Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
@El Laki u pocetku ucestalo pucanje app, dobro to je i normalno jer nisu bile optimizovane za 5.0, pa ono cuveno kada cekas par sec da odreaguje senzor posle poziva tj razgovora, zum kamere (zeleno-crveno)....uglavnom su to sve gluposti ali kazem kada sa necega predjes sto je radilo kao podmazano (4.4.2) na nesto sto nije bas najbolje odradjeno jbg smeta, ali bice to sve ok na 5.0.1 , bar se nadamo.
Naravno da se moze uvek vratiti na 4 ali vec sam navikao na 5.
Ma i fokus kad malo više slikaš, naučiš po okretanju kruga da oceniš da li je fokusirao sve se da ispraviti, ali šta se sve dešavalo pri prelazima na novu verziju ovo je ništa.
Jeste čitali vas dvojica (Zemun i El Laki) šta sam napisao za fokus kamere? Makar probajte, pa ćete videti da sada krug jednostavno nestane sa ekrana umesto da pozeleni kada fokusira.
Pa on pozeleni kada je fokusirano, kada nije lepo on bude crven, on sada fokusirao dobro ili lose nestane u svakom slucaju (sada probao par puta), da bar ostane kada lose fokusira pa i nekako, ovako ostaje i dalje bezveze
Javio mi se odjednom problem sa wifi-em .
Ne mogu da povezem da li je apdejt necega doveo do problema ali tel ne moze da odrzi vezu na wifiu. Puca svakih 30 sekundi. Odjednom..... bukvalno se vise ne kacim na wifi. Toliko je iritantno. Jel ima neko jos taj problem ?
Nije do mog wifi-a. Sestri na njenom telefonu radi sve kao pre. Laptopovima isto ne puca veza. Samo mom telefonu. Do njega je sigurno. Samo ne znam sta ke .
Popravih wifi tek menjanjem sifre . Sad je sve ok .
Aj sve nekako....
Ali jel imate Vi od kad ste presli na lolipop opciju da smanjite skroz telefon? Moj moze ili zvuk ili vibraciju . Nema vise 3 "opcije" nego 2 .
Ako sam previdela nesto, molim Vas otvorote mi oci. Gde je treca opcija ?
Kao sto je kolega rekao ta opcija je izbacena, kojim logikom to ne znam. Naredni update ce vratiti tu opciju. Upravo zbog ovakih sitnica ja razmisljam da li da predjem na lollipop....
znemanja napisao:Kao sto je kolega rekao ta opcija je izbacena, kojim logikom to ne znam. Naredni update ce vratiti tu opciju. Upravo zbog ovakih sitnica ja razmisljam da li da predjem na lollipop....
Ja jos nisam nigde nasao pouzdanu informaciju da ce vratiti tu opciju
Da, na S4 dolazi 5.0.1... A nesto ne verujem da ce na S5 ispraviti update-om taj fokus u kameri. Video sam nb a you tube-u neki snimak i vidi se da ce biti ubacene one opcije switch user... Ne znam koliko je to tacno.
Kad vec spominjete kameru jel jos neko ima problem da sve sto je blize kameri to je mutnije? Probala sam sve opcije i nista, cim priblizim kameri nesto na 20cm ili blize zamuti se. To mi je bilo i na 4.4.2 i sad na 5.0
Ima dobar fazon, kaze zasto zene cesto zakace druga kola na parktingu?
Zato sto im muskarci stalno govore da je ovo |------------------------------------------------------------| 20cm
Salu na stranu, kad slikas tako izbliza to se zove makro fotografija. E, da bi ona uspela, moras da procenis na koliko da udaljis telefon od objekta koji fotkas. Kada nadjes tu neku granicu, priblizi telefon jos malo ali tapni prstom na displeju tamo gde je bas to nesto sto zelis da fokusiras. Ako je automatski, telefon trazi ono sto je njemu najlakse da fokusira pa zato imas problem.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.