Apolo, Ovo izgleda au je brrrr, siznucu . PeraKG, Daj nesto zensko ljubi brat u prljav vrat . Ako tu uhvatis dobar fokus, ima da prsti vatromet na sve strane kutijagreha, +1 za fotku AndroMan, Ali modovi ti izuvaju
Andro odlican crop onog cveta,zaboravih i ja da te poghvalim
Evo jedno poredjenje S5 i Z2 kamere isti kadar,isto sve
Z2
S5
Koja vam se slika vise svidja? Po meni su tu negde egal
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Meni se cini da su tu egal.Gornji desnio ugao na S5 je malo zamrljan,ali je ostatak slike perfekcija,Z2 isto dobri detalji.
Zoreli nije losa fotka,prilicno je ok,mada su na Lolipopu mozda malo losije fotke nego na kit katu.
PeraKG odlican N4,lep prizor.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.