HTC i glasine o novim uređajima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Re: HTC i glasine o novim uređajima
http://venturebeat.com/2016/01/28/htc-p ... el-camera/
Izgleda da nece biti boom sounda, sto mi se ne svidja bas. Ali sve ostalo je na mestu. Ma koliko prednosti imao fhd ekran u odnosu na qhd jednostavno kompanije ce u 2016 i na dalje pre izabrati qhd makar zbog imidza i marketinga.
Izgleda da nece biti boom sounda, sto mi se ne svidja bas. Ali sve ostalo je na mestu. Ma koliko prednosti imao fhd ekran u odnosu na qhd jednostavno kompanije ce u 2016 i na dalje pre izabrati qhd makar zbog imidza i marketinga.
http://www.gsmarena.com/new_alleged_htc ... -16722.php
Procurele slike M10 u beloj boji. Izgleda definitivno nema stereo zvucnika.
Katanac ce da radi ovde izgleda. Ne vidim kako misle da se izbore na trzistu sa ovakvim obicnim modelom. S7 i G5 ovo jedu za dorucak, ko hoce zvucnike otici ce na Moto, Lenovo ili Huawei 6p, ko nece android na iphone a ko hoce jeftinije ovakvih koneza koliko hoces. Stvarno ne vidim ko ce ovo da kupi jos ako cena bude u rangu ostalih premijum uredjaja bye bye HTC...
Iscekivao sam M10 da zamenim M8 ali nema nista od toga. Cela filozofija je bila uzmi M8 malo smanji bezele, malo povecaj dijagonalu i rezoluciju displeja, nesto bolja baterija i naravno najveca mana M8 samo da stave bolju kameru odn da srede softver prvenstveno i eto odlicnog modela ovo meh...
Procurele slike M10 u beloj boji. Izgleda definitivno nema stereo zvucnika.

Iscekivao sam M10 da zamenim M8 ali nema nista od toga. Cela filozofija je bila uzmi M8 malo smanji bezele, malo povecaj dijagonalu i rezoluciju displeja, nesto bolja baterija i naravno najveca mana M8 samo da stave bolju kameru odn da srede softver prvenstveno i eto odlicnog modela ovo meh...

Da ne pise da je m10 rekao bih samsung bez razmisljanja... Odricu se onog po cemu su bili prepoznatljivi...
HTC i glasine o novim uređajima
Oblik "home" digmeta nije isti, bez obzira što ostatak telefona deluje kao i crni primerak. Mislim da je na ovom primerku home dugme fotošopirano. Deluje da će više da liči na A9.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Za razliku od Samsunga (sve do S6 generacije), Sony, Lg i HTC po mom mišljenju nemaju potrebu da menjaju dizajn. Imaju izdvajajući dizajn, dobro prihvaćen kod korisnika baš kao i filozofiju. Umesto da izmišljaju nešto novo, treba samo da isprave nedostatke.
Dakle, M10 identičan kao M9. Možda male estetske promene (možda bez crnih traka napred a umesto toga 5.5") ali generalno isti fazon. Isti materijal. Samo da se kamera sredi i kraj. Imaju performanse, bateriju, zvuk, displej... S tim što će verovatno morati da pređu na QHD jer gube trku polako ali sigurno.
Manje više isto važi i za Sony.
Dakle, M10 identičan kao M9. Možda male estetske promene (možda bez crnih traka napred a umesto toga 5.5") ali generalno isti fazon. Isti materijal. Samo da se kamera sredi i kraj. Imaju performanse, bateriju, zvuk, displej... S tim što će verovatno morati da pređu na QHD jer gube trku polako ali sigurno.
Manje više isto važi i za Sony.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kad bi bar zvučnike uglavili nešto poput onih na Z5. Uklopili bi se lepo.
HTC je*e to što mora da ubaci fingerprint senzor a ne zna kako. Zato izgleda teže odbacivanju softverskih tastera.
HTC je*e to što mora da ubaci fingerprint senzor a ne zna kako. Zato izgleda teže odbacivanju softverskih tastera.
Izbrisali samsung sa s6 i napravili model.
Ne znam imaju li imalo mozga u HTC-u. Naprave gotovo savrsen dizajn cak i softverski to isprate jer je sense ubedljivo najbolji skin za android jos i m8 i m9 imaju MM vec skoro mesec dana i onda urade ovakvu glupost. 

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Samo kukate, ako bude dobra kamera to je to.
Dizajn su pozajmili uglavnom od A9, koji uzivo bas lepo izgleda.
Kad je izasao M9, bilo je j*bes zvucnike daj bolju kameru i kompaktniji uredjaj i sad vam opet ne valja.
Precesor i ram je kao kod konkurencije, Sense standardno odlican, ubacili su senzor otiska, ako kamera napokon bude na nivou bice odlican uredjaj.
Dizajn su pozajmili uglavnom od A9, koji uzivo bas lepo izgleda.
Kad je izasao M9, bilo je j*bes zvucnike daj bolju kameru i kompaktniji uredjaj i sad vam opet ne valja.
Precesor i ram je kao kod konkurencije, Sense standardno odlican, ubacili su senzor otiska, ako kamera napokon bude na nivou bice odlican uredjaj.
Poslednja izmena od Dexter u Pet, 19. Feb 2016. 18:28, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slažem se. Ali nisu morali da žrtvuju dizajn i naprave (po mom mišljenju) dosta ružniji i manje izdvajajući model samo zbog otiska. Čak su izgleda i svoje prepoznatljive zvučnike izbacili.Dexter napisao: ako kamera napokon bude na nivou bice odlican uredjaj.
Dexter, Dzabe im kamera kada to imaju i svi ostali konkurenti. Kakva god da je tesko ce biti bolja od S6, Note 5 i vrv S7 tako da... Poenta je bila da sa onakvim dizajnom samo to poprave i imali bi prednost ovako ne znam jedino cenom ako se nametnu...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
full 5,5" i ovaj dizajn (konačno bye bye tasteri na ekranu
) - sviđa mi se definitivno .

16 godina na forumu MOBILNISVET
1. Da, podseća na ovaj ili onaj, ali to je slučaj i sa mnogim drugim modelima.
2. Ovo što kaže čika zoreli
Konačno HTC koji zavređuje i moju pažnju.
2. Ovo što kaže čika zoreli

Konačno HTC koji zavređuje i moju pažnju.
- Dexter
- Expert
@mick, on nije u klasi sa Note 5. Njemu su konkurenti S7, LG G5 itd.. Mislim da ce ova godine biti napokon prava borba, jer svi imaju slican setup (Snap 820, 4GB rama, msd slot, otisak prsta..) Tako da je kamera jako bitna, jer ce ona praviti razliku. Sto se tice dizajna, to je stvar ukusa.
Dexter, nisam ni mislio na note 5 vec cisto zbog kamere. Kapiram ja da su mu S7 i G5 glavni konkurenti ali tu su i S6 i G4 koji ce dosta pojeftiniti a na S7 su ispravljeni 'nedostaci'. Po meni bolje da su ostavili zvucnike jer bi ih to odvojilo od ostalih modela i bio bi mozda i jedini 'all-round' uredjaj. Ne kazem da ce M10 biti los naprotiv bive veoma dobar sigurno ali tu ce mislim izgubiti bitku sa S7 i G5. Jedino ako zadrze IR a ovi izbace mada moramo ipak da sacekamo predstavljanja i kasnije cene pa ce se onda stvari biti jasnije... 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Hamdir render v5

Ne izgleda posebno, ovo je bre mesavina Sammy/ip/meizu uredjaja, goophone ajde da kazem
Imace krstenu kameru, IMX377 sa OIS-om, PDAF i LA, napokon. Sense+izrada+3000mAh baterija
Ne zanimaju me LG dodaci i Always on display-i, samo neka isprate Google Nexus uredjaje i ponude nesto njihovo(Sense novi npr.)
Steta za zvucnike. Njih sam prezalio, bice ovo kvalitetan uredjaj. Za****i su sa dizajnom i tim zvucnicima. To mogu nekako da im oprostim.

Ne izgleda posebno, ovo je bre mesavina Sammy/ip/meizu uredjaja, goophone ajde da kazem

Imace krstenu kameru, IMX377 sa OIS-om, PDAF i LA, napokon. Sense+izrada+3000mAh baterija

Steta za zvucnike. Njih sam prezalio, bice ovo kvalitetan uredjaj. Za****i su sa dizajnom i tim zvucnicima. To mogu nekako da im oprostim.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Zile995
- Expert
Nije to M10. To je official bumper.
- Dexter
- Expert
Ja ne vidim nikakav bumper na slici?
- Zile995
- Expert
Vidis, official je, barem su takve glasine. Nemoj da te buni sto ima takve linije za antenu.
Nema sanse da ima takve ivice. Objasnjeno je vise puta na xda, hamdir rekao(ima slike telefona).
https://c2.staticflickr.com/2/1554/2512 ... 9f6a_c.jpg
Nema sanse da ima takve ivice. Objasnjeno je vise puta na xda, hamdir rekao(ima slike telefona).
https://c2.staticflickr.com/2/1554/2512 ... 9f6a_c.jpg