odlican je, obozavao sam taj crtani... al kad kaze ono: "nosim bebu bumbara..." genijalno...
Nasi avatari...
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Pera Detlic, neki dan citam Blic, naravno na netu i naletim na vijesti iz kuce Velikog brata... Inace to ne gledam, ali kad sam vidio nekakvog zenskog sisara Soraja se zove
( ako sam pogrijesio, popravite ). Sta mislite da nju stavim kao svoj avatar ?!
Kako bi pozijevali 
( ako sam pogrijesio, popravite ). Sta mislite da nju stavim kao svoj avatar ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- zavodnick
- Expert

annaBG, uf, pa ako tebe nema, ili barem avatara tvog, nije mi dan na forumu
gargamel4, sto se tice araphelovog psa, lijepo kerce jeste, ali ja nisam bas i nesto lud za psima... Jednom me ujeo pas, pa kako kaze nasa narodna:" Ko se jednom o mlijeko opece taj i u jogurt piri", tako da sam dosao do zakljucka da su mi najljepsi psi samo i samo na slikama
gargamel4, sto se tice araphelovog psa, lijepo kerce jeste, ali ja nisam bas i nesto lud za psima... Jednom me ujeo pas, pa kako kaze nasa narodna:" Ko se jednom o mlijeko opece taj i u jogurt piri", tako da sam dosao do zakljucka da su mi najljepsi psi samo i samo na slikama
- zavodnick
- Expert

lesa0208, e hvala ti na tome... Nego da se ova tema ne bi pretvorila u temu o kakvog ko psa ima, htio bih da vas zapitam kako ste dobili vase nadimke i koji vam se svidjaju
Ja imam mali milion nadimaka, ali ovo je jedan koji sam dobio kad sam imao 18 jer sam smuvao neku curu a neki nisu imali sanse... Doduse, cura je samo voljela plave momke, tako da ...
Ja imam mali milion nadimaka, ali ovo je jedan koji sam dobio kad sam imao 18 jer sam smuvao neku curu a neki nisu imali sanse... Doduse, cura je samo voljela plave momke, tako da ...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
zavodnick, znaci tako cura plava i ti plav i ti postade zavodnick, ali zasto si ubacio ovo predposlednje slovo c.
Moje korisnicko ime je ono koje nisam zeleo da bude, pokusavao sam razna druga imena ali M.S. nije hteo da ih prihvati iz kog razloga neznam. Ajde dexter je zauzeto ali dejca ili dex nije i onda sam ukucao deksicom i bilo je prihvaceno i ostade tako.
Misleo sam da ga promenim u dejca ili dex ali to mora da ide preko administratora pa sam odustao da nedosadjujem coveku zbog toga.
lesa0208, lep avatar.
Moje korisnicko ime je ono koje nisam zeleo da bude, pokusavao sam razna druga imena ali M.S. nije hteo da ih prihvati iz kog razloga neznam. Ajde dexter je zauzeto ali dejca ili dex nije i onda sam ukucao deksicom i bilo je prihvaceno i ostade tako.
Misleo sam da ga promenim u dejca ili dex ali to mora da ide preko administratora pa sam odustao da nedosadjujem coveku zbog toga.
lesa0208, lep avatar.