Mobilni telefoni u filmovima
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Mobilni telefoni u filmovima
Stiven Kingov "Bag of Bones" - Glavni lik (Majkl Nunan) poseduje Sony Ericsson Xperia X10. 

-
- Sertifikovani Trol
Al' ovde dugo nije pisano... 
Gledam Supernatural i od pocetka se vrtelo gomila telefona (s obzirom koliko serija vec ide lista je podugacka), ukljucujuci i Motorolu RAZR V3 u prvim sezonana. Od 8. sezone krecu sa masovnom upotrebom smartphone uredjaja i kroz 8. i 9. sezonu Dean nosi Sony Ericson Xperia Ray, a Sam Galaxy S2 Epic 4G.
Onako usput se pojavio i Galaxy S3 i Nokia N9, kao i Lumia 920. I sve debrendirani uredjaji, bez bilo kakvih natpisa. To mi se iz nekog razloga jako svidja!

Gledam Supernatural i od pocetka se vrtelo gomila telefona (s obzirom koliko serija vec ide lista je podugacka), ukljucujuci i Motorolu RAZR V3 u prvim sezonana. Od 8. sezone krecu sa masovnom upotrebom smartphone uredjaja i kroz 8. i 9. sezonu Dean nosi Sony Ericson Xperia Ray, a Sam Galaxy S2 Epic 4G.

Onako usput se pojavio i Galaxy S3 i Nokia N9, kao i Lumia 920. I sve debrendirani uredjaji, bez bilo kakvih natpisa. To mi se iz nekog razloga jako svidja!

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
KAd si već oživeo temu...

Ono što me često nervira u filmovima je kad se glumac javi na telefon, prinese ga uvetu a ekran ostane da svetli
Ništa proximity?

Ono što me često nervira u filmovima je kad se glumac javi na telefon, prinese ga uvetu a ekran ostane da svetli

Ništa proximity?

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Psyhound, fino zapazanje, ali u poslednjim sezonama Dean koristi iPhone 5, a Sam HTC One M7.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
m@c|-|oR, isto. Ne mogu, a da ne iskomentarišem da se holivud nije mogao isprsiti za jedan pravi poziv. 

Ma ne mora ni poziv, nek gase ekran. Meni to takodje bas zapada za oko, onako stoji im home screen a pricaju, smesno. Iako to dosta ljudi ne primecuje uopste.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
u grimmu svi koriste jabuku.
flešovi su androidisti kao i strelci.
ali najgore nije to što se ne pali proksimiti već što ostane tastatura za biranje brojeva upaljena.
flešovi su androidisti kao i strelci.
ali najgore nije to što se ne pali proksimiti već što ostane tastatura za biranje brojeva upaljena.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Ili nevezano za telefone, kad u filmovima saltaju automobile sa automatskim menjacem tokom voznje 

To još nigde nisam primetio. Baci neki yt link ako znaš za konkretan primer. 

Ili ono kad se cuje skripa guma, a auto ide po travi, blatu, poljskom putu...
Transporter 3stejer napisao:To još nigde nisam primetio. Baci neki yt link ako znaš za konkretan primer.

-
- Sertifikovani Trol
Demoni koriste Surface tablete u Supernatural... Zna MS koja mu je ciljna grupa. 

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pon, 13. Apr 2015. 12:52, izmenjeno 1 put ukupno.
U novom Fast and Furious 7 Vin Dizel koristi Samsung S5 zena pokojnog Paul Walkera koristi neki telefon iz lumia serija doduse nisam siguran koji premium jeste rekao bih da je mozda 930 . I sam Paul Walker koristi neki iphone ako se dobro secam, sad ko je gledao film neka potvrdi ili neka kaze gde sam omasio 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Čini mi se da je toga bilo i u drugom delu, mada nisam siguran. Verovatno Luk Beson ne zna za šta služi automatik.ilija98 napisao:Ili nevezano za telefone, kad u filmovima saltaju automobile sa automatskim menjacem tokom voznje
Transporter 3

A u "Streli" kao da svi koriste Soni, mada nije lako prepoznati.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Činimi se da Vin Dizel u novom Furious 7 koristi S4, a ne S5 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
U novom Terminator filmu sve sami Lumia modeli. 
Ne znam koji su modeli u pitanju, jer se ne razumem bas najbolje u Lumije.

Ne znam koji su modeli u pitanju, jer se ne razumem bas najbolje u Lumije.