samo pucam.Nisam siguran koliko cu vremena imati za podesavanja na licu mesta.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Drdekzar,imas odgovor od filipa i od nsx-a
Samo pogledaj na prethodnoj strani. Isto je laki-a to zanimalo,pa su mu odgovorili
Samo pogledaj na prethodnoj strani. Isto je laki-a to zanimalo,pa su mu odgovorili