Kasvetan android do 50e
Kasvetan android do 50e
Ljudi moze pomoc jel moze predlog neki android polovan do 50e plafon, uslov da ima prednju kameru i da bez problema tera viber skajp hvala Ps samo ne alcatel.
Re: Kasvetan android do 50e
To jedino da pogledaš šta se prodaje polovno za te pare pa onda uporedi
Ja ti prodam huawei g510 za 50e sve tera.Kao nov je 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kakav Android?
Prevod moliću...
U svakom slučaju, moje saučešće ako uzmeš bilo kakav Android telefon za te pare. Ne bih ti bio u koži... Ali bitno da nije Alcatel, a sve drugo smeće prolazi.

U svakom slučaju, moje saučešće ako uzmeš bilo kakav Android telefon za te pare. Ne bih ti bio u koži... Ali bitno da nije Alcatel, a sve drugo smeće prolazi.

- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Ne znam, mozda nadjes galaxy s3 mini ili dodaj jos malo pa uzmi galaxy s2.
-
- Sertifikovani Trol
alphablue597, iskreno, S2 više ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju... to je sad već toliko matoro, ko zna u kakvom stanju, baterija možda izdrži par sati...
Opet i za S3 Mini ako će neki koji iole valja nečemu mora dodati koji €.

Telefon je za mog druga koji tek uplovljava u svet androida hahah ja mu preporucujem lg l7 ili lg l7 2. Mozda i lg l5 2 mada on nema prednju kameru
-
- Sertifikovani Trol
Realno malo sam već ispao iz štosa sa Androidom, ali kada bih uzimao sebi nešto bez 150 - 160€ za polovnjak se ne bih usudio bilo šta da uzimam. To je moje mišljenje jer aplikacije su dosta napredovale i sve su zahtevnije od vremena kada je S2 bio vrhunac. Mnogi su mi čak rekli sad kada sam uzimao tel. da bez 2GB RAM ni ne razmišljam o Androidu...
E sad, ako ti je drug mazohista onda može i neki za 50€.
E sad, ako ti je drug mazohista onda može i neki za 50€.

L7 i l5 2,to po meni ne vredi nista, 512 rama i singl procesor kod androida je neupotrebljivo.Pogledaj L70, licno ga imama i sasvim je solidan.Prelistaj malo oglase ponudi 50e i vecina ce pristati, tako sam ga ja kupio.MedaMiska napisao:Telefon je za mog druga koji tek uplovljava u svet androida hahah ja mu preporucujem lg l7 ili lg l7 2. Mozda i lg l5 2 mada on nema prednju kameru
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Pa dobro, to je moj savet za do 50e, tacno je da nema neki izbor, mislim da su ova dva tu najbolji izbor, posto imaju po 1gb ram, s2 ima i dobru kameru i kvalitetnu izradu... Ili pogledaj ako ima po oglasima neki od novijih za te pare, recimo neki lg, huawei, mada nisam siguran...
Ja imam tel sa 2gb ram, i uvek mi je oko 700-800mb slobodno, tako da je 1.5gb ram sasvim dovoljno za prosecnog korisnika...
Ja imam tel sa 2gb ram, i uvek mi je oko 700-800mb slobodno, tako da je 1.5gb ram sasvim dovoljno za prosecnog korisnika...
-
- Sertifikovani Trol
To sigurno. Jeste da nisam manijak kao nekad što sam bio, ali još uvek ne spadam u prosečnog korisnika.alphablue597 napisao:Ja imam tel sa 2gb ram, i uvek mi je oko 700-800mb slobodno, tako da je 1.5gb ram sasvim dovoljno za prosecnog korisnika...

Ko zna, možda kad za nekih godinu dana budem opet planirao da menjam tel. 1.5GB RAM postane standard za niži segment pa se uređaji sa 2GB RAM budu nalazili za sitne pare...

MedaMiska, anyway, neka gleda da ima bar 1GB RAM da mogu bar dve app da mu rade istovremeno pa neka se pati kad mu se ne daje više para.

Nadjoj super ocuvan lg l70 iz vipa!! 45e jel zna neko koliko kosta otkljucavanje da prima sve kartice drug je na telenoru taj broj ima par godina ne menja mu se broj.
Moje mišljenje - L65, L70 i L Fino, Bello i Leon su minimum za dobar rad. Sve ispod je mučenje. Novi sa oglasa su oko stotke. Može da uleti i za 90. Jedino da juri malo korišćene, očuvane. P. S. A najbolji je Moto E.
Imas nov lenovo a2010 vec za 70-80€ zakljucan (najvise na mts i telenor(. Iz prve ruke mogu da ti kazem da radi dobro. Lenovo a1000 bi trebao da radi isto i da bude jeftiniji ali ga nema na oglasima. Jos uvek ga ljudi ne uzimaju preko operatera.
-
- Sertifikovani Trol
Coni, sestra ima Fino. Sasvim ok za osnovni rad uz malo deblje živce. Ona pošto je gluvonema ne koristi tel. za priču, ali zato FB, messenger i viber kolje svaki dan. 

MedaMiska napisao:Nadjoj super ocuvan lg l70 iz vipa!! 45e jel zna neko koliko kosta otkljucavanje da prima sve kartice drug je na telenoru taj broj ima par godina ne menja mu se broj.
Nije skupo za Lg, 500-600 din
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Alcatel Ot Idol. 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
~Arkan~, napisao čovek lepo, u prvom postu, da neće Alcatel. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
I moj bratpsyhound napisao:Coni, sestra ima Fino. Sasvim ok za osnovni rad uz malo deblje živce. Ona pošto je gluvonema ne koristi tel. za priču, ali zato FB, messenger i viber kolje svaki dan.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Do 50€ najbolji izbor je L630. Nema ih uvek bas za 50€ ali uleti po neki. Android za te pare nikako ne bi preporucio. S2 je najbolji izbor ali su uglavnom u losem stanju i sa dotrajalom baterijom koja je i nova bila slaba tacka. Znaci moraces da racunas da das jos 20-30€ za novu orginal bateriju a onda dobro prelazi budzet. Na l630 baterija je solidna, viber i skayp rade super a uskoro dolazi i W10 koji je pravo osvezenje u odnosu na wp 8.1