teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Hvala hvala, ja vec za sat krecem u provod, pocinjem sa mirnijom varijantom u restoranu a kasnije, ko zna
E pa posto necu biti, tu, ja svim nasim clanovima zelim mnogo srece na licnom i poslovnom planu, zdravlja i dobre volje...
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Drugovi sa Mobilnog sveta,
zelim vam puno zdravlja, srece i sve najbolje u narednoj kriznoj 2009 godini!
Da se gledamo i dopisujemo u zdravlju i veselju, da menjate telefone kao i do sada pa i jos koji vise, pa da se mozemo hvalisati i da imamo jos kvalitetnije prepiske!
Srecna nova godina svim clanovima foruma,sve najbolje i da se i dalje druzimo i razmenjujemo utiske o novim telefonima
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala, i srecna Nova godina svim clanovima foruma, da se i dalje druzimo kao do sada, da bude puno srece, zdravlja i veselja u 2009. god., i da nam nas MS bude jos bolji i poseceniji (ako je to uopste moguce)!
janka_88, srecan rodjendan.
Svim ostalim clanovima, sve najbolje u novoj 2009. godini, i naravno puno novih telefona, aplikacija i svega vezano za jedan od nama vaznijih segmenata zivota.
Naravno, kao i svake godine, svima cu da pozelim pre svega srecu, i samo srecu, a drugo vam i nije potrebno - na titanku je bilo puno bogatih, zaljubljenih, zdravih... jedino nisu imali srece. E zato svima puno srece!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.