Bolja je kamera na lizalici,ocigledno su se potrudili malo oko toga.S obzirom da ce dobiti i 5.1 apdejt, ocekujem bar jos malo da je srede,kao i jos neke stvari uz nju
Posto je meni velicina ekrana i fluidnost primarna stvar za ove novce ne nadjoh bolje
Jeste nezgodan za nosenje ali posle visegodisnjeg iskustva sa phabeltima navikao sam se
Ne stavljati anti glare folije na ekran
Za ledja odlicna stvar ali za ekran uzas,ubija ostrinu i ekran deluje kao da.mu se vide pikseli, sto je naravno nemoguce
EDIT:
stize novi apdejt sa nekim interesantnim promenama
da ne prevodim imate link pa pogledajte
dobijamo opciju sa kojom cemo moci onemoguciti ili omoguciti rotiranje pocetnog ekrana
takodje se dobija opcija kojom ce se regulisati velicina ikonica
da li ce jos nesto biti ubaceno videcemo kada stigne apdejt
Oho okuplja se ekipa polako ali sigurno [emoji6]
Ja ne koristim nista sem folija,eventualno mozes staviti kaljeno staklo napred i nazad,da ga ne bi grebao i koliko toliko zastitio od pada
Imam silikonsku masku crnu(posto mi je i ultra crne boje) koju stavljam po potrebi.Za kucnu upotrebu ili kada idem u posete ne nosim nista sem kozne torbice za kais(ne volim da nosim telefone po dzepovima i torbama a i volim da mi je uvek i brzo pri ruci,bez mogucnosti da se ogrebe od raznih stvari koje vucemo po tim istim dzepovima i torbama
Maskicu stavljam samo ako znam da cu se baviti sa necim gde ce mi ultra smetati,pa da mogu da je odlozim bilo gde a da je ne ostetim
Tako da ti je moj savet da je ne pakujes u razne futrole sem ako ti to nije potreba ili zelja,a koju ces uzeti odluci sam(koja ti se vise dopada),svaka ce zavrsiti posao
Preporucio bih ti jedino da kupis magnetni kabal za punjenje telefona da ne bi morao non stop da se zezas sa poklopcem
Nije skup a jako korisna stvar
Kvaka,cenim da ni sa jednim fonom nisi bio zadovoljan skoro kao sa Ultrom
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M napisao:Kvaka,cenim da ni sa jednim fonom nisi bio zadovoljan skoro kao sa Ultrom
ahahaha iskreno i jesam, za novce koje sam dao za njega me odusevio
Cak i sa par stvari uzetih za njega od opreme tj bacio se u dodatni trosak,dobio sam sjajan fablet
Bato,odlican "telefoncic",sa p8max vec bih zasao u podrucje fableta [emoji12]
Poslednja izmena od kvaka33 u Pet, 22. Maj 2015. 22:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Pusti ga kvaka33,zaebava samo, a razmisljao se da kupi huawei x1
Polako polako, za neko vreme će biti normala sve izmedju 6 " i 7"
Ko jednom predje granicu od 6",teško da će više imati nešto manje
To je bre milina, ekran kao tv a baterija ko akumulator
Ovaj moj phablet, veruj mi bez problema stane u džep, od trenerice.
E sad posto po citav dan radim, i idealno paše u radne pantalone u džep sa strane, ili u prsluk radnički, tako da nemam tih problema. A inace sam i kupio dve odlične torbice što idu oko ramena, tako da sam i taj problem rešio kad budem na odmoru
Stvarno mi nije frka nositi ga
Čitam komentare @batine, kakav je on meni lik. Njemu su ovi phableti kao kod nekog telefon of 4". Ja to maksimalno podržavam kada neko na njih gleda tako, a što se tiču mene, ne verujem da ću u bližoj budućnosti preći na njih
P.s. Bato daj neku sliku na flickr, nema te
Nemam vremena druze za slikanje, non stop radim, samo nedelja mi je slobodna, a tada odmaram nigde ne idem, jbg... Bice cim ugrabim vreme
Ma torbice meni nisu problem, non stop inače nosim onu pederusu kako se kod nas kaže
Ma ovaj havajac je malen u odnosu na tab s 8.4 LTE dok sam nosio, e ono je bas golemoooo, tako da mi ovo sad od 7" dodje prava mera za telefon
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.