Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Sale_M, baraba je bio brzi i okacio sve dostupne formate. Baraba, u pravu si da je mozda bolje da se saceka neki hd ili full hd snimak nego da se ovakva filmcina skrnavi ovakvim bioskopskim snimcima
Note IV N9100 dual
Shameless
meni je ok serija, jeste da dugo traje epizoda ali mi lezi, malo mi lici na moj zivot, konstantno rasulo i ludnica 

12 godina na forumu!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Film Looper od mene dobija ocenu 0(nula).Uzaludno protraceno vreme.Tacnije sat vremena jer sam tada prekinuo gledanje ove gluposti.Svideo mi se The Hunger Games 2012 720p BluRay x264-MgB,Shutter Island,Law Abiding Citizen....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Looper (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1276104/
Odgledah ga jedva uz prekide, ništa posebno.
A Time to Kill (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0117913/?ref_=fn_al_tt_1
8/10
The Bourne Legacy (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1194173/?ref_=fn_al_tt_1
Ništa posebno, nikako dočekati malo akcije, kad uđe baja koji je bolji i usavršeniji od Borna očekujem ršum a ono neka jurnjva motora gde ga ženska spućka. Ne vidim šta su hteli da kažu ovim delom, ne vidim potrebu za istim.
Lawless (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1212450/?ref_=fn_al_tt_1
7/10
http://www.imdb.com/title/tt1276104/
Odgledah ga jedva uz prekide, ništa posebno.
A Time to Kill (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0117913/?ref_=fn_al_tt_1
8/10
The Bourne Legacy (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1194173/?ref_=fn_al_tt_1
Ništa posebno, nikako dočekati malo akcije, kad uđe baja koji je bolji i usavršeniji od Borna očekujem ršum a ono neka jurnjva motora gde ga ženska spućka. Ne vidim šta su hteli da kažu ovim delom, ne vidim potrebu za istim.
Lawless (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1212450/?ref_=fn_al_tt_1
7/10
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
acamatic, moze pusti mi link na pp da proverim, moze i neke kao pirate bay sajtove dobre ako znas (bilo ko isto moze da mi posalje ako mu nije problem) inace ja cesto skinem stvari pa prebacim na tab i onda u krevetu glrdam pre spavanja....mada bi i na njemu mogao da gledam on line
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Poslao sam tebi i ostalima koji su trazili,ma ja ti kazem,ne trazim sada dlaku u jajetu da se zalim na kvalitet na ovim sajtovima,sasvim je zadovoljavajuci po meni.Evo ja ti opet kazem od kada postoje ovakvi sajtovi ja vise filmove ne skidam,kada hocu da pogledam otkucam lepo pustim i uzivam,nema da se cimam da skidam,da trazim,pa mozda nije dobar kvalitet,zvuk itd..
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Odgledah Deadfall...nije los film,mada je po meni trebalo da ima happy end,malo romantike...

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
24 hours.. Sve sezone.. Stigao sam pred kraj 8-me... Zovite me lozanom, zovite me klincem ali jbg 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Ja sam duplo stariji od tebe,ali sam 2 puta odgledao sve.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Ghost Rider: Spirit of Vengeance!!!
Sta znam,svidja mi se zamisao i lik Rajdera,ali mislim da je sve veoma lose odradjeno... ocekivao sam mnogo vise i od prvog dela,a od ovog posebno.
Ima Kejdz i mnoooogo boljih filmova.
Aj recimo,da uvedem i ocenjivanje
4/10
Sta znam,svidja mi se zamisao i lik Rajdera,ali mislim da je sve veoma lose odradjeno... ocekivao sam mnogo vise i od prvog dela,a od ovog posebno.
Ima Kejdz i mnoooogo boljih filmova.
Aj recimo,da uvedem i ocenjivanje

4/10
Premium Rush
Ovaj Joseph Gordon-Levitt nema los film. I u ovom je odlican. Glumi biciklistu dostavljaca posiljki i bezi od jednog pandura kockara, koji zeli da se dokopa koverte, a koju dostavljac treba da isporuci u kinesku cetvrt Njujorka. Ekstra zanimljiv film, svaka preporuka
Ocena: 8.5/10
Ovaj Joseph Gordon-Levitt nema los film. I u ovom je odlican. Glumi biciklistu dostavljaca posiljki i bezi od jednog pandura kockara, koji zeli da se dokopa koverte, a koju dostavljac treba da isporuci u kinesku cetvrt Njujorka. Ekstra zanimljiv film, svaka preporuka

Ocena: 8.5/10
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Layne_Staley, 24 je meni brutalna serija, kada pocnem da gledam oci mi ispadnu jer ne mogu da prestanem
Odgledao sam Loopera i meni je skroz ok film, vredan gledanja svakako, a odgledao sam bas malo pre Contraband sa Mark Walbergom i mogu vam reci da je film ekstra, meni inace Mark vrhunski glumac, volim sve njegove filmove i seriju Entourage, ciji je on reziser i po cijem zivotu je i sniman veci deo serije....inace u ovom filmu Contraband glumi i njegov brat, po kome je inace odradjena uloga Dzoni Drame u Entourageu

Odgledao sam Loopera i meni je skroz ok film, vredan gledanja svakako, a odgledao sam bas malo pre Contraband sa Mark Walbergom i mogu vam reci da je film ekstra, meni inace Mark vrhunski glumac, volim sve njegove filmove i seriju Entourage, ciji je on reziser i po cijem zivotu je i sniman veci deo serije....inace u ovom filmu Contraband glumi i njegov brat, po kome je inace odradjena uloga Dzoni Drame u Entourageu

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Looper prvih sat vremena filma sacuvaj me boze, zaspao sam dva puta bez zezanja.
Bornovo nasledje je gledljivo, popunili poneku rupu u prici i drugi deo filma je fin. Dobar kao uvod u "novog Borna", ocekujem da sledeci deo razvali stvari.
Savages na mene nije ostavio neki utisak, moglo je bolje da se odradi posto je zanimljiva ideja.
Betmen odlican za onog ko voli Betmena.
Ne znam da li je preporucio neko ali pogledajte film "Bronson". Hardy glumi. Po meni odlican film.
Bornovo nasledje je gledljivo, popunili poneku rupu u prici i drugi deo filma je fin. Dobar kao uvod u "novog Borna", ocekujem da sledeci deo razvali stvari.
Savages na mene nije ostavio neki utisak, moglo je bolje da se odradi posto je zanimljiva ideja.
Betmen odlican za onog ko voli Betmena.
Ne znam da li je preporucio neko ali pogledajte film "Bronson". Hardy glumi. Po meni odlican film.
Sinoc gledao Betmena (The Dark Knight Rises) i malo se razocarao.Jeste,film je dobar,ali... gde je tu Betmen?
Stavio ja klinju od 5 godina kraj sebe i uvodim ga u film,objasnjavam ko je Betmen,kako je najjaci,kako pomaze svima....
a ono... od Betmena ni traga ni glasa. I sreca da je klinja pobegao pre borbi,jer... mit je srusen.Kakav crni Betmen,onako se babe bore
6.5/10
Stavio ja klinju od 5 godina kraj sebe i uvodim ga u film,objasnjavam ko je Betmen,kako je najjaci,kako pomaze svima....

6.5/10
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam TDKR odgledao samo zbog Bejna! I uopste se nisam razocarao. 

Ne znam,al ja sam ostao razocaran posle filma,pogotovo sto traje previse,i sto je Betmobil za ova sadasnaj moderna betmenova vozila izmislio svet. Ajd,ok nije lose onaj motor,al samo kad ga ona zenska vozi 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Pinocio, odkud znas da si duplo stariji
?
p.s. Kida 24..
p.p.s Betmen je meni odlican.. Malo su se vise fokusirali na Brusa nego na Betmena

p.s. Kida 24..
p.p.s Betmen je meni odlican.. Malo su se vise fokusirali na Brusa nego na Betmena

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Batman je napravljen tako da njegovim krajem počinju nove priče. Lično čekam nightWinga koji je napustio datog junaka i krenuo u solo biznis.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Mislim da se ovo nije odnosilo na meneLayne_Staley napisao:Pinocio, odkud znas da si duplo stariji?