Kupovina NOKIE N70 problem i informacije

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
maljak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jun 2006. 11:47

Kupovina NOKIE N70 problem i informacije

Post od maljak »

Pošto ovih dana nameravam da nabavim mobilni telefon nokia n70 naišao sam na nekoliko problema, pa vas molim da mi ako je moguće pomognete u rešavanju istiog.
Čitajući ovaj forum sam pročitao da iz iskustva ponosnih korisnika da preporučuju telefon koji je skinut sa TIM mreže a ne sa wodofon mreže. Taman sam mislio da sam rešio problem i da ću da kupim telefon skinut sa TIM mreže kada, ali prodavalac mi nudi telefon skinut sa T-MOBILE mreže.
Moje pitanje se odnosi na to kakvi su telefoni N70 skinuti sa T-MOBILE mreže, kakva su vaša iskustva i dali se isplati kupiti ovu nokiu skinutu sa ove mreže. Problemi i iskustva. Molio bih za brzi odgovor ako je moguće.
hvala.

Unapred se zahvaljujem i pozdrav,

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kao prvo,ne postoji Wodofon mreza,nego Vodafon,a nisu oni ni po cemu drugaciji (sem drugacije oznake na masci) vec je problem sto Vodafon u svom softveru onemugucuje postavljanje mp3 melodija za zvono,a i postavljaju svoj (jako ruzan) meni pa ih ljudi izbegavaju!Slobodno kupi bilo koji,ali ako ti je vazno da mozes mp3 da postavis za zvono,onda izbegni Vodafon!
Pozdrav 8)

maljak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maljak »

Što se tiče Wodafon mreže tu je napravljena štamparska greška, ali moje pitanje je bilo dali telefoni skinuti sa T-MOBILE mreže imaju nekakva softverska ogranilčenja kao telefoni sa napred navedene mreže, tj. dali po karakteristikama u potpunosti odgovaraju telefonima koji su skinuti sa TIM mreže. Na forumu sam pročitao da su TIM telefoni OK, ali nisam ništa našao o telefonima koji su sa T-Mobile mreže pa je moja bojazan da se ne zaletim da kupim telefon a da nisam unapred upoznat sa manama telefona.

Unapred se zahvaljujem i pozdravljam sve na forumu

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

maljak, nisam cuo za neka ogranicenja tih sa t-mobile, ali najbolje ti je da trazis da ti ga odmah flesuju cistim softverom... trebalo bi da je besplatno, a ti neces morati da brines o ogranicenjima vezanim za mp3 itd...

poz...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kakva ogranicenja!?Mislim da si trebao da napomenes koja,jer ja nisam cuo nista lose,cak je mnogo ljudi kupilo D750 i zadrzalo T-Mobile softver jer nije los,a Vodafon je cak kod nekih telefona zabranio i promenu gprs i mms profila,ti njihovi predefinisani su sve sto imate i sto ce te imati,ne moze da se menja ni brise,sto je debilski ali znam za takve slucajeve!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

maljak, ako ti smetaju nalepnice bilo koje mreze, onda najbolje da kupis neku sa cistom maskom...jer je nalepnice gotovo nemoguce skinuti, a da se ne osteti maska...Ako je i sa T-mobile mreze, trazi da ti ga tu gde ga i kupis flashuju sa cistim softverom i na najnoviju verziju a to je...V 5.0609.2.0.1 ... I tako sigurno neces imati problema, a imaces i najnoviju verziju softvera... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

maljak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maljak »

Da ne otvaram novu temu, kupio sam Nokiu N70 i uz nju sam dobio sve osim CD-a. , navodno se izgubio negde na putu do Srbije. Prodavaoc mi je obećao da će da ga nabavi i isporuči, ali to može da potraje, pa je moja molba za vlasnike Nokie N70 i dr. da me upute gde mogu da nabavim pomenuti CD.

Hvala i pozdrav,

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

maljak, pa mislim da ti CD i nije neophodan...sve sto imas na CD-u imas i na Nokia sajtu...PC suite, Life blog, tako da ne treba preterano da se trudis da ga dobijes...Mislim, ja ga imam, ali pazi kad sam ga samo jednom ubacila...videla sta ima, i ne koristim ga uopste... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Ono sto je tebi bitno sa CD se nalazi na linkovima ispod

http://www.nokia.com.hr/id72014.html - Nokia PC Suite , program za sinhronizaciju i razmenu fajlova izmedju PC i mobilnog

http://www.nokia.com.hr/id81914.html - drajver za originalan kabal N70

Odgovori