LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G3
Komso,nije brzi. Ruzniji jeste. Ali znas onu ko radi
ne radi lep
salu na stranu,jako dobra aplikacija,bateriju gotovo da i ne trosi,ostale resusrse takodje,a radi u pozadini.
Plus ima opciju za chat bez messengera

salu na stranu,jako dobra aplikacija,bateriju gotovo da i ne trosi,ostale resusrse takodje,a radi u pozadini.
Plus ima opciju za chat bez messengera

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kada ides tako na Fb neces imati push poruke
Mada i bolje,nece zence da ti vidi ako 'slucajno' nesto stigne

Mada i bolje,nece zence da ti vidi ako 'slucajno' nesto stigne

Da je lite postojao dok sam koristio galaxy mini, verovatno bih ga koristio. Ali lite u messangeru ima dosta nedostataka. Ne mozes smajli da stavis na kraju ili u sredini recenice. Svaki put kad hoces nesto da pises moras da kliknes na malo prozorce. Ja messanger koristim podosta, pa mi je lite bas neupotrebljiv
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Drugar isto to primetio ali na drugom modelu.
Navodno je doslo do problema prilikom sitnog apdejta aplikacije koji se skoro desio
Navodno je doslo do problema prilikom sitnog apdejta aplikacije koji se skoro desio
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Android M je jos uvek u domenu mastanja
Salu na stranu, kao i prosle godine, otprilike u decembru mozes da ocekujes M na ne Nexus uredjajima. G3 je sad vec mator model, tako da pretpostavljam da ce on dobiti M isto kada je i G2 dobio L. Drugim recima, ako cekas oficijelni apdejt, racunaj da ces jos skoro pa godinu dana voziti Lollipop.

Salu na stranu, kao i prosle godine, otprilike u decembru mozes da ocekujes M na ne Nexus uredjajima. G3 je sad vec mator model, tako da pretpostavljam da ce on dobiti M isto kada je i G2 dobio L. Drugim recima, ako cekas oficijelni apdejt, racunaj da ces jos skoro pa godinu dana voziti Lollipop.
e to hvala na savetu i informacijama pa cu da se tamo raspitam
e jos da cujem samo kakvi su utisci konacni za cloudy 3.1 ako su pozitivni mozda se bacim na to da ga instaliram cisto malo da se igram snjim

e jos da cujem samo kakvi su utisci konacni za cloudy 3.1 ako su pozitivni mozda se bacim na to da ga instaliram cisto malo da se igram snjim

Koristim vec nedelju, dve CloudyG3. Poslednja verzija je 2.3 (ta 3.1 koju pominjes je za G2 ako se ne varam) sa portovanim G4 apps i malo izmenjenim (lepsim) UI. Ja sam flesnuo G3 stock kameru (imas zip na 320. str u temi rom-a na xda), posto uz rom ide port kamere sa G4 koji mi nije odgovarao. Baterija drzi kao i na stock-u otprilike, jer je jelte, baziran na stock rom-u, s tim da ima nekim sitnica koje olaksavaju rad poput flashlight i 2g/3g/auto toggle-a.rex napisao:kada izlazi (m) za g3 i jel valja ubaciti cloudy 3.1 jel ima kakvih bagova i kakva mu je baterija i kamera da znam dal da se bakcem stim ili da ostanem na lollipop 5
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jedan zanimljiv mod za G3:
iOS StatusBar for all 20p stock moded roms
Download: https://mega.nz/#!Lw5SQDrI!a3iTW8SdD4ty ... QlujQez350

*neophodan root pristup i recovery
1. Skinete .zip fajl
2. Flešujete ga iz recovery-a
3. Reboot
Daje statusbaru ios izgled, dodaje neke "prekidače" , menja neke animacije, task manager, itd.
Isprobao sam ga i na stock i na Cloudy 2.3 i odlično radi i izgleda.
iOS StatusBar for all 20p stock moded roms
Download: https://mega.nz/#!Lw5SQDrI!a3iTW8SdD4ty ... QlujQez350

*neophodan root pristup i recovery
1. Skinete .zip fajl
2. Flešujete ga iz recovery-a
3. Reboot
Daje statusbaru ios izgled, dodaje neke "prekidače" , menja neke animacije, task manager, itd.
Isprobao sam ga i na stock i na Cloudy 2.3 i odlično radi i izgleda.