teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
E pa sad ljudi....... Smislite se već jednom. Koja je to fora da: "ne znam ako mi ne uleti nešto pametnije dolazim", "e baš sad imam to i to, ali možda i nemam pa ako nemam možda i dođem"...... Jel stvarno niko ne može da planira vše od 1 dan unapred? Mislim sličan problem imam i sa svojim društvom i zaista to ne kapiram.
Ako niko ne može sad, jel u redu onda sledeći petak? Subota ne može. Svira Jean Michele Jarre. Imam i ja planova sad za petak ako se ne nalazimo.
Miodrage, madness, Phantom, kapoerista........?
Poslednja izmena od gargamel4 u Čet, 30. Okt 2008. 19:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, pa rekao sam da u petak ne mogu. U ovu subotu nikako, ali sam iducu planirao da dolazim za BG. Ako se odlozi sve do iduce subote, ja sam 99% siguran.
Možda je onda realniji sledeći petak, jer mislim da ćemo se mi koji povremeno nezvanično okupljamo lako skupiti, a da ja sad poenta videti i neke koje nikad nisamo videli (tipa miodragea i madnessa; izvinjavam onima koje sam nenamerno propustio), samo bi bilo jako glupo sad to da odložimo a da se onda oni opet ne pojave. Takod a što se mane tiče, ok je i sledeći petak ali ako će to da garantuje bolji odziv.
Elem prijavljujte se pa da znamo jel ima svrhe, a u protivnom što reče Mirko, odemo nas 5-6 kod Ser Žileta i ćao.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ok, neka bude onda sledeći petak ako to odgovara većini. Ja u sledeću subotu takođe ne mogu zbog gore pomenutog Žareta.
Kontaktiraćemo i ljude koji ne posećuju forum redovno, Mikele, B_udder, Doca... Nije problem da se skupi 10-ak nas koji smo se već okupljali ranije i u kontaktu smo privatno, poenta je da se pojave novi članovi.
Sledeci petak ili cak vikend mi odgovaraju, al ovaj zaista tesko.... Dakle, mislim da je najpametnije da to bude sledeci petak, ili subotica Onda sam 123 % siguran
madness99, pa i da je u 20h, ti ako dodjesh u 21h nije strashno, svi su tu, posedimo uvek barem dva-tri sata, kako ko moze, bice ljudi i u 21h tako da...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.