Vracam se danas iz grada i reko da oprobam jos jednom kameru na Z5.Mislim da sam izabrao rezolucije koje su najbolje i koje cu najcesce da koristim.
23 mpx 4:3
8 mpx wide
Ja sam zadovoljan ovim kvalitetom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
marko 0401, nemoj kačiti slike na forum direktno sa tapatalka jer se ne vide preko browser-a! To je već minimum 500x pisano! Okači ih na Flickr/Imgur i stavi tumbnail sa linkom na forum!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
kutijagreha ne dovodi ljude u zabludu. Kamera je solidna ali slabije je ovo i od G3. Kamoli od novijih modela. A on je svega 70-80 evra skuplji. Uz to, ovo je slikano u gotovo savršenim uslovima. 90% kamera bi se dobro pokazalo tu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.